Şimdi Ara

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com' (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
1
Favori
87.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gsliyim

bu arada bı eleman top 15 1. sıne admınlık verılıo sen nıck deıstır ben sneı vurayım admınlık alayım dedi

bu arada cidden top 15 de admınlık verılıo mu 1. ye ona göre gırgırına oynamayayım kasayım :D

yok biraz geç kaldın turnuva vardı orada 1.olan takıma adminlik veriliyodu
  • servera yeni sxe yüklenmiş ama şimdi online olan __GALATASARAY__ nickli birisi 5.2yide kırmış gören olursa direk küfür etmeye başlasın yani yeni sxe indirmek zorunda kalacağız en kısa zamanda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şikayetname

quote:

Orjinalden alıntı: KuZuCuK_TR

hepsi karıştı biyere yazıyım ya
    dur neydi...

hah...

dare devil ==== gokhan

melankolık ==== ismet

dark angel ===== gokhan

kofte==== gorkem

sıkayet====== kutay

pıgmey ====== mert

saret ====recep

Dare devil dark aynı gökhan

ya hiç ugrasamıycam sanırım aynıydı isimleri

• sxe dayanmıyor millete yaa hemen kırıyorlar
  • 5.2 çıktı şimdi de. Başka bir program lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mOnstEr.ay

5.2 çıktı şimdi de. Başka bir program lazım.

ne buya millet ne buluyor bu sxe kırmakta oynamasını bılmıyorsan hiç bulaşma buna..şurda zevk yapacaz içine ediyorlar...
  • Hayırlı olsun , tanıdığım herkese söylüyorum , serveri full çeker yakında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spy28

quote:

Orjinalden alıntı: mOnstEr.ay

5.2 çıktı şimdi de. Başka bir program lazım.

ne buya millet ne buluyor bu sxe kırmakta oynamasını bılmıyorsan hiç bulaşma buna..şurda zevk yapacaz içine ediyorlar...

böyleleri yüzünden bi ton arkadaşım cs'yi bıraktı
  • ya bu arada top/15 1. kim ?
  • beyler ozur dilerim bu gunlerde ders kurtarma çabasındayım oyuna giremiyorum son gunlerde
  • cs yüklenmiyor format atcam galibaa
  • Güzel kaliteli bir sever. Bundan sonra hep burdayım =))
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

Ya arkadaşlar DH olarak söyle bi kule yapsak ? nedersiniz

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com'

süper

• arkadaşlar farkındamısınız DH clan server da bozuluyor... gene seviye dustu... gecen Hunter Ekselans mı ne oyle bir adam vardı bide Panter vardı heralde isimler net degil kafamda, icede yeniyoduk ve 1. ydim (yani ben 1. ydim anlayın artık nası kotu oynuyolar) bana paso saydılar. ana avrat kufrettiler, çok sinirlendim ss aldım. ve sonra herkesten ozur diledim once ve huntera saglam saydım. sonra admın geldi zaten kaçtılar... yani elimdede değilkiş boylelerini engelliyeyim... bugun saat 5 te tepe natilusa çagardım bakalım gelcek mi... adam da topladık eger gelirse agzını yuzunu kırcam çunku ben hayatımda boyle kufur yemedim gerek oyunda gerek gerçek hayatta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B52. -- 6 Haziran 2008; 12:46:27 >
  • Kuzu malesef hep oluyor böyle ezikler sen bence ss yi kaldır forumdan banlanabilirsin
  • honk? ban? neden? ha kufur... ok saol gorkem (gorkem dimi?) eeh başlıcam artık isim kullanmıcam
  • beyler ss clanıyla yaptıgımız maçtakı berbat performansımdan dolayı takımdan ozur diliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KuZuCuK_TR

beyler ss clanıyla yaptıgımız maçtakı berbat performansımdan dolayı takımdan ozur diliyorum...

La boşver biz hiç mi batırmıyoz takma ya ...
  • Beyler beni unutmuşsunuz yav.. sonradan gördüm serverımızı bu arada clana girdim dimi köftesuyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechN9ne

Beyler beni unutmuşsunuz yav.. sonradan gördüm serverımızı bu arada clana girdim dimi köftesuyu

Forum üyeleri clandadır zaten.
    İyi kasıyorsan maçlarda aramızda görmek isteriz senide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiberay -- 6 Haziran 2008; 21:50:32 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.