Şimdi Ara

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
1
Favori
87.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    önceden evsiz yurtsuz gibi diğer serverlarda dolanıyorduk bu iyi oldu
  • Hadi gelin 78.40.227.157 veya cs7.platinhost.com
  • hayırlı olsun
  • Niye yine konu dışındaki konu silindi.
  • 1.6 mı yükledim gireyim bi
  • arkadaşlar sizde hangi client.dll sürümü var denedim birkaç tane gene aynı hatayı veriyor da
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuLTi_mC

Ben Girdim Wall diye banladım... Artık Kendı serverımda kasıyorum... Hepınızı beklerım 24 saat admın sxe yakında .... :D 77.75.39.222 Alt Clana Alım Vardır.... Saygılarımla....

E.T-O > MuLTi_mC

Eto sana demiştim benim yani DH serverindan adam (ç)alamazsın diye servera laf atan DH ye laf atmış olur şimdi yol alKimse senin serverindaki gibi ezik değil bu adminler tamam mıReklam amaçlı çamur atma kimseye hakkın ile doldur serverini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 18 Mayıs 2008; 19:07:02 >

• Köftesuyu kardeş bugün ilk kez girdim serverinize lakin serverin ayarları yapılmamış durumda ve mermi iyi gitmiyor. Yok efendim yapılıydı da biz yaptık sen ne anlarsın oynayınca server bozuluyo da vs.vs.. diyeceksen hiç uğraştırma beni. Ama tamam kardeş söyle yapalım daha akıcı olsun server mermi güzel gitsin dersen bir kaç ayar vericem...
  • quote:

Ben Girdim Wall diye banladım... Artık Kendı serverımda kasıyorum... Hepınızı beklerım 24 saat admın sxe yakında .... :D 77.75.39.222 Alt Clana Alım Vardır.... Saygılarımla....

E.T-O > MuLTi_mC

Banlandım diyorsun. Kimin banladığını söylemiyorsun. Maç esnasında girdiysen bikaç kişiyi kicklemiştim. Serverlarda reklam yasak bunu bilmiyor musun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: letgo

Köftesuyu kardeş bugün ilk kez girdim serverinize lakin serverin ayarları yapılmamış durumda ve mermi iyi gitmiyor. Yok efendim yapılıydı da biz yaptık sen ne anlarsın oynayınca server bozuluyo da vs.vs.. diyeceksen hiç uğraştırma beni. Ama tamam kardeş söyle yapalım daha akıcı olsun server mermi güzel gitsin dersen bir kaç ayar vericem...

Buyur ver
  • sv_maxrate 25000
    sv_minrate 2500
    sv_maxupdaterate 101
    sv_minupdaterate 101
    sys_ticrate 10000
    decalfrequency 60

Tüm bunlar server da yetkisi olan şahıs tarafından yazılmalıdır. Örneğin admin ise amx mod için "amx_cvar sv_maxrate 25000" admin mod için "admin_rcon sv_maxrate 25000" şeklinde, server rconuna sahip ise "rcon sv_maxrate 25000" şeklinde yazılmalıdır.

Tüm bunlar yukarıdaki şekilde yazıldıktan sonra map bir daha açılır ve artık ayarlar aktifdir.

Kendi rate ayarlarınızı ise
    rate 25000
    cl_cmdrate 101
    cl_updaterate 101

şeklinde yaparsanız mermileriniz daha iyi gider, server daha akıcı hale gelir.

~~~~~~~~~

Forumda dolaşırken gördüm bağlantı türleri için rate ayarları verilmiş. "rate 25000, cl_cmdrate 101, cl_updaterate 101" den baska rate ayarı yaparsanız merminiz iyi gitmez. Herşey ping demek değildir. Ping düşük olunca daha akıcı oynarım mantığı yanlıştır. Önemli olan mermilerinizin gitmesidir o yüzden hangi bağlantı türü olursa olsun "rate 25000, cl_cmdrate 101, cl_updaterate 101" rate ayarlarını kullanmanızı öneririm.

"Server rate ayarı" ile "kişisel rate ayarı" arasındaki farkı da sanırım anlamışsınızdır anlatmaya gerek kalmadan.. Genelde ikisi birbirine karıştırılır...

Tavsiyem panelden server.cfg ye girerek oraya yazmanız bu ayarları. Böylece ayarları yeniden yapmak zorunda kalmassınız...

• İlginiz için tşk ederiz hemen ayarları yapıyorurum
  • Ben ne yalan soyleyecem iyi güsel oynuyorum diye banlandım... Hem ben sizin adamlara kalmadım istesem 100 tane adam getriirim sana
    quote:

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

quote:

E.T-O > MuLTi_mC

Eto sana demiştim benim yani DH serverindan adam (ç)alamazsın diye servera laf atan DH ye laf atmış olur şimdi yol alKimse senin serverindaki gibi ezik değil bu adminler tamam mıReklam amaçlı çamur atma kimseye hakkın ile doldur serverini

• quote:

Ben ne yalan soyleyecem iyi güsel oynuyorum diye banlandım... Hem ben sizin adamlara kalmadım istesem 100 tane adam getriirim sana
    quote:

quote:

E.T-O > MuLTi_mC

Sen güzel oynuyorsan bizim şimdiye kadar çoktan ban yememiz gerekirdi.

• @MuLTi_mC

Konuştukça bıtıyorsun hala sizin adamlara kalmadım diyorsun dün serverda Ben sizin clana demedimmi reklamı başka yerde yapın herkes hakkı ile toplasın oyuncularını dedim oda yok ben adam toplamıyorum bilmem ne dedi sonra bi baktım buraya serverı karalamak adına msj lar atıyorsunuz , aklınız sıra kendi serverinizi doldurcaksınız ama bak tekrar söylüyorum böyle yaparak hiç bir yere varamazsınız bilen bilir bizim serverimizi tamam mı ? Hadi canım şimdi git sen kendi serverinda oyna sxe koyda hile açmasınlariyi oyunlar
  • @MuLTi_mC

Biz seni anlıyoruz Helal sana Başarılarının Devamını Bekleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mOnstEr.ay

quote:

Ben ne yalan soyleyecem iyi güsel oynuyorum diye banlandım... Hem ben sizin adamlara kalmadım istesem 100 tane adam getriirim sana
    quote:

quote:

E.T-O > MuLTi_mC

Sen güzel oynuyorsan bizim şimdiye kadar çoktan ban yememiz gerekirdi.

usta sen de iyi oynuyormuşsun hani

• Arada geliyorum bende nick DH | Sparco ASİL01
  • ben genellikle geliyorum.

isim DH | _Fth_

not:bu abimin üyeliği.ben konkon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 19 Mayıs 2008; 12:01:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.