Şimdi Ara

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com' (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
1
Favori
87.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

CT el alamaz

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com'

Köfte fragın iyi değil Ama bunu başaran takıma helal olsun derim...

O CT takımında ben olsaydım en azından 1 el bari alırdık

• ustura ama bulamıyacaksın acığımı kardes
  • Serverda donma oluyor ara sıra ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: M®t

Serverda donma oluyor ara sıra ..

Malesef bazen türk telekomun azizlği tutuyor ama gelip geçici şeyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

CT el alamaz

Burdan görkemin ne kadar dandik bir admin olduğunu anlıyoruz. CT ler el alamıyor, görkem hiç birşey olmamış gibi oynamaya devam ediyor. İnsan bi dengeler CT ye fragı iyi adam atar. :0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiberay -- 16 Ağustos 2008; 19:55:39 >

• Hade lem 50 tane adam girdi çıktı ct ye oynayamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 16 Ağustos 2008; 22:18:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

Ohanza Sensei

• quote:

Orjinalden alıntı: Monsteray.

Burdan görkemin ne kadar dandik bir admin olduğunu anlıyoruz. CT ler el alamıyor, görkem hiç birşey olmamış gibi oynamaya devam ediyor. İnsan bi dengeler CT ye fragı iyi adam atar. :0

Yaw işine geliyor adamın,dengeler mi takımı
    Kendisi CT'de olsa bak nası topluyodu ekibini,karşısında zayıf rakibi buldu oynar tabii

O CT takımına biri XM1014'cü biri M4A1'ci olmak üzere 2 tane rush adamı lazımdı...Eğer o malum şahıslar o takımda olsaydı skorlar hemen hemen eşitti.

• Beyler sxe'yi calıstırdıktan sonra counter'a girer girmez sxe resimdeki hatayı veriyor sebep ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 19 Ağustos 2008; 21:01:54 >
  • puahha fraglara bak.
  • Biraz önce v28 li non steam indirdim. Ama bir türlü servera giremiyorum. Model dosyalarının yanlış olduğunu söylüyor. Ne yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogaNmgc -- 20 Ağustos 2008; 20:18:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LogaNmgc

Biraz önce v28 li non steam indirdim. Ama bir türlü servera giremiyorum. Model dosyalarının yanlış olduğunu söylüyor. Ne yapmam gerekiyor?

Bendede o hatayı vermişti.

O dediği kıyafetleri sil servera girerken kendi yüklüyor.Her hata verdiğini sil yükle ..

En sonunda hata veren şey kalmayınca servera alıyor

Veya araştırırsan ben konu açmıştım orda Birinin models dosyası var .Onu indir kopyala yapıştır yap

• quote:

Orjinalden alıntı: Şikayetname

quote:

Biraz önce v28 li non steam indirdim. Ama bir türlü servera giremiyorum. Model dosyalarının yanlış olduğunu söylüyor. Ne yapmam gerekiyor?

O dediği kıyafetleri sil servera girerken kendi yüklüyor.Her hata verdiğini sil yükle ..

Veya araştırırsan ben konu açmıştım orda Birinin models dosyası var .Onu indir kopyala yapıştır yap

Çok sağol. Girebildim en sonunda server'a :)

• byeler aklıma bi fikir geldi ama bilmem ki ne dersiniz ben şahsen bizzat kendim olarak diyorum ki kendi aramızda bi turnuva yapsak nasıl olur?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Şikayetname

quote:

Çok sağol. Girebildim en sonunda server'a :)

Önemli değil.Biliyorsak yardım ederiz

• merhaba beyler;

CS harita tasarımı deneyimim var. eğer ilgilenirseniz DH için özel bir bölüm yapabilirm DH serverına bir emeğimiz olsun isterim. buradan, e-mail, PM vs.. her türlü ulaşabilirsiniz..
  • Online oyunlar yüzünden gelemiyordum arkadaşlar yakın zamanda geliyorum yine aranıza bekleyin beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norgannon -- 22 Ağustos 2008; 15:46:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

Online oyunlar yüzünden gelemiyordum arkadaşlar yakın zamanda geliyorum yine aranıza bekleyin beni.

Sen yaşıyon mu ya git sro oyna sen
  • gg serverı çok güzel iyi tamamda,her map çok kısa sürüyor 2dk da bitiyor.süresini biraz daha uzatılsa güzel olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NevercrY_

gg serverı çok güzel iyi tamamda,her map çok kısa sürüyor 2dk da bitiyor.süresini biraz daha uzatılsa güzel olacak.

Map 2dk da bitmiyor. Oyunu bitirmek oyunculara bağlı. GG de adamları öldürdükçe bir üst silaha erişirsin. Tüm silahları bitirdikten sonra bomba ve bıçak ile adam öldürürsen oyunu sen kazanır ve bitirirsin.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.