Şimdi Ara

DH'CİLER SORUNUM TAM SİZLİK....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün windowsa parola koydum açmaya çalıştım açılmadı parola doğru yalnız....Açılıyor gibi oluyor masaüstünü gösterir göstermez kapatıyor windows kwndini..Heralde paroladan yapıyor dedim fakat az önce aynı sebepten dolayı pcyi formatlamak zorunda kaldım...Bunun nedeni ne olabilir sizce korsan xp mi ....Güncellemede yapmıyor bu internetten anlamadım yardımlarınızı bekliyorum....

• hiç mi bilen yok arkadaşlar birkaç gün sonra aynı işi yapmasından korkuyorum.....
  • up
  • XP'nin korsan olması internetten güncelleme yapmana engel oluyor bunu biliyorum. Fakat parola için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Kullandığın XP Cd sinden kaynaklı olabilir. Kurulum Esnasında Dosyaları Eksik Kurmuş Olabilir. Bu hatayı Bazen Bende Alıyorum, Bu Yüzden Ayda Bir XP CD sini yeniliyorum :) Daha Önce İmajını almıştım oradan CD ye atıp duruyorum. Bios Ayarlarında Problem Yoksa XP CD sinden kaynaklanıyordur.
  • çözüm?
  • up
  • CP CD SİNİN KORSAN OLMASIYLA İNTERNETTEN GÜNCELLEŞTİRME YAPMAKLA İLGİSİ YOK BENDE GÜCELLEME YAPMIYORUM HERHANGİ BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM BAŞKA BİR PRBLEM VAR BENCE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • home edition mı kullanıyorsun yoksa pro mu?
  • xp pro kullanıyorum ayrıca korsana güncelleştirmeyi nasıl yaparım....
  • cevabı söylüyorum.. yazılımın korsan... ve süresi dolmuş.. yani expired.. bunu halletmenin bi çok yolu var ama ezbere bilmiyorum.. istersen nette biraz arama yap bulursun..
  • 1.nette ne diye arattırıcam(yani konu olarak ne diye arattırayım.)
    2.Bir haftada süremi dolar anlamadım.
    3.Pc konusunda baya cahilim açıklamalarınız geniş izahlı olursa sevinirim
  • dostum bildiğim bi site var orda anlatılıyodu bu olay... ama şuan açılomıyo... bildiğim kadarıyla yazılımında yanii kurduğun windowsta sorun.. bence donanımlardan kaynaklanmaz böle bi sorun... en iyisi sağlam bi xp cd si al hem daha soraları da rahat edersin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmedyücel

Geçen gün windowsa parola koydum açmaya çalıştım açılmadı parola doğru yalnız....Açılıyor gibi oluyor masaüstünü gösterir göstermez kapatıyor windows kwndini..Heralde paroladan yapıyor dedim fakat az önce aynı sebepten dolayı pcyi formatlamak zorunda kaldım...Bunun nedeni ne olabilir sizce korsan xp mi ....Güncellemede yapmıyor bu internetten anlamadım yardımlarınızı bekliyorum....

XP nin lisansi yok ve 30 gün sonra kendi kendini kapatiyor bunu anlamak icin bilgisayardan sağ alttan (tray) tarihi 1 ay ileri al pc yi yeniden baslat ayni sorunu verirse xp lisansin yok demektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.