Şimdi Ara

DH-BSC PC Orjinal Oyun Destekçileri (181 Destekçi) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
2
Favori
21.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu iyice atmışım arkalara. Farklı grup farklı community planlarım var. O yüzden bu grubu isteyene devredebilirim. Bakmıyorum artık.

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

bence benim dediğimi yapalım

Dostum tutmadı yani abatmanın alemi yok denendi olmadı bu saatten sonra bir şey olmaz.Farklı bir grup kur istiyorsan

estafurullah ben abartmadım sadece konular birleşirşe ilgi sayayısı artar diye dediydim yeni konu açacak değilim neyse orjinale devam,emeğe saygı,korsana hayır diyorum noktamı koyuyorum.
    Intel 13900K || Asus ROG Maximus Z790 Apex Encore || MSI RTX 4090 SUPRIM X || G.Skill Trident Z5 2x16GB DDR5 8000Mhz CL36 || Asus ROG Ryujin III 360 EVA-02 Edition Liquid Cooler || Asus ROG Swift OLED PG32UCDM Monitör || Samsung 2TB 980 Pro NVMe M.2 SSD || Kingston FURY Renegade 1TB || Toshiba MG08ACA16TE 16TB HDD || Asus ROG Hyperion EVA-02 Edition Case || Steelseries Apex Pro Gaming Keyboard || Razer Deathadder V3 PRO White Wireless Gaming Mouse || SteelSeries Qck Prism XL Destiny 2 Edition Mouse Pad || Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card || Edifier S350DB Speaker || SteelSeries Arctis Pro Wireless Gaming Headset || TP-Link Archer AX90 Router || Asus ROG THOR 1200W Platinum II PSU || Schneider APC BX1400U-GR 1400VA UPS
  • canlandıralım buraları arkadaşlar, oturmaya mı geldik?
    ASUS GT502 Beyaz Kasa | Corsair H150i Elite LCD 360mm Liquid Cooler | Samsung Odyssey G8 OLED 34" UW Monitor | PS5 Digital Edition | Logitech G502X Plus Mouse | Logitech G915 Keyboard | SteelSeries QCK Prism Cloth XXL | SteelSeries Arctis 5 Headphones
  • Ekleyin hocam.

Steam ID:Kinqmheen
  • Call of duty 4 ü oynamayan kalmamıştır bidaha oynamak isterseniz bu sefer 20 tl ye orijinal kutulu call of duty 4 ü oynama fırsatı üstelik multiplayer dahil Electro World de kampanya 19 unda bitiyor diye biliyorum. Almak isteyenlere duyurulur bir tane de ben alacam

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" İslam Çupi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Debdebeli

adamlarda para var orjinali alıyolşar biz napak daha hiç orjinal oyunum olmadı ama şükür yinede korsan diye bişey var

Alakası yok. Biraz bekleyip indirim takip edince ve fırsat bulunca alıyorum. Fallout 3 ve new vegas'ı 12 liraya aldım mesela en son.

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

adamlarda para var orjinali alıyolşar biz napak daha hiç orjinal oyunum olmadı ama şükür yinede korsan diye bişey var

Alakası yok. Biraz bekleyip indirim takip edince ve fırsat bulunca alıyorum. Fallout 3 ve new vegas'ı 12 liraya aldım mesela en son.

+1 coh serisini batman'i bc2'yi falan 9 dolara aldım. Diğer bir çok oyunuda yine aynı şekilde. Sadece BF3'e çok para verdim o kadar. Şuan Origin + Steam + Steamwork olmayanlar dahil 20'ye yakın oyunum var. Korsan'da kullanıyorum tabi ama gönül isterdiki hepsi orijinal olsun ama olmuyor işte.

• Ekle,origin; skullcrusher_TR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

ama bir pes bir fifa bir nba o fiyata inmez

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" İslam Çupi
  • quote:

quote:

quote:

sene sonuna ya da oteki oyun ciktiktan sonra direk fiyati iner. hele bir de bu indirimler gibi key olarak bulursaniz daha da iner.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sene sonuna ya da oteki oyun ciktiktan sonra direk fiyati iner. hele bir de bu indirimler gibi key olarak bulursaniz daha da iner.

bi ara origin de FIFA12; '5 euro'ydu, geçen ay falan dı galiba

• Orjinal Oyun alın arkadaşlar. Mesela oyunu kopya indirseniz bile sevdiyseniz orjinalini alın. Hem Firmalara daha iyi oyun yapmaları için destek olun, hem de orjinal oyunun multiplayer+dlc+sorunsuz yama vs lerinden faydalanın. her oyunu direk alın demiyorum indirin 15-20 dakka oynayın baktınız sevdiniz gidin orjinalini alın. yoksa piyasa siz almadıkça yeni oyunlar çıkarmaz. cd key satılıyor mesela digital olanları alıp ucuza oyun sahibi olabiliyorsunuz. Ayrıca başıma gelen bi olay. Mafia 2 oyununun "mafia 2 carked" versiyonu kasmalar donmalar yaparken gittim steamden 7.5 dolara orjinalini aldım (bi de joe's adventures paketini aldım yanında) ve sıfır kasma . fps düşüşleri olmamaya başladı 150-200 fps civarı almaya başladım. yani kısaca sağlıklı bir oyun deneyimi +multiplayer+ dlc + firmalara destek açısından orjinal oyun alın. Umarım beni haklı bulanlar vardır forumda

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıvanch

Orjinal Oyun alın arkadaşlar. Mesela oyunu kopya indirseniz bile sevdiyseniz orjinalini alın. Hem Firmalara daha iyi oyun yapmaları için destek olun, hem de orjinal oyunun multiplayer+dlc+sorunsuz yama vs lerinden faydalanın. her oyunu direk alın demiyorum indirin 15-20 dakka oynayın baktınız sevdiniz gidin orjinalini alın. yoksa piyasa siz almadıkça yeni oyunlar çıkarmaz. cd key satılıyor mesela digital olanları alıp ucuza oyun sahibi olabiliyorsunuz. Ayrıca başıma gelen bi olay. Mafia 2 oyununun "mafia 2 carked" versiyonu kasmalar donmalar yaparken gittim steamden 7.5 dolara orjinalini aldım (bi de joe's adventures paketini aldım yanında) ve sıfır kasma . fps düşüşleri olmamaya başladı 150-200 fps civarı almaya başladım. yani kısaca sağlıklı bir oyun deneyimi +multiplayer+ dlc + firmalara destek açısından orjinal oyun alın. Umarım beni haklı bulanlar vardır forumda

+
    Kesinlikle haklisiniz hocam,bende dediginiz gibi yapiyorum sahsen,önce indirip 15-20 dakika oynayip deniyorum begenirsem uygun fiyata aliyorum..Cogu kisiye göre cok gereksiz gelir orjinal oyun,tabi kimseye de karisamam ama orjinalin tadi bir baska :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die.Rache -- 5 Haziran 2013; 20:49:04 >

• Sonuna kadar destekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

"Tiffany: You are afraid to be alive. You're afraid to live. You're a conformist. You're a liar. I opened up to you and you judged me." - Silver Linings Playbook
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.