Şimdi Ara

DH-BSC PC Orjinal Oyun Destekçileri (181 Destekçi) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
2
Favori
21.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: devilkingcry

steam adının bir anlamı var mı merak ettim de niye steam koymuşlar diye

Steam buhar demek. Muhtemelen oyunları Download ettiğimiz ve herşey internette olduğu için buhar gibi hızlı görünmez bir anlamı var.

Diğer arkadaşları ekledim desteklerinden ötürü çok teşekkür ederim.

Konuya bakmıyordum tek girdiğim forumda Steam konusuydu indirimlerden dolayı şimdi geçti indirimler bu hafta aldığım oyunları oynayacam full.
    Seneye öbür seneye her daim Orj

• her zaman
  • @NinovaTR

Güncelledim.

@hasan3486

Valla key satan yerler haricinde görmedim hiç ucuz Origin oyunu. Sanırım amazonda bazı oyunlar ucuz keyi Origin e ekleyebiliyorsunuz.

Bu arada CS Source takılanlar varmı hiç?
  • ben de güncelleyim:
    Origin ID: pelerinli

• @ archVillain imzanda ne diyor anlamadım

Rus Key almam, arkadaşlarıma da aldırmam. En basit nedenlerden biri rus keyler, Rusyada satılıyor. işin içinde satılan oyundan alınan ekstra vergiler cart curt olabilir, Rusya'ya yardım edebiliyor olabilirsin, oyunu yapan adamlara zararda bulunuyor olabilirsin. İşin güvensizliğinden bahsetmiyorum.

Her şeyi geçtim yapımcılar diyecek ki oyunu Türkiye'den alan yok biz neden Türkçe destek verelim. Neden Türkiye'de dedicated server açalım vb... 300 saat oynayacağın oyun için 35 TL az verip, diğer şeylerden kendini mahrum bırakmaya değmez.

İstediğiniz oyun için, özellikle mp oyunları için her zaman legal yollara başvurun. Etkinizin farkında bile olmazsınız. İyi oyunlar.

• Destekliyorum.
    iPhone12 mini red
  • Arkadaşlar beni de ekleyin değer verdiğim her oyunu ilk çıktığında olmasa da sonrasında kesin alır arşive koyarım, malum ekonomik şartlar gereği.
  • Param olsa da ben de orjinal alabilsem ama yok malesef. Öğrenci olduğum için benim için çok lüks kaçıyor orjinal oyun, dolayısıyla korsan oynamak durumundayım. Para kazanmaya başlayınca alırım tabi neden olmasın.

Orijinalden alıntı: MetalMania7x

Param olsa da ben de orjinal alabilsem ama yok malesef. Öğrenci olduğum için benim için çok lüks kaçıyor orjinal oyun, dolayısıyla korsan oynamak durumundayım. Para kazanmaya başlayınca alırım tabi neden olmasın.

bende öğrenciyim her gün bir kenara 2-4 tl koysan çok rahat bir kaç aya alırsın

Orijinalden alıntı: devilkingcry

quote:

Orijinalden alıntı: MetalMania7x

Param olsa da ben de orjinal alabilsem ama yok malesef. Öğrenci olduğum için benim için çok lüks kaçıyor orjinal oyun, dolayısıyla korsan oynamak durumundayım. Para kazanmaya başlayınca alırım tabi neden olmasın.

bende öğrenciyim her gün bir kenara 2-4 tl koysan çok rahat bir kaç aya alırsın

Zaten en büyük bahane de bu. ''Öğrenciyim param yok''

Bende öğrenciyim. Bayram harçlıklarını biriktirdim, Her gün kenara 1-2 lira koydum, ayrıca facebook'taki 11.000 kişilik sayfamı sattım. Toplamda param 80 lira oldu gittim Crysis 2'yi orjinal aldım.

Kısacası Önemli olan istemek. Siz böyle bahaneleri ortaya attıkça hiçbir zaman orjinal oyun alamazsınız ben söyliyim.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.