Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (989. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: zallas003

O kadar muhabbet dönüyor karın ölçüleriniz ne peki ?
    öyle konuşuyorsunuz ki 90 mış gibi hepiniz :) cidden merak ettim ya kaç acaba ?
    Ben de karın için debeleniyorum 182 71 kiloyum 1 ay daha bekleyip Leangain'e başlayacam.undefined

90mış gibiden kastın bel ölçüsü mü ? 3 gün önce 81.5 idi belim. Ama bu ölçüler kişiden kişiye değişir, beli 70 olup benden çok daha yağlı olan insanlar var.

elimde iki tane var bu üründen ancak birisi duz tablet ama distribütör ürünü diğeri yurtdışı sanırım ama her tablette gaspari yazıyor rengi de farkı sizin kullandıklarınız nasıl acaba?

iki kutunun son kullanma tarihi leri farklı biri 2014 diğeri 2015 kutu değişmeden tablet değişmiş olabilir mi acaba yardımlarınızı bekliyorum kullanan arkadaşlardan

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

O kadar muhabbet dönüyor karın ölçüleriniz ne peki ?
    öyle konuşuyorsunuz ki 90 mış gibi hepiniz :) cidden merak ettim ya kaç acaba ?
    Ben de karın için debeleniyorum 182 71 kiloyum 1 ay daha bekleyip Leangain'e başlayacam.undefined

90mış gibiden kastın bel ölçüsü mü ? 3 gün önce 81.5 idi belim. Ama bu ölçüler kişiden kişiye değişir, beli 70 olup benden çok daha yağlı olan insanlar var.

Aslında çok da kalın değil. Hani kemik ve obliklerin genişse yapacak bir şey yok aslında en mantıklısı bizim gibiler için karın hacimlendirmeye çalışmak cable crunch tarzı hareketlerle. Bu arada benim de 82 şu an aslında four pack olarak görünüyor ama hacimsiz dabi fışkırmıyor. Ama alt taraf çaresiz şu an 30 kilo verdiğim için alt sarkık :)

Orijinalden alıntı: Blackwait

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum aramızda gaspari aminomax 8000 kullananlar vardır bi bakın hele :)

elimde iki tane var bu üründen ancak birisi duz tablet ama distribütör ürünü diğeri yurtdışı sanırım ama her tablette gaspari yazıyor rengi de farkı sizin kullandıklarınız nasıl acaba?

iki kutunun son kullanma tarihi leri farklı biri 2014 diğeri 2015 kutu değişmeden tablet değişmiş olabilir mi acaba yardımlarınızı bekliyorum kullanan arkadaşlardan

Benim eski kullandığımda gaspari yazıyordu tablette. ve peynir gibi kokuyordu. Farkı tam olarak bilmiyor var mı yok mu diye .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 18 Eylül 2013; 9:48:14 >

Orijinalden alıntı: Fabrice

quote:

Orijinalden alıntı: David Tennant
    Çözümü yok sanırım boşuna kardiyo yapma bence zaman kaybı olur sadece O kadar yağı kestim o kiloya düştüm yinede gitmedi

Kardiyoda nabız %85 ve üzerine çıkarınca vücut yağ yakamadığından kaslara saldırıyor. Ben çok yedim bu naneyi, oradan biliyorum. Böyle bir terslik olmuş olabilir. Süreyi uzatıp nabızı 70-80% aralığında tutmak lazım.

Kaslarda yandı zaten ama yağlar gitti kaburgalarım bile gözüküyordu ama bel aynıydı

You can't handle this guy! He scores when he wants :)
  • quote:

quote:

quote:

Çözümü yok sanırım boşuna kardiyo yapma bence zaman kaybı olur sadece O kadar yağı kestim o kiloya düştüm yinede gitmedi

Kardiyoda nabız %85 ve üzerine çıkarınca vücut yağ yakamadığından kaslara saldırıyor. Ben çok yedim bu naneyi, oradan biliyorum. Böyle bir terslik olmuş olabilir. Süreyi uzatıp nabızı 70-80% aralığında tutmak lazım.

Kaslarda yandı zaten ama yağlar gitti kaburgalarım bile gözüküyordu ama bel aynıydı

Haydee, bu da hakikaten sinir bozucu bir durum. Bira göbeği filan mıydı acaba?

quote:

Orijinalden alıntı: Blackwait

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum aramızda gaspari aminomax 8000 kullananlar vardır bi bakın hele :)

Benim eski kullandığımda gaspari yazıyordu tablette. ve peynir gibi kokuyordu. Farkı tam olarak bilmiyor var mı yok mu diye .

Teşekkürler zallas003

bendeki de aynı ama gaspari yazanların rengi krem rengi gibi şuan bende olan sarı renkli içerik mi değişti anlayamadım üstünde içerik aynı gözüküyor ama bilemiyorum

Jay Cutler belgeseli tadında...

Sonunda beklediğim program çıktı. Bu programı uygulamaya çalışacağım short cut to the size dan sonra. Bakalım yapabilecekmiyim.

3 aydır gidiyorum basladıgımda kiloluydum 90 kiloydum. suan 77 kiloyum ve agırlığa girmeye basladım 1 aydır agırlık kaldırıyorumm durum bu şuan önerilerinizi bekliyorum.

### DH Body Builders ###

Orijinalden alıntı: car_26

düzgün bir biceps programı olan varmı

şöyle her noktaya vuran.haftada 1 çalıştırılacak

Cevap yazmıştım ama internet tıkandı herhalde gitmemiş.

Barbell Curl
    Hammer Curl
    Concentration Curl

Bir 5x6 efsanesi var bicepste ama ne derece doğru bilmiyorum. 3x8-12 bence iyi. Bir de hareketleri arada sırada değiştirmek bana fayda sağlıyor.

quote:

quote:

quote:

Haydee, bu da hakikaten sinir bozucu bir durum. Bira göbeği filan mıydı acaba?

Göbek hiç olmadı bende halada yok sadece kalça vardı

You can't handle this guy! He scores when he wants :)
  • quote:

quote:

Barbell Curl
    Hammer Curl
    Concentration Curl

Bir 5x6 efsanesi var bicepste ama ne derece doğru bilmiyorum. 3x8-12 bence iyi. Bir de hareketleri arada sırada değiştirmek bana fayda sağlıyor.

hocam o çok sıradan ya. şöyle yapmadığım / bilmediğim hareketler istiyorum. valla fayda göremiyorum artık o üçlüden
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • maksimum ağırlıkla Concentration Curl yap

Orijinalden alıntı: yigit_tecimer

quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

Valla zorla bir tutam geliyor, o da yağlar azaldıkça daha da azalır. Eskiden göbeği de avuçlayabilirdim, şimdi o da baş parmak ve işaret parmağıyla tutulacak ince bir seviyeye indi
    Hacim fazla olursa yağ yakımı kolay olur evet, sebebi de daha fazla yakabilen bir metabolizma. Ama kas kütlesi azken define olunmaz diye birşey yok. Hiç vücut geliştirme ile uğraşmayıp da diyet-koşu vesaire yaparak keskin karın hatlarına sahip olacak kadar yağ oranını düşüren binlerce insan var.
    Benim diyet işi sekteye uğradı, ramazan + bayram girdi ve o süre zarfında aldığım 2-3 kilo beni 3-4 hafta kadar geri attı. Değilse çoktan biterdi bu iş. Ama olsun hepsi tecrübe oldu. Bir sonraki sefere nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda çok daha bilgi kazandım

dostum sen fitness sporu yapıyorsun yada bb'de farkk etmez

sen 1.85 boy ile 65-70 kiloyla define olamazsın
    buna hakkın yok,bu yaptıgımız spora ihanetten baska birşey degil

o binlerce insanda işin kolayına kacan zayıflıkla kırımkırım kırılan insanlardır.
    ve yüzde 90'ı da ektomorflardır.Onları şakşaklayanlar ise obez bilgisayar basındaki danalardır
    belki görmüşsündür birisiyle sürekli tartışıyorum
    bir marifetmiş gibi resimlerini boy boy koyup duruyor ama 65 kilo adam.

neyse daha fazla uzatmayacagım umarım istedigin vucuda gelirsin
    zaten dışarıdaki bir sürü insandan iyi vucudumuz var ama kendi aramızda kendimizden tatmin olamıyoruz
    daha iyisini istiyoruz vs.

Sanırım burada bana saldırmışsın 65 kilo falan filan, fakat benim boyum 1.85 değil, benim boyum 1.70 ve kilomda boyuma göre normal durumda , he ama şöyle birşey var 68-69 olursam tam anlamıyla istediğim şeye ulaşmış olurum, ayrıca marifetmiş gibi hiç bir zaman hava atmak için buraya fotoğraf koymadım, sen yine bana sataşmıştın ondan sonra sana cevap niteliğinde paylaştım, lakin sende paylaştın fakat gözle görülür elle tutulur bir yanı yoktu fotoğraflarının, ben konuyu orada kapamıştım uzatmadım. Bence sende hala buradan laf yapma vücut geliştirmede kendi yoluna bak, kendini kimse ile özelliklede benimle kıyaslama

he he

quote:

quote:

Barbell Curl
    Hammer Curl
    Concentration Curl

hocam o çok sıradan ya. şöyle yapmadığım / bilmediğim hareketler istiyorum. valla fayda göremiyorum artık o üçlüden

ben suan bunu kullanıyorum. Verim de alıyorum

Barbell curl

2 stricts set 12-14 reps
    2 cheat set 4-6 reps

Incline dumbell curl

4x10-12

SUPERSET

spider curl 2 set failure

hammer curl 2 set failure

@Executor06 yorumlara baktım da sürekli belinden şikayet etmişsin hocam. bence belin fena değil. Ben de inceliğinden şikayetçiyim hocam bel ölçünüz nedir?
    Şikayetçi olduğum bir durum yok aslında hocam. Arkadaşlar üst vücut yağsız ama belin çok yağlı duruyor deyince oranın yağ gibi görünmesine karşın aslında genetik kalınlıktan kaynaklandığını belirttim. Oblikler dışa doğru kabarık duruyor sanki En son 3 gün önce ölçtüğümde 81.5 gelmişti. (sabah aç karnına, göbek deliğinin hemen altından)
    Vücutta şuan yağlı diyebileceğim sadece alt karın ve iç baldır kısımları var. Bayram sonuna kadar ya da bayrama kadar devam bakalım. 3 kilo düşüş yaşarsam iyi.

Şikayetçi olduğum bir durum yok aslında hocam. Arkadaşlar üst vücut yağsız ama belin çok yağlı duruyor deyince oranın yağ gibi görünmesine karşın aslında genetik kalınlıktan kaynaklandığını belirttim. Oblikler dışa doğru kabarık duruyor sanki En son 3 gün önce ölçtüğümde 81.5 gelmişti. (sabah aç karnına, göbek deliğinin hemen altından)
    Vücutta şuan yağlı diyebileceğim sadece alt karın ve iç baldır kısımları var. Bayram sonuna kadar ya da bayrama kadar devam bakalım. 3 kilo düşüş yaşarsam iyi.

hocam yağ oranınız gerçekten düşük. fotolar ısıgın azizliğine ugrasa da sırtı falan iyi parçalamışsınız. yağ oranı tahminen 11-12 falandır. bu durumda da belde yağ olması zor oblikler iyi çıkmıs harbi. millet 18-20 de definisyon bitirdim diye dolaşıyor. Siz iyisiniz hocam. Ben de bulk a girecem de ekipmanlar hala eksik yav.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.