Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.862
Cevap
290
Favori
1.529.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında kilo takıntısı olmayan birisiyim fakat karaciğer yağlanması ve fazla alkol tüketimi bitirmiş karaciğeri.ben akciğerden darbe alırım derken karaciğer yağlı cıktı.sigarayı azalttım , alkolü bıraktım ama fazla kiloya çare bulamadık.spor salonuna yazılayım bir program takip edeyim kilo vereyim gibi bir düşüncem var.haftada 7 gün gidebilirim.istanbulda sultanahmette oturuyorum.bir arkdasım daha benimle gelicek.var mıdır spor salonu tavsiyeleriniz.ve kilo vermek istiyorum öncelik olarak.yararı olur mu?düşüncelerinizi bekliyorum

boy : 1 73
    kilo : 98
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

quote:

Orijinalden alıntı: CodnameAlp

quote:

Beyler acil cevaplasanız iyi olucak.

Hem çok sevişip hem body yapsam daha hızlı kilo verirmiyim ?

Birde acil cevap istiyor

Yok hocam kg 80 biraz daha versem iyi olucak, kız çagırdı akşama ondan öyle yazdım

veremezsin ter atıyosun ama yediklerine bağlı şeker diyeti yapman lazım
  • http://www.youtube.com/watch?v=QTiODdA-k7Q&feature=related

şurda dakıka 2.40 dakı hareket ne işe yarıyor? ben spora başladım 176 boy 88 kg yım. 6 kg vermem lazım gobeklıyım faydası olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

Selam 1 aydır haftada 3 gün body yapıyorum. Yaşım 18 boyum 1.75 kilom 66 kg. Vucudumu daha iyi şekile ve daha düzgün olması için neler yapmam gerekiyo. Nasıl beslenmeliyim nelere özen göstermeliyim bu protein gibi haplardan almalımıyım alırsam bi zararları yan etkileri olurmu? Ayrıca göğüste çıkan kıllara body bi çözün yaratırmı ( dökülürmü manasında)

Ronnie Coleman gibi irileşmediğin sürece dökülmez.. Protein hapları alacağına öğünlerini paraçalara ayırıp fazlalaştırırsan.. Üstelik bu öğünlerde proteinli yiyecekler ağırlıklı olursa daha iyi olur senin için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertugrul_yigit

Aslında kilo takıntısı olmayan birisiyim fakat karaciğer yağlanması ve fazla alkol tüketimi bitirmiş karaciğeri.ben akciğerden darbe alırım derken karaciğer yağlı cıktı.sigarayı azalttım , alkolü bıraktım ama fazla kiloya çare bulamadık.spor salonuna yazılayım bir program takip edeyim kilo vereyim gibi bir düşüncem var.haftada 7 gün gidebilirim.istanbulda sultanahmette oturuyorum.bir arkdasım daha benimle gelicek.var mıdır spor salonu tavsiyeleriniz.ve kilo vermek istiyorum öncelik olarak.yararı olur mu?düşüncelerinizi bekliyorum

boy : 1 73
    kilo : 98

Haftanın hergünü gitmeseniz bile birer gün aralıklarla spor salonuna giderek form tutabilirsin.. Öncelikle daha çok kondisyona yönelik çalışmak daha faydalı olur.. Mesela spora başlarken ve bitirirken yoğun şekilde koşu bandı ve bisiklete binebilirsin.. Ağırlıklarla ise düşük ağırlıkla çok sayıda tekrar çalışarak yağları yakabilirsin.. Ancak bunların arasında en önemlisi yediklerinize dikkat etmeniz, yağlı, karbonhidratlı yiyeceklerden uzak durup bunların yerine proteinli yiyecekleri abartmadan yiyebilirsiniz..
  • 3 kg verip yağ oranımı %10'a düşürmem, bel ve mide için de sağlam bir program hazırlamam lazım beyler. Yardım edebilirseniz güzel olur, mekiklerden çok cable'la yapılan hareketleri falan düşünüyorum, en iyi verimi onlarda alıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

3 kg verip yağ oranımı %10'a düşürmem, bel ve mide için de sağlam bir program hazırlamam lazım beyler. Yardım edebilirseniz güzel olur, mekiklerden çok cable'la yapılan hareketleri falan düşünüyorum, en iyi verimi onlarda alıyordum.

hocam kilo vermek için koş derim 40 dk en az bel ve mide içinse mekik hatta 5 kg alıpta çalışabilirsin cable pek işe yaramaz mekiğin yanında ama en önemlisi inanmak sık sık tekrar ederek 2 dk arayla en az 4 set 15 yada 20 dk ağırlıklı mekik yemek içinse boğazını tutman yeterli olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeilHitler -- 2 Mayıs 2011; 17:02:02 >
  • Eyv dostum. Bu aydan itibaren 4 günlük mide çalışması kattım programa, bir dahaki aya da kardiyoya başlıyorum.

Eğer gördüysen hızlı metabolizma sahibi biri 3 kiloyu ne kadarda verebilir dostum? Daha önce kilo problemim olmadığından bir fikrim yok.
  • arkadaşlar kilo 71 boy 1.80 yaş 18 sizce bu kilo iyimi yoksa ne kadar kg almalıyım
    hardline pro gainer alacağım yorumları bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

arkadaşlar kilo 71 boy 1.80 yaş 18 sizce bu kilo iyimi yoksa ne kadar kg almalıyım
    hardline pro gainer alacağım yorumları bekliyorum

kilo az vücudun yağsızsa kilo almalısın.Ben bile 1.68 boyda 68 kiloyum ve göbekli değilim karın kaslarım da gözüküyo sen en az bi 10 kilo al derim

ekleme=Ben de hardline progainer kullandım.Herkes hardlineyi kötülüyo ama benim işime yaradı bayağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 4 Mayıs 2011; 0:11:51 >
  • Geçenlerde salonda bir adam gördüm, vücudu normaldi ancak maşallah nasıl göğüs çalıştıysa Hannah Hilton gibi göğüs vardı, berbat duruyordu. Epey göğüs çalışan biri olarak öyle olmaktan korkuyorum, neye göre hareket etmeliyim? Sporda bana verdikleri programa uysam onlar iyisini ayarlamış mıdır acep? Bunca zamandır yapıyorum ama orantısız olmaktan korkuyorum.

@fthzgr

Kardiyo sizde farklı mı veriliyor, bizde önce ısınma olarak kardiyo ardından body zıkkımları sonra finalde tekrar kardiyo şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kogmen -- 4 Mayıs 2011; 0:20:28 >
  • 176 boy 88 kg. biri bana göbek eritme için hergün koşma dışında mekıke başladım. ayrıca bişeyler önersin yaşım 27
  • ßeyLer vücud geLiştirme veya arnold schwarzenegger'ın makaleleri ile alakaLı bir kitap aLıcam.
    Alan, okuyan, biLen, gören warsa biLgi werebilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd.savaser

ßeyLer vücud geLiştirme veya arnold schwarzenegger'ın makaleleri ile alakaLı bir kitap aLıcam.

Bi yürü git egon tavan yapmış dogru düzgün yaz yazılarını !
  • quote:

quote:

ßeyLer vücud geLiştirme veya arnold schwarzenegger'ın makaleleri ile alakaLı bir kitap aLıcam.

Yaş kaç ?
  • quote:

quote:

quote:

Yaş kaç ?

17
    Yaşım seni neden ilgilendiriyoki ?
  • arkadaşlar bodye gidiyorum bir haftadır kilo almak için ama bir arkadaşım şey dedi
    napıyosun sen body giderek dahada kilo verirsin dedi aslı varmı
  • arkadaşlar size bir sorum var, kanatlar sizce de yetersiz mi ? Sırtı göstermek için poz bilmediğim için bu tarz bir fotoğraf çekildim.Eksik gözüken yerler için hareket önerisinde bulunanlara teşekkürler.

### DH Body Builders ###
  • kalça bölgesini eritmek için hangi hareketleri yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

arkadaşlar bodye gidiyorum bir haftadır kilo almak için ama bir arkadaşım şey dedi
    napıyosun sen body giderek dahada kilo verirsin dedi aslı varmı

ben kilo almak için gittim ve aldım.Ne için gittiğine göre değişir.Vermek istersen ona yönelik beslenirsn ve çalışırsın.Almak istersen ona göre beslenir ve çalışırsın.Ama en önemli kısım beslenme.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.