< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba, telegram, wa ya da instagram grubunuz var mı bisiklet tur haberleri ile ilgili? Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaderizm -- 4 Ekim 2020; 17:13:34 > |
|
|
haklısınız ama Bilemeyizki başına ne gelecek hocam, sonuçta meşhur bisiklet markalarının yol bisikletleri 7-8 binden başlıyor, az para değil ömür boyu garanti insana markanın kendine güvendiği hissini veriyor. Demek ki malına ve hizmetine güveniyor ki veriyor. trek ve specialezed veriyor diye biliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Emin olmamakla birlikte şuan Scott 5 yıl garanti veriyor kadro için. ben şu an Fuji absolute 1.1d kullanıyorum satıp endurance yol bisiklet almak istiyorum. Gönlümde şunlar var specialized allez elite (2019 ) trek domane al2 (2021) scott speedster 30 (2020) bu arada siz bisikletlerden anlıyorsanız aklıma takılan bir kaç soru var, konuyu çok kirletmemek adına pm atarsanız sevinirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|