Şimdi Ara

DH Anti-Natalistler Topluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
2.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÜST EDİT: KONU YÖNETİM TARAFINDAN PONÇİK YASEMİNDEN HAMZA5806YA DEVREDİLDİ AŞAĞIDA 3 TIRNAKLA AYIRDIĞIM KISIM PONÇİKİN YAZDIKLARI

"""Evet ladies and gentlemen artık böyle bir topluluğu kurmanın vakti gelmiştir.
    Milletin kendi DNAlarını sanki kutsalmışcasına çoğaltma isteği midemi bulandırıyor.
    Anne olmak için illaki onun gelecekte cesede dönüşecek bedenini karnında taşımak zorunda değiliz.
    çok çocuklu olmanın sanki ailenin mutlu ve huzurlu olması için tek yolmuş gibi gösterilmesinden bunaldım.
    biliyorum ki aramızda benden çok daha detaylı düşünüp var olmama hakkının gasp edilmiş olmasına tepki gösterenler var.
    ve kazamız mübarek olsun diyerek kurdelemizi kesiyorum.

kurucu başkanınınız ve kraliçeniz olarak sayın

1- BEN

ÜYELER
    1-Zewzack
    2-yumuklusucurta58
    3-zer0_0
    4-Hamza5806
    Trustem.111
    meola147of
    5- kırmızı şortli
    6-kapıci corç
    7-Öncü ulu beyaz Türk
    8-Üfler
    9-Scvmr
    10- enoelroc

KATILANLARIN İSİMLERİ GÜNCELLENECEKTİR.

DH Anti-Natalistler Topluluğu""""

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 22 Mayıs 2021; 4:27:51 >

• @fontainebleau

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB1BCF8C0 -- 20 Nisan 2021; 17:16:52 >
  • hocam yapmayın ya siz de mi?

• ya bir de kraliçe yazmış DH Anti-Natalistler Topluluğu 

• drama ekmektir hocam
  • Natalist ne demek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Üreme çoğalma yanlısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH | Sistemi Fakirler Grubu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Natalist ne demek

hocam biz de natalistler olarak rakip bir topluluk kuralım mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

hocam biz de natalistler olarak rakip bir topluluk kuralım mı?

Alıntıları Göster
    Hocam sen hamzanin konseyine üyemiydin
    Natalist ne demek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Yazdım ya ne demek olduğunu çoğalma yanlısı diye
    Nüfus çoğunluğunun avantaj olduğunu savunanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB1BCF8C0 -- 20 Nisan 2021; 17:22:44 >
  • Up hiç mi üye olmak isteyen yok
  • hocam beni yazabilirsin

• Tamam hocam ekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Hocam sen hamzanin konseyine üyemiydin
    Natalist ne demek

Alıntıları Göster

yüce konsey üyesiydim hocam evet. forumda insanlar çoğalmasın, soyumuz tükensin, yok olalım gibi korkunç ve sapkın düşünceleri yücelten bu hastalıklı güruhlara karşı koymamız gerektiğini düşünüyorum.

• Hocam ama en azından hayvan gibi üremenin önüne geçilmeli
    En azından anne-baba ehliyeti gibi şeyler getirilmeli
    Şu günlerde SMA diye bir hastalık var ve hastalık genetik milyon dolarlar toplamak için perişan oluyor aileler.
    Bir de tüm çocukları hasta doğuyor ama ona rağmen çocuk yapmaktan vazgeçmiyor
    Anne baba olmanın sorumluluğunun bilincinde olan aileler zaten 1 tane çocuk yapıp hayat boyu ona destek çıkıyorlar.

Seni anlıyorum anti-Natalist olan farkındalık sahibi bireyler üremeyip sadece aptal aptal insanların üremesine karşı çıkıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB1BCF8C0 -- 20 Nisan 2021; 17:35:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0

Hocam ama en azından hayvan gibi üremenin önüne geçilmeli
    En azından anne-baba ehliyeti gibi şeyler getirilmeli
    Şu günlerde SMA diye bir hastalık var ve hastalık genetik milyon dolarlar toplamak için perişan oluyor aileler.
    Bir de tüm çocukları hasta doğuyor ama ona rağmen çocuk yapmaktan vazgeçmiyor
    Anne baba olmanın sorumluluğunun bilincinde olan aileler zaten 1 tane çocuk yapıp hayat boyu ona destek çıkıyorlar.

Seni anlıyorum anti-Natalist olan farkındalık sahibi bireyler üremeyip sadece aptal aptal insanların üremesine karşı çıkıyorsun

hocam ben bu söylediklerinize %1000000 katılıyorum. benim hayatım boyunca söylediğim şeyler bunlar. ama anti-natalizm bununla alakalı bir şey değil. anti-natalistler işte hayat iğrençtir, yaşama işkencedir, çocukları dünyaya getirmek onlara yapılmıl bir kötülüktür gibi aşırı karamsar ve itici düşüncelere sahip herifler. yoksa, bir insanın dünyaya gelmesi hem ona hem de dünyaya zarar veriyorsa o kişi doğmasın zaten. ama bunun çözümü, çocuk yapmayalım ölelim değildir. çünkü sen, ben çocuk sahibi olmazsak, sadece yanlış kişiler çocuk sahibi olacak ve dünya çocuklar için gittikçe daha da kötü bir hale gelecek.

• İlaç kullanıyor musun ?
  • Hiç anti-natalist yok mu
    Rezillique
  • EKLE BENİ ÇABUK

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.