DH Anti-Natalistler Topluluğu

-
-
@fontainebleau
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB1BCF8C0 -- 20 Nisan 2021; 17:16:52 > -
hocam yapmayın ya siz de mi?
-
ya bir de kraliçe yazmış
-
drama ekmektir hocam
-
Natalist ne demek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Üreme çoğalma yanlısı -
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Natalist ne demekhocam biz de natalistler olarak rakip bir topluluk kuralım mı?
-
Hocam sen hamzanin konseyine üyemiydinquote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisihocam biz de natalistler olarak rakip bir topluluk kuralım mı?
Alıntıları Göster
Natalist ne demek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazdım ya ne demek olduğunu çoğalma yanlısı diye
Nüfus çoğunluğunun avantaj olduğunu savunanlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB1BCF8C0 -- 20 Nisan 2021; 17:22:44 > -
Up hiç mi üye olmak isteyen yok -
hocam beni yazabilirsin
-
Tamam hocam ekliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Hocam sen hamzanin konseyine üyemiydin
Natalist ne demek
Alıntıları Gösteryüce konsey üyesiydim hocam evet. forumda insanlar çoğalmasın, soyumuz tükensin, yok olalım gibi korkunç ve sapkın düşünceleri yücelten bu hastalıklı güruhlara karşı koymamız gerektiğini düşünüyorum.
-
Hocam ama en azından hayvan gibi üremenin önüne geçilmeli
En azından anne-baba ehliyeti gibi şeyler getirilmeli
Şu günlerde SMA diye bir hastalık var ve hastalık genetik milyon dolarlar toplamak için perişan oluyor aileler.
Bir de tüm çocukları hasta doğuyor ama ona rağmen çocuk yapmaktan vazgeçmiyor
Anne baba olmanın sorumluluğunun bilincinde olan aileler zaten 1 tane çocuk yapıp hayat boyu ona destek çıkıyorlar.
Seni anlıyorum anti-Natalist olan farkındalık sahibi bireyler üremeyip sadece aptal aptal insanların üremesine karşı çıkıyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB1BCF8C0 -- 20 Nisan 2021; 17:35:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0
Hocam ama en azından hayvan gibi üremenin önüne geçilmeli
En azından anne-baba ehliyeti gibi şeyler getirilmeli
Şu günlerde SMA diye bir hastalık var ve hastalık genetik milyon dolarlar toplamak için perişan oluyor aileler.
Bir de tüm çocukları hasta doğuyor ama ona rağmen çocuk yapmaktan vazgeçmiyor
Anne baba olmanın sorumluluğunun bilincinde olan aileler zaten 1 tane çocuk yapıp hayat boyu ona destek çıkıyorlar.
Seni anlıyorum anti-Natalist olan farkındalık sahibi bireyler üremeyip sadece aptal aptal insanların üremesine karşı çıkıyorsunhocam ben bu söylediklerinize %1000000 katılıyorum. benim hayatım boyunca söylediğim şeyler bunlar. ama anti-natalizm bununla alakalı bir şey değil. anti-natalistler işte hayat iğrençtir, yaşama işkencedir, çocukları dünyaya getirmek onlara yapılmıl bir kötülüktür gibi aşırı karamsar ve itici düşüncelere sahip herifler. yoksa, bir insanın dünyaya gelmesi hem ona hem de dünyaya zarar veriyorsa o kişi doğmasın zaten. ama bunun çözümü, çocuk yapmayalım ölelim değildir. çünkü sen, ben çocuk sahibi olmazsak, sadece yanlış kişiler çocuk sahibi olacak ve dünya çocuklar için gittikçe daha da kötü bir hale gelecek.
-
İlaç kullanıyor musun ? -
Hiç anti-natalist yok mu
Rezillique -
EKLE BENİ ÇABUK
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

çocuklarımı onları dünyaya getirmeyecek kadar çok seviyorum YAZ BENİDE |
EKLE EN ÜSTE |
Burası eğer sorulsaydı değil deneyimlemek sümüğümü bile atmak istemeyeceğim bir yer. Yaz beni de üye olarak. |
Benzer içerikler
- ss ne demek
- alkol kokusu nasıl geçer
- sigorta acentesi açmak
- en iyi iskambil kağıdı markası
- lensle uyunur mu
- discord açıldı mı
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- izafiyet teorisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X