Şimdi Ara

DH ANKARA Modding club###2. buluşma zamanı gelmedimi???### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
0
Favori
12.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ostimde reklamcılarda plexy var...

Orjinalden alıntı: CmrHun

illa siyah mı olması lazım ?

İlla siyah olması lazım
    55” LG C1 OLED - AMD 9800X3D @ Asus ROG Ryujin III 360 @ Asus X870E Hero @ Gskill 32GB Royal Neo @ MSI 4080 SuprimX @ Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

İmzada ki yazıları [Size=1] haricinde büyüklük veremezsiniz, imzalarınızı düzeltirseniz sevinirim.

Bencede yoksa b€nim gibi uyarı alabilirsiniz.

Orjinalden alıntı: Extinet_DeviL

quote:

İlla siyah olması lazım

o zaman şeffaf plexy üzerine siyah kaplama kağıdı tapıştırabilirsiniz... heryerde kolayca bulunur

Orjinalden alıntı: ZİW®O

İmzada ki yazıları [Size=1] haricinde büyüklük veremezsiniz, imzalarınızı düzeltirseniz sevinirim.
    arkadaşlar 1. ankara modding buluşmasını yavastan gerceklestirelim isterseniz hepiniz uygun oldugunuz zamanları yazın ona göre bi kombinasyon olusturmaya calısalım

• quote:

quote:

quote:

İlla siyah olması lazım

o zaman şeffaf plexy üzerine siyah kaplama kağıdı tapıştırabilirsiniz... heryerde kolayca bulunur

Olmadı son çarem onu deniyeceğim ama siyah plexi daha tatlı olacak.

• quote:

Arkadaşlar şimdi ben notebook için altına bi fanseti yapacağım siyah plexi lazım 3 cm kalınlığında ama bunu lazer kesim yaptırmam lazım siyah plexi ve lazer kesim nerde yaptıra bilirim ?

Kent Reklam

Osman Turgut

Necatibey Cad. No : 27/15 Sıhhiye Ankara

0312 230 17 94

Her çeşit plexyi Ankara'da en ucuza satın alabileceğiniz yer. Kendisi bir çok reklamcıya toptan plexy satar. Dolayısıyla maliyetleri çok düşüktür ama adamına göre fiyat çekme gibi bir huyu vardır. Pazarlık etmenizi tavsiye ederim.

Orjinalden alıntı: sasuta

quote:

Arkadaşlar şimdi ben notebook için altına bi fanseti yapacağım siyah plexi lazım 3 cm kalınlığında ama bunu lazer kesim yaptırmam lazım siyah plexi ve lazer kesim nerde yaptıra bilirim ?

Kent Reklam

Osman Turgut

Necatibey Cad. No : 27/15 Sıhhiye Ankara

0312 230 17 94

Her çeşit plexyi Ankara'da en ucuza satın alabileceğiniz yer. Kendisi bir çok reklamcıya toptan plexy satar. Dolayısıyla maliyetleri çok düşüktür ama adamına göre fiyat çekme gibi bir huyu vardır. Pazarlık etmenizi tavsiye ederim.

Saolsın ilk işim gidip bakmak olucak bakalım ne fiyat çekecek.

• Ben geçenlerde 70x50 cm kırmızı şeffaf plexiye 20 lira vermiştim haberin olsun ;)

Orjinalden alıntı: sasuta

Ben geçenlerde 70x50 cm kırmızı şeffaf plexiye 20 lira vermiştim haberin olsun ;)

Çok teşekkür ettim benim alacağım plexi 30-40 olacak zaten güzel bir fiyat çeker inşallah :)
  • arkadaşlar bence güzel birşey bu. ama bir buluşma söz konusu ise bunun toplu olarak yapılması kanaatindeyim. ben özel işlerimden dolayı bölümle ilgilenemiyorum. eğer bu kulübü hakkıyla yönetecekseniz ziwro ile de görüşürüz ve dh modding club başkanlığını ortak seçeceğimiz birine devredebiliriz. böylece daha yüksek katılım alır toplantımız ve sesimizi daha yüksek duyurabiliriz. eğer teklifimi kabul ederseniz ben konuyu devretmeye hazırım.

bişey yapamıyorum bari engel olmayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ModDoctor -- 30 Mayıs 2007; 18:16:47 >

Orjinalden alıntı: ModDoctor

arkadaşlar bence güzel birşey bu. ama bir buluşma söz konusu ise bunun toplu olarak yapılması kanaatindeyim. ben özel işlerimden dolayı bölümle ilgilenemiyorum. eğer bu kulübü hakkıyla yönetecekseniz ziwro ile de görüşürüz ve dh modding club başkanlığını ortak seçeceğimiz birine devredebiliriz. böylece daha yüksek katılım alır toplantımız ve sesimizi daha yüksek duyurabiliriz. eğer teklifimi kabul ederseniz ben konuyu devretmeye hazırım.

bişey yapamıyorum bari engel olmayayım.

Arkadaşlarla görüş kim daha iyi bakabilirse ona devredersin.
  • kent reklama benim slm ımı söle bi güzellik yapar.deki ben kasa fln modifiye ediom.seçkin dedi bana burayı suat abi kusura bakma seçkin kim fln dersede bi kutu yapmışsınız kırmızı plexiden de hatırlar o

Bu arada eğer ankara/sitelere gidebilirseniz çok daha uygun fiyata plexiler alabilme ihtimaliniz var ama tam adres veremicem gezmeniz gerekiyor...
    bu arada moddoktor bu sadece ankara için gecerli bi topic genel büyük organizasyonların nasıl yapılmasını planlıyorsunuz tabi il öbeklerine ayırıp bi bölüm acılırsa ii olur tabiki ama modding kluble ankara modding klub tamamen farklı yani ama nasıl isterseniz öle yapabilirim benim için bişi farketmez
  • ankara sitelerde bulunacağını hiç sanmam ben zamanında nerdeyse karış karış gezdim heryer mika dolu en uygunuda sitelerde zaten 1 tane postane var oraya yakın biyerdeydi 4 mm yaklaşık 40X45 5 liraya almıştım

Orjinalden alıntı: woxed

kent reklama benim slm ımı söle bi güzellik yapar.deki ben kasa fln modifiye ediom.seçkin dedi bana burayı suat abi kusura bakma seçkin kim fln dersede bi kutu yapmışsınız kırmızı plexiden de hatırlar o

Hele bi şu finallerim bitsin sonucu yazacağım :D bu arada arkadaşlar mod çizim programı bulduk isterseniz bi konuya bakıp programı çekip deneyin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.