Şimdi Ara

DH 317. DÖNEM KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (170 Asker Olduk!) =SONUÇLAR= (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.072
Cevap
12
Favori
496.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu arada, ben bilgisayar mühendisiyim, sanırım bizi direk yedek subay olarak alıyorlarmış.
    Benim gönlümden -zorluklarını biliyorum- komando olarak yapmak geçiyor. Ama başta babam olmak üzere
    kime söylesem, oğlum salak mısın sen diyorlar
    INTEL Core i7-3770K || ASROCK Z77 Extreme6 || GIGABYTE GTX670 Windforce 3X OC || GSKILL RipjawsX DDR3-1600Mhz 16GB (2x8GB) || CORSAIR 400R Carbide || Corsair CX v2 750W || OCZ Vertex4 2.5 128GB SSD || SEAGATE Barracuda 1TB 64MB 7200rpm SATA || NOCTUA U9B || DELL 23" U2312HM LED
  • gitmeye safak 58

Galatasaraylılık; bir din gibi, bir mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır.''
  • quote:

Orjinalden alıntı: j.sparrow

gitmeye safak 58

şimdiden sayarsak yanarız

Orjinalden alıntı: yejan

YEDEK SUBAY ADAYLARININ KATILACAĞI EĞİTİM MERKEZLERİ

SINIFI BİRLİĞİ YERİ

PİYADE Piyade Okul K.lığı TUZLA-İSTANBUL
    PİYADE KOMANDO Piyade Okul K.lığı TUZLA-İSTANBUL
    PİYADE KOMANDO Dağ.Kom.Ok.ve Eğt.Mrk.K.lığı EĞRİDİR-ISPARTA
    TANK Zh.Brl.Ok. ve Eğt.Tüm.K.lığı ETİMESGUT-ANKARA
    TOPÇU Top ve füze Okul K.lığı POLATLI-ANKARA
    İSTİHKAM İs.Ok.ve Eğt. Mrk.K.lığı NARLIDERE-İZMİR
    MUHABERE MEBS Ok.ve Eğt.K.lığı MAMAK-ANKARA
    ULAŞTIRMA Ulş.Ok.ve Eğt.Mrk K.lığı GAZİEMİR-İZMİR
    LEVAZIM-MALİYE Lv.veMly.Ok.ve Eğt.Mrk.K.lığı K.YALI-İSTANBUL
    ORDUDONATIM Ord.Ok.ve Eğt.Mrk.Klığı BALIKESİR
    PRSONEL Per. Okul K.lığı DUTLUKIR-KONYA
    HAVA SAVUNMA Hv. Svn.Ok.K.lığı ÇEKMEKÖY-İSTANBUL
    DENİZ Deniz Eğitim merkezi K.lığı KARAMÜRSEL

KISA DÖNEM ER STATÜSÜNE AYRILANLARIN
    SEVK EDİLECEĞİ EĞİTİM BİRLİKLERİ

SINIFI BİRLİĞİ YERİ

PİYADE 15nci P.Er.Eğt Tug.K.lığı AMASYA
    TOPÇU 57nci Top.Er.Eğt.Tug.K.lığı BORNOVA-İZMİR
    SIHHIYE Sahra Shh.ErEğt.K.lığı SAMSUN
    TANK Zh.Brl.Ok.ve Eğt.Mrk.K.lığı ETİMESGUT-ANKARA
    İSTİHKAM İs.Ok.ve Eğt.Mrk.K.lığı NARLIDERE-İZMİR
    MUHABERE MEBS Ok. ve eğt.Mrk.k.lığı MAMAK-ANKARA
    ULAŞTIRMA Ulaş.Ok.ve Eğt.Mrk.K.lığı GAZİEMİR-İZMİR
    LEVAZIM-MALİYE Lv.Mly.Ok.ve Eğt.Mrk.K.lığı K.YALI-İSTANBUL
    ORDU-DONATIM Ord.Ok.ve eğt. Mrk.K.lığı BALIKESİR
    PERSONEL Per.Ok.ve eğt.Mrk.K.lığı DUTLUKIR-KONYA
    DENİZ Deniz.Er.Eğt.Tb.K.lığı POLİGON-İZMİR
    HAVA Hv.Er.Eğt.Tug.K.lığı KÜTAHYA
    JANDARMA 166ncı J.Er Eğt.A.K.lığı ÇANAKKALE

arkadaşlar biri bana bunların ne olduklarını anlatabilirmi acaba?????????????

benim durumumda şöle; geçen çrş günü sonuçların açıklanması ile 4yıllık okulumdan mezun olmuş bulunmaktayım...normalde kasım ayına gitmemiz lazım askere(eğer tecil ettirmezsek) ama benim agustos ayına da gitmek istiyorum..bunun için okulumdan haftaya bir mezun olduğuma dair yazı alıp askerlik şubesine gidecem..fakat şuana kadar bir bilgi sahibi değilim..yani oraya gittiğim zaman öğreneceğim nasıl olacağını...yukarıda bi arkadaş bahsetmiş agustosta astsubay olarak alıyorlarmış..acaba bu doğrumu oranı nedir?ben kısa yapıp hemen dönmek işime sarılmak isteiyorum ama..

bide bu yukarıdaki yerler neyin nesidir..acaba agustos dönemi için üni mezunlarını oralara mı atıyorlar diyecem ama saçma bi soruda sormuş olabilirim hani

• Arkadaşlar şimdiden herkese hayırlı teskereler bende 313 kd. idim içinizi rahat tutun. Kd hiç bir zaman kolay kolay ezilmezler nadirde olsa bazen kötü yer oldumu oluyor. Ben Ağrı Doğubayazıtta yaptım gayet iyidi. Sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.
  • can v-tec bakaya asker kacagı demek degıldır hele kı askerı mahkeme falan soz konusu hıc degıldır bakaya demek devre kaybı demektır ve sadece subeye gıttıgın zaman sube baskanı personel albaya yazılı veye sozlu savunma verırsın bundan ıbarettır
  • blackspell tecılı bıtmıs ınsanları tutup kolundan goturme dıye bısey yok merak etme eger senın tecılın 31 temmusda bıtıyosa agustos celbıne sevke tabısın demektır eger sevk evraklarını almassan bakaya olursun yani devre kaybı aralık celbı ıcın subeye gıttıgın zamanda savunmanı verırsın personel albaya
  • absolut kardes sen yenı mezun oldugun için subeye gıttıgınde işlemlerini yapmaya baslıcaklar ve otomatık olarak 31 temmus 2008 e tecıllı olacak yanı su an tecılı yaptırmak senın elınde degıl eger 31 temmus 2008 den once gıtmek ıstıosan tecılını bozduracaksın agustos celbıne yetısmen bıras zor gibi gozukuyo cunku tecılı bozdurduktan sonra vermen gereken erken sevk dılekcesı agustos celbı ıcın 25 mayısta bıttı o yuzden şube sana milli savunma bakanlıgına dılekce gonder sen belkı kabul edılır dıyecektır.sen de gpnderırsın eger kabul olmassa subeye aralık 2007 için erken sevk dılekcesı verırsın umarım bılgılendırebılmısımdır
  • aslında haksız degılsın sark gorevıne gıdecegız derken ama kısa donem cıkanlar genelde mısafır oldukları ıcın ve sadece temel askerlık egıtımı aldıkları ıcın gerı hızmet olurlar ama olurda asteğmen cıkarsan ve de takım komutanı olursan işte o zaman dedıgınde sana hak verıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Can_vtec

quote:

Orjinalden alıntı: pascuu

Şuforumu gördüm ya bugun cook rahat bir uyku çekicem arkadaslar:)
    315 kısa dönem olarak 317 leri yavaştan heyecanın sarıdıgını gormek mutlu etti beni:)

Sizleri dört gözle bekliyoruz arkadaslar.
    daha vakit çok ama olurda aklınızda kalır HV.SVN okulu Çekmeköy İstanbul çıkacak arkadaslar bana pm atsınlar her türlü yardım ilgi gösterilir tabi agustosta:)

Kaldı 90 günümüz çabuk gelin:)

Geliyoruz bekleyin :D Ancak Ordumuzun balyoz operasyonundan dolayı çoğumuz herhalde şark görevine gideceğiz

• şark görevi ne oluyor dostlar ?

şafak 92

Orjinalden alıntı: iski

şark görevi ne oluyor dostlar ?
  • arkadaşlar 315. kd askerim eğirdir dağ komando okulundayım şimdi çarşı iznindeyim eğer acemi birliğine düşerseniz yani er eğitim tugayı okulu vb. ye kötü demektir sizi eğitim çavuşu yaparlar bedavaya uzman çavuşluk yaparsınız.
    askerliğin en zor kısmı hiçbir değerinizin olmaması ama moralinizi bugünler de geçer deyip alınmamak en iyisi bir kimin ne zaman ne yapacağı belli değil

Orjinalden alıntı: pasha24

can v-tec bakaya asker kacagı demek degıldır hele kı askerı mahkeme falan soz konusu hıc degıldır bakaya demek devre kaybı demektır ve sadece subeye gıttıgın zaman sube baskanı personel albaya yazılı veye sozlu savunma verırsın bundan ıbarettır

Bana gönderilen kağıtta çağrıya gelmeyenlerin 1632 sayılı Askeri ceza kanunu 63 ncü maddesi gereğince askeri mahkemeye verileceği yazıyor. O yüzden bu yorumu yapmıştım. Verdiğin bilgi için teşekkürler

Bekliyoruz, çabuk gelin, buralarda sıcaklık oldu 45 derece :)

• Mayıs 23de tecilin iptali için okuluma başvurdum (Fen bilimleri enstitüsü) ve yüksek lisansı yarında bırakıp askere gideceğim

Erken sevk için başvuru yapmamıştım ama askerlik şubeme gittiğimde 31 Temmuzda askersin dediler

Yedek subay yada kısa dönem yapmaya etki eden faktörleri bilen arkadaşlar yazabilrlerse iyi olur...

Tüm arkadaşların da kazasız belasız bitirip sevdiklerine kavuşmalarını diliyorum.

==> Chemical & Mechanical Engineer <==
  • yedek subaylık konusunda ilk oncelıgı olan konu askerın senın bransında yedek subay ıhtıyacı oması daha sonra senın yedek subaylık için gonullu olman yani formda uzun donem kısmını işaretlemen daha sonra da agustosun başında katılacagımıs sınav askere alma dairesi (asal) bu durumu boyle acıklıyo.kısa donem konusunda ise cesıtlı rıvayetler var mesela agustos basındakı sınava en son gun katılıp sınavdakı soruları sallaman gibi ama dedıgım gıbı bunlar rıvayet kısa mı uzun mu bu tamamen askerın ıhtıyacı dogrultusunda olan bı konu yani benım yorumum sınava hangi gun gırmıssın ya da soruları nasıl cevaplamıssın bunlar geyık umarım yardımcı olabılmısımdır.
    quote:

Orjinalden alıntı: xf

Mayıs 23de tecilin iptali için okuluma başvurdum (Fen bilimleri enstitüsü) ve yüksek lisansı yarında bırakıp askere gideceğim

Erken sevk için başvuru yapmamıştım ama askerlik şubeme gittiğimde 31 Temmuzda askersin dediler

Yedek subay yada kısa dönem yapmaya etki eden faktörleri bilen arkadaşlar yazabilrlerse iyi olur...

Tüm arkadaşların da kazasız belasız bitirip sevdiklerine kavuşmalarını diliyorum.

• İSKİ
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.