Teşekkürler. Allah kaza bela vermesin kimseye. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: taribo01
merhaba arkadaslar bir sey sormak istiyorum anahtarı cevirip marşa bastıgınızda sizin araba hemen calısıyor mu?benim araba hemen calısmıyor srs hava yastıgı ısıgı yanıyor sonunce calısıyor yoksa mars almıyor tık diye bir ses geliyor.arabada arıza mı var acaba.srs ısıgı iki uc saniye bekleyince sonuyor ondan sonra calısıyor araba.calıstıktan sonra bir daha yanmıyor srs.arabayı alalı 5 gun oldu yardımcı olur musunuz?
Debriyaja basılı iken Anahtarı çevirip çalıştırıyorum.Srs hava yastığı ışığı gibi birşey yanmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: andan44
quote:
Orijinalden alıntı: taribo01
merhaba arkadaslar bir sey sormak istiyorum anahtarı cevirip marşa bastıgınızda sizin araba hemen calısıyor mu?benim araba hemen calısmıyor srs hava yastıgı ısıgı yanıyor sonunce calısıyor yoksa mars almıyor tık diye bir ses geliyor.arabada arıza mı var acaba.srs ısıgı iki uc saniye bekleyince sonuyor ondan sonra calısıyor araba.calıstıktan sonra bir daha yanmıyor srs.arabayı alalı 5 gun oldu yardımcı olur musunuz?
Debriyaja basılı iken Anahtarı çevirip çalıştırıyorum.Srs hava yastığı ışığı gibi birşey yanmıyor
anladım tesekkurler yarın servise goturecem aracı bir baksınlar bakalım.benim arac srs ısıgı sonmeden calısmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: alpp89
yok değildi benim bildiğim makyajsız kasalarda siyahtı ama siyah olan makyajlıda gördüm. orjinalinde gri benimki
Hmm benimki fabrikadan çıktığında siyahtı ondan sordum .d
quote:
ya şaka maka ben bu debriyaja neyim halen alışamadım. yokuşlarda problem yaşıyorum bendemi var bu sadace anlamış değilim
aynen hocam az çok alıştım stop ettirmiyom ama hiç sevmedim ama eski aracımın depriyajına hastaydım o bambaşkaydı .d yeni sahibi arada sürdürüyor model araba halt etmiş yanında diom ama tabi corollayada alışınca ondada ara sıra stop ettiriom tofaşım vardı onun depriyajındanda mennundum
Birde arkadaşlar benim bir sorunum var depriyajdan ayağımı çekerken en sonunda gaz veriorum o zaman depriyaj titriyor sanki biryere sürtüyormuş gibi oluyor vurduruyor gibi bu sizdede varmı hiç hoşuma gitmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: mcfacia07
Birde arkadaşlar benim bir sorunum var depriyajdan ayağımı çekerken en sonunda gaz veriorum o zaman depriyaj titriyor sanki biryere sürtüyormuş gibi oluyor vurduruyor gibi bu sizdede varmı hiç hoşuma gitmiyor
zannetmiyorum bir sorun olacağını, bence alışmadığınız için öyle geliyor. yine söylüyorum abimde caddy var onu kullanırken de aynısı oluyor. debriyajı kaldırırken debriyaj titriyor gibi oluyor. Hayırlısıyla bir de biz teslim alsaydık aracıda, çok merak ediyorum
kerim aldığında şu dikiz aynasından kamera olayının fotolarını eklersen sevinirim:)
quote:
Orijinalden alıntı: kerim026
quote:
Orijinalden alıntı: mcfacia07
zannetmiyorum bir sorun olacağını, bence alışmadığınız için öyle geliyor. yine söylüyorum abimde caddy var onu kullanırken de aynısı oluyor. debriyajı kaldırırken debriyaj titriyor gibi oluyor. Hayırlısıyla bir de biz teslim alsaydık aracıda, çok merak ediyorum
Tmm öyledir belki zaten altıma slx i çekeyim birdaha binmem buna
quote:
kerim aldığında şu dikiz aynasından kamera olayının fotolarını eklersen sevinirim:)
haftaya teslim alacaz nasipse, mtv ler malum , plakalar yılbaşından sonra çıkacak. En kısa zamanda eklerim. (Aslında ben gördüm kamera olayını da; işte bir halta yaramıyor:)). Geri vitese taktığınızda, kamera sayesinde arka tarafı, dikiz aynasının sol iç tarafında görüyorsunuz. Ne sesli, ne de görüntülü uyarı yok.
Bugün servise gittim tekrar. Peynir ekmek satılır gibi araç satılmış. Showroom dolmuş taşmış. En az 50 araç gördüm corolla-auris-avensis karışık :) yok böyle birşey ya.
Bende dun gttim yagmur felaket yagiyordu ama iceri alisveris merkezi gbiydi araba yetismiyor yilbasindan sonra zam gelecekmis tum araclara.
Birde size bise sprmak istiyorum aralık ayında ufak bir indirim yapıolarmıydı
işte 49950 elegant liste fiyatıydı. 48000 tl dan direk hesap ettiler. Pazarlık yapmadık. Birde sıkı pazarlık yapsak yada ne bileyim hani derler tiko para olsa :)) 45000 e bile alırsınız belki.
bu navigasyonu bende düşünüyorum navitech vardı media markt te tvli gpsli falanda alacaktım dedim bir araştırayım. araba sürerken elbette olmaz fakat dışarıda tv olayı işe yarar. sağlamlığından emin olamadım ya 380 civarı onu alacam yada garmin tomtom gibi markalardan basit bir gps cihazı alıcam henüz karar veremedim.
ben 300tlye aldım çok işe yarıyor tavsiye ederim
Ne oldu foruma hiç kimse girmiyor .d
Arkadaşlar herkes kazasız belasız kullansın araçlarını, bizde bir hafta önce Corolla Elegant 1.6 A/T aldık aracın tam hesabını bilmemekle beraber yaklaşık 44.5bin e xenon ilaveli aldık. Ama bagaj havuzu ve kauçuk paspas verilmedi pazarlık dahilinde olduğunu biliyorum fakat fiyat sizce nasıldır. 1000km bakımına gittiğimde ona göre konuşacağım :) birde orjinal kauçuk paspasın fotoğrafını koyan olursa çok sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: ozan245
Arkadaşlar herkes kazasız belasız kullansın araçlarını, bizde bir hafta önce Corolla Elegant 1.6 A/T aldık aracın tam hesabını bilmemekle beraber yaklaşık 44.5bin e xenon ilaveli aldık. Ama bagaj havuzu ve kauçuk paspas verilmedi pazarlık dahilinde olduğunu biliyorum fakat fiyat sizce nasıldır. 1000km bakımına gittiğimde ona göre konuşacağım :) birde orjinal kauçuk paspasın fotoğrafını koyan olursa çok sevinirim.
Hocam yorum yapmayayım ama yarın sizin için paspasın resmini çekerim