Şimdi Ara

--->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<--- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
2
Favori
31.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Aralık ayında siparişini verdiğim corolla 1.6 elegant benzinliyi
    2 gün önce teslim aldım. Allah bana da tüm arkadaşlara da kazasız belasız sağlıkla
    binmeyi nasip etsin İnşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacer

Merhaba arkadaşlar Aralık ayında siparişini verdiğim corolla 1.6 elegant benzinliyi
    2 gün önce teslim aldım. Allah bana da tüm arkadaşlara da kazasız belasız sağlıkla

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. İnanın ben arabaya binmek için bahane arıyorum. Aşık oldum arabama. Aracın rengi siyah. Giderken veya dururken hiç farketmiyor, herkesin gözü bizim üstümüzde adeta. Allah herkesin arabasını nazardan korusun. Tekrardan herkese kazasız ve belasız günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim026

quote:

Merhaba arkadaşlar Aralık ayında siparişini verdiğim corolla 1.6 elegant benzinliyi

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. İnanın ben arabaya binmek için bahane arıyorum. Aşık oldum arabama. Aracın rengi siyah. Giderken veya dururken hiç farketmiyor, herkesin gözü bizim üstümüzde adeta. Allah herkesin arabasını nazardan korusun. Tekrardan herkese kazasız ve belasız günler dilerim.

Hocam sizin aracınızı çok merak ettim resim varmı

• quote:

Yakıt tüketimi değerleri nedir acaba ayrıca motor sesi hangi devirde içeriye geliyor.
    Hayırlı olsun..
  • şuradan resimlere bakabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_39327667/tm.htm

Araç bunun birebir aynısı.(sadece içinde cc yok, ekstradan vsc tuşu var, resimdeki siyah renkli corolla benzinli elegant sanırım) Kusra bakma iş icabı aracımın fotoğraflarını vermiyorum. Ama her türlü konuda yardımcı olurum. (Bizim burada toplanma amacımızda bu zaten.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim026 -- 7 Ocak 2011; 23:45:10 >
  • quote:

şuradan resimlere bakabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_39327667/tm.htm

Araç bunun birebir aynısı.(sadece içinde cc yok, ekstradan vsc tuşu var, resimdeki siyah renkli corolla benzinli elegant sanırım) Kusra bakma iş icabı aracımın fotoğraflarını vermiyorum. Ama her türlü konuda yardımcı olurum. (Bizim burada toplanma amacımızda bu zaten.)

Anladım benimkinin çelik jantlısı siyahı

anladım hocam bende vermiom önceki aracımın resimleri çalındığından prensib icabı

bu arada iş neydi

• Teşekkür ederim
    Henüz yakıt değerlerini test etmedim bunu yapınca paylaşacağım.
    Motor sesine gelince henüz 4000 deviri geçmiş değilim ama ses te
    duymadım. Bence çok sessiz bir araç . Ama elbetteki motor sesi
    hiç duyulmaz diye de bir şey söz konusu olamaz. Ama şunu söyleyebilirim
    iyiki almışım ve çok memnunun. Şu ana kadar çok çok memnunum arabamdan.
    Konforu, sessizliği, müzik sistemi, kliması (şu an için ısıtması), geri görüş kamerası,
    otomatik farları ve silecekleri, akıllı girişi ve çalıştırması, bluetooth ile telefon görüşmesi ve daha bir çok şeyi
    bence çok iyi kullanım kolaylığı getiriyor. Ben bayiden metalik gri istemiştim ama malesef bayi
    aradı aradı ve bulamadı yerine gümüş metalik gri aldım. Yan kapı bantları ve spoyler var. Çok güzel durduğunu
    düşünüyorum. Şimdilik arabam ile ilgili söyleyebileceklerim bunlar.

• Kazasız belasız, güle güle kullan tacer kardeş. Ben de başta biraz çekinerek almıştım aracı ama şimdi bağımlısı oldum.

Yalnız şu arabalara zarar vermeye bayılan kompleksli psikopatlar da olmasa hayat çok daha güzel olacak.
    Dün sol arka çamurluk üzerini şerefsizin biri sivri bir şeyle çizmiş. Görünce içim cız etti. Sanki arabanın değil de benim yüzümü çizmiş gibi oldum. Kim olduğunu bilsem herhalde öldüresiye döverdim. Aracın rengi siyah olduğu için alttan çıkan beyaz renk oldukça sırıtıyor.

Tv.de reklamlarda çıkan araç çizik kalemini deneyen arkadaş var mı aramızda? Faydası oluyor mu acaba? Gerçekten çiziği kapatıyor mu? Veya görünmez hale getiriyor mu? Sipariş verip denesem mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: adnan61

Kazasız belasız, güle güle kullan tacer kardeş. Ben de başta biraz çekinerek almıştım aracı ama şimdi bağımlısı oldum.

Yalnız şu arabalara zarar vermeye bayılan kompleksli psikopatlar da olmasa hayat çok daha güzel olacak.
    Dün sol arka çamurluk üzerini şerefsizin biri sivri bir şeyle çizmiş. Görünce içim cız etti. Sanki arabanın değil de benim yüzümü çizmiş gibi oldum. Kim olduğunu bilsem herhalde öldüresiye döverdim. Aracın rengi siyah olduğu için alttan çıkan beyaz renk oldukça sırıtıyor.

Tv.de reklamlarda çıkan araç çizik kalemini deneyen arkadaş var mı aramızda? Faydası oluyor mu acaba? Gerçekten çiziği kapatıyor mu? Veya görünmez hale getiriyor mu? Sipariş verip denesem mi acaba?

Hocam Kalem O Çiziği Gidermez Zaten Hepsi Palavra Gidin Toyota Servisine Boyatın Allahtan Evin Karşısındaki Boş Tarlaya Koyuyorum Kimse Bise Yapamıo Arabayı Görmediği İçin .d

• Bende aracıma yavaş yavaş ısınmaya başladım alıştım gibi artık

--->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<---

En sevdiğim yeri göstergeleri bitiom bu göstergelere

• quote:

Kazasız belasız, güle güle kullan tacer kardeş. Ben de başta biraz çekinerek almıştım aracı ama şimdi bağımlısı oldum.

öncelikle geçmiş olsun. o kalem bir işe yaramaz, forumda defalarca yazıldı çizildi. Sakın paranızı boşuna harcamayın. lokal boya yaptırın, boya yaptıracağınız yeride iyice araştırın, işini yemiz yapan biri olsun. Yani boyandıktan sonra boyalı olduğu belli olmasın. Ton farkı vs. olmasın.(abiminde arabasını çizmişlerdi, hemde kaput ve çamurluk komple. onunda rengi siyahtı (farklı marka araç) , derin araştırmalarım sonucu sanayide bu işi ehliyle yapan sağlam bir boyacı buldum, oraya tanıdığımla gittim peşin peşin konuştum ustayla, yaptırdım çok da güzel oldu, belli etmeden güzelcene yaptı, en azından boya makinesi tutulmadıkça kimse anlayamaz.)

Benim fikrimi alacak olursanız, hergün görüp canınız sıkılacağına verin üç-beş kuruş neyse yaptırın içiniz rahat etsin.(ileride satarım diye düşünürseniz fotoğraflarını da çekin, öyle boyattırın aracınızı)

• quote:

Orijinalden alıntı: mcfacia07

Bende aracıma yavaş yavaş ısınmaya başladım alıştım gibi artık

Üstadım uyarı levhan çok müthiş olmuş...

Bunlardan araç önüne ve arkasına birer tane koymamız gerek. Belki caydırıcı olur.

Lokalde olsa 6 aylık arabayı boyatmayı içime sindiremiyorum birtürlü.

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Hepinize kazasız sürüşler...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mcfacia07

Bende aracıma yavaş yavaş ısınmaya başladım alıştım gibi artık

Üstadım uyarı levhan çok müthiş olmuş...

Bunlardan araç önüne ve arkasına birer tane koymamız gerek. Belki caydırıcı olur.

Lokalde olsa 6 aylık arabayı boyatmayı içime sindiremiyorum birtürlü.

İyi dilekleriniz için teşekkürler. Hepinize kazasız sürüşler...

Ben Yaparımda Müthiş Olmazmı Şu Anda Elimde İki Tane Var 2 Tane Daha Elime Geçecek

• Ben sırf çizilince belli etmesin diye gri aldım. yoksa ya siyah yada kırmızı alacaktım. nerede siyah görsem içimi çekiyorum ama napalım.
  • Dizel aracı olan arkadaşlar; aracınıza hangi firmadan yakıt alıyorsunuz?
    Ben devamlı opet'ten alıyorum hiç değiştirmedim ama diğer firmaların dizelini kullanıp ta daha çok randıman alanımız var mı?
    Bp'yi, motoru daha sessiz çalıştırdığı ve daha çok menzil yaptırdığı konusunda öven yazılar okudum doğrumudur? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpp89

Ben sırf çizilince belli etmesin diye gri aldım. yoksa ya siyah yada kırmızı alacaktım. nerede siyah görsem içimi çekiyorum ama napalım.

Sevgili alpp89,
    Ben de senin aracın renginden alacaktım ama ikiye karşı bir oyla siyah almak zorunda kaldım. (Aile içi referandum sonucu)

Fakat pişman oldum. Keşke demokrasiyi rafa kaldırıp yumruğu masaya vurup gri alsaydım diyorum. Siyah renk temizlenince sadece bir günlük ömrü oluyor. İkinci gün pis görünüyor. Sık sık yıkatmak gerekiyor. İşin bir de bu yönünü düşün. Bunun için de mahallenin araç yıkama firmasına abone oluyorsun.

Hiç üzülme gri renk de asil duruşu ve uzun süre kiri göstermeyen özelliği ile çok reveçta olan bir renk. İçini ferah tut, aracının rengi çok güzel. Kıymetini bil.
    Aracını güle güle kullanman dileğiyle....

• adnan bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah birdaha çizilme gibi bir olay basınıza gelmez. inanın çizildi diye yazıyorsunuz burda benim içim acıyor. yazık verdiğimiz paralar kolay kazanılmıyor.
    kış oldugundan arabanın üstü 3-4 günde bir is oluyor doğalgaza geçmeyenlerde var çevrede insanlar ısınıyor bişede diyemezsin:)

bende opetten alıyorum hiç değiştirmedim eskiden connect vardı onada hep opetten aldım şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. opet kartımda var arada telefona dakika veriyorlar tabak çanak idare edioz:)

Bahsettiğiniz motordaki yanma ses güç konusunda bir bilgim yok benim ama bilen varsa bilgilendirse iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpp89 -- 9 Ocak 2011; 23:40:19 >
  • Siyah renk kadar ağır duran bir renk yok. Yanlış anlamayın diğer renkleri kötülemiyorum Fakat bir yere giderken iki ayrı renkteki araçlarla bir gidin bakalım, hangisine kafaları çevirip bakıyorlar

Gerek trafik ışıklarında olsun, gerek arkadan gelip geçenler olsun, gerek karşıdan gelen olsun; felaket derecede aracı ve içindekileri süzüyorlar. O yüzden ben siyah aldırdım bizimkilere. (buradan şu anlam çıkmasın, hani millete özendirmek içinmi aldınız diye)(demekki insanlar beğeniyorlarki bakıyorlar).

Siyah renk evet tozu çok tutar ama size tavsiyem elinizden geldiğince az yıkattırın aracınızı ve kesinlikle fırçasız yıkattırın.(elbette 2. gün toz olacaktır , ama o kadar çok yakından incelemeyin yahu). Tozluda olsa siyah renk daima kendine baktırır.Siyah güzeldir , güzel.

Beyaz bana otobüs rengi geliyor(üstelik yarın birgün yolda zift yapışsa, uğraşır durursunuz), kırmızı deseniz modası geçti. Gümüş gri klasikleşmiş. Belki koyu metalik gri olabilir ama o da ileride olaki (inşallah olmaz, Allah herkesin işini gücünü rast getirsin) ufak tefek çizikler oldumu, boyattırdığınız yerde boya rengi tutma sorunları olabiliyor. (siyahta ve beyazda boya sorunlarına daha az rastlarsınız). Siyah her zaman siyahtır. Aradan 2-3 yıl geçer baktınız arabanız kirli gözükür, bir pasta-cila yaptırırsınız, o arabanın güzelliği sizi yine kendine aşık etmeyi başarır.

Tabiki sonuçta; herkesin gözünde renkler farklıdır, bunlar benim nacizane görüşlerim. Derler ya zevkler ve renkler tartışılmaz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim026 -- 9 Ocak 2011; 23:50:35 >

• quote:

Geçmiş olsun kardeşim. O durumdan ben de çok çekiniyorum ama yapacak birşey yok malesef.
    Allah'a emanet bırakıp gidiyoruz. Evet gerçekten insan bağımlı oluyor valla. Binmek için bahane yaratıyor.

• quote:

Siyah renk kadar ağır duran bir renk yok. Yanlış anlamayın diğer renkleri kötülemiyorum Fakat bir yere giderken iki ayrı renkteki araçlarla bir gidin bakalım, hangisine kafaları çevirip bakıyorlar

Gerek trafik ışıklarında olsun, gerek arkadan gelip geçenler olsun, gerek karşıdan gelen olsun; felaket derecede aracı ve içindekileri süzüyorlar. O yüzden ben siyah aldırdım bizimkilere. (buradan şu anlam çıkmasın, hani millete özendirmek içinmi aldınız diye)(demekki insanlar beğeniyorlarki bakıyorlar).

Siyah renk evet tozu çok tutar ama size tavsiyem elinizden geldiğince az yıkattırın aracınızı ve kesinlikle fırçasız yıkattırın.(elbette 2. gün toz olacaktır , ama o kadar çok yakından incelemeyin yahu). Tozluda olsa siyah renk daima kendine baktırır.Siyah güzeldir , güzel.

Beyaz bana otobüs rengi geliyor(üstelik yarın birgün yolda zift yapışsa, uğraşır durursunuz), kırmızı deseniz modası geçti. Gümüş gri klasikleşmiş. Belki koyu metalik gri olabilir ama o da ileride olaki (inşallah olmaz, Allah herkesin işini gücünü rast getirsin) ufak tefek çizikler oldumu, boyattırdığınız yerde boya rengi tutma sorunları olabiliyor. (siyahta ve beyazda boya sorunlarına daha az rastlarsınız). Siyah her zaman siyahtır. Aradan 2-3 yıl geçer baktınız arabanız kirli gözükür, bir pasta-cila yaptırırsınız, o arabanın güzelliği sizi yine kendine aşık etmeyi başarır.

Tabiki sonuçta; herkesin gözünde renkler farklıdır, bunlar benim nacizane görüşlerim. Derler ya zevkler ve renkler tartışılmaz diye.

adnan beni teselli etmeye çalısıyor senin yaptığın oluyomu şimdi:):)))

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.