Şimdi Ara

--->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<--- (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
2
Favori
31.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapın üstadım yorum istiyorum iyisiyle kötüsüyle
    foto için şimdiden teşşekkürler.
  • Birazdan foto geliyor yorumolarak fiyat baya bir düşük geldi benim aracım comfort extra indirim yapması için baya bir uğraştım 2000 tl indirim yaptı 45.900 e verdiler park senserünüde 100 tl gibi bir rakama hallettik bende yakın zamanda xenon takacam ancak param yok malesef
  • Nezaman aldığınızı tam bilmiyorum ama aralıktan önce aldıysan ondan olabilir aralık kampanyası geldi araçlara 1500TL indirdiler. ben alırken hem baya kırdırdım fiyatları hemde baya gezdiğim için sıkışık bayi buldum diye düşünüyorum, ama hediye almadım hiç :) . fotolarıda dört gözle bekliyorum.
  • hocam şimdi resim atamıom hafıza kartında sorun var özür d,ilerim
  • mcfacia senin aracin dizel comfort extra sanirim
    ozan inki benzinli elegant otom. o yuzden fiyatlar yakin birbirine,

bende de ozanla ayni aractan var, benzinli elegant 1.6 otomatik, 44.000 e aldim, hic hediye yok, xenon alsaydim 300 tl daha vercektim, 44.300 e gelecekti, yani ozan da bende dip fiyatlardan almisiz, bundana daha fazla indirim yapamazlar sanirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcfacia07

hocam şimdi resim atamıom hafıza kartında sorun var özür d,ilerim

kardeş bu bagaj havuzunun resmini çekerken navigasyonun nasıl durdugunu gösteren bir resimde çekermisin? bi uzaktan bi yakından sana zahmet olmassa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raul Gonzalez

mcfacia senin aracin dizel comfort extra sanirim
    ozan inki benzinli elegant otom. o yuzden fiyatlar yakin birbirine,

bende de ozanla ayni aractan var, benzinli elegant 1.6 otomatik, 44.000 e aldim, hic hediye yok, xenon alsaydim 300 tl daha vercektim, 44.300 e gelecekti, yani ozan da bende dip fiyatlardan almisiz, bundana daha fazla indirim yapamazlar sanirim.

evet yakıt cinsinden fark ediyordur benimki benzinli, Yoksa okadar indirim yaptıramadım

Arkadaşlar elinde bagaj havuzu, navigasyon, orjinal kauçuk paspas gibi aksesuarları olanlar lütfen fotoğraflarını paylaşsınlar bir kişiden beklemeyelim mcfacia07 nin hafıza kartı bozuk olduğu için şuanda fotoğrafları gönderemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozy245 -- 3 Ocak 2011; 11:31:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpp89

quote:

Orijinalden alıntı: mcfacia07

hocam şimdi resim atamıom hafıza kartında sorun var özür d,ilerim

kardeş bu bagaj havuzunun resmini çekerken navigasyonun nasıl durdugunu gösteren bir resimde çekermisin? bi uzaktan bi yakından sana zahmet olmassa.

Tamam hocam yarın göndereyim resmi malum pc bozuk
  • Eyvallah. aceleye gerek yok burdayız bekliyoruz..
  • Paspaslarımı merak edenler

--->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<---

Navigasyonun resimleride gelecek

• Üstad eline sağlık yakın çekimler için, andan44 ve DJquzen kauçuk paspaslar aldıklarını söylemişti arkadaşlar fotoğraflarını çekerse memnun olurum.
  • Buda Navigasyonum .d

• Arkadaşlar bugün aracı teslim aldım. Bir iki tur attım şimdilik. Bir sıkıntı yok gibi. Göğüste ses yok, emniyet kemerlerinde ses yok. Debriyaj yukarıda kavrıyor fakat kesinlikle sert değil. Bir miktar motor sesi alıyor gibiydi. Kısacası araç bana 97 corolladan sonra bmw gibi geldi:) 1-2 güne ufak ufak fotolar eklerim şimdi işteyim.iyigünler herkese.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim026

Arkadaşlar bugün aracı teslim aldım. Bir iki tur attım şimdilik. Bir sıkıntı yok gibi. Göğüste ses yok, emniyet kemerlerinde ses yok. Debriyaj yukarıda kavrıyor fakat kesinlikle sert değil. Bir miktar motor sesi alıyor gibiydi. Kısacası araç bana 97 corolladan sonra bmw gibi geldi:) 1-2 güne ufak ufak fotolar eklerim şimdi işteyim.iyigünler herkese.

haydi hayırlı olsun tekrardan, senin adına sevindim. debriyaj sert değil evet dediğin gibi yukarıda kavrıyor. connectten sonra banada bmw izlenimi verdi haklısın :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpp89

quote:

Arkadaşlar bugün aracı teslim aldım. Bir iki tur attım şimdilik. Bir sıkıntı yok gibi. Göğüste ses yok, emniyet kemerlerinde ses yok. Debriyaj yukarıda kavrıyor fakat kesinlikle sert değil. Bir miktar motor sesi alıyor gibiydi. Kısacası araç bana 97 corolladan sonra bmw gibi geldi:) 1-2 güne ufak ufak fotolar eklerim şimdi işteyim.iyigünler herkese.

haydi hayırlı olsun tekrardan, senin adına sevindim. debriyaj sert değil evet dediğin gibi yukarıda kavrıyor. connectten sonra banada bmw izlenimi verdi haklısın :)))

hayırlı olsun kazasız belasız
  • quote:

Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanın
  • deşifre olmamak için araç dışından fazla foto eklemiyorum. Geri vites görüşünü ekliyeyim.akşam eve gelirken yaklaşık (2 km), bozuk satıhdanda geçtim, kesinlikle arabanın içinde tıkırtı falan yok. (çok şikayet konusu olduğu için yazıyorum. )(umarım ilerleyen zamanlarda da olmaz:)

Daha iyileri sizlerin olsun. Herkese kazasız belasız günler dileğiyle.

• quote:

deşifre olmamak için araç dışından fazla foto eklemiyorum. Geri vites görüşünü ekliyeyim.akşam eve gelirken yaklaşık (2 km), bozuk satıhdanda geçtim, kesinlikle arabanın içinde tıkırtı falan yok. (çok şikayet konusu olduğu için yazıyorum. )(umarım ilerleyen zamanlarda da olmaz:)

Daha iyileri sizlerin olsun. Herkese kazasız belasız günler dileğiyle.

Hmm yinede güzelmiş .d

Artık binmiyorum buna elime 3 milyar geçse tanıdığımın 131 ini alcam

• Bana Ulaşmak İsteyenler

Face Adresim

http://www.facebook.com/erhan0796

Msn Adresim

tofas07@msn.com
  • aslında eleganta orjinal navigasyon/dvd cihazını koymaları gerekiyor bunun yanında dikiz aynası yerine burda göstermesi bence daha güzel olurdu çok gereksiz olmus dikiz aynasına koymaları.
    foto için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.