Şimdi Ara

--->Dh 2011 Kasa Corolla Clubu<--- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
2
Favori
31.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcfacia07

Bugün Toyotadan Aradılar Konuştuk Arabaya 1000 Bakımında Ücretsiz Extra Navigasyon Ön Park Sensörü Gibi Donanımlar Koyacaklar

nasil yani? navigasyon ve ön park sensoru ucretsiz olarak arabaya takilacak, oyle mi?
    Gecen cumartesi 1000 bakimina gittim, herhangi bir sey soylemediler bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raul Gonzalez

quote:

Bugün Toyotadan Aradılar Konuştuk Arabaya 1000 Bakımında Ücretsiz Extra Navigasyon Ön Park Sensörü Gibi Donanımlar Koyacaklar

nasil yani? navigasyon ve ön park sensoru ucretsiz olarak arabaya takilacak, oyle mi?
    Gecen cumartesi 1000 bakimina gittim, herhangi bir sey soylemediler bana..

Bilmiyorum Valla Peder Extra Şeyler Takılacak Dedi
  • Arkadaşlar, bizde 2011 corolla d-4d elegant siparişi verdik. ocakta gelecek dediler. benim kafama takılan turbo sorusu var. forumda biraz araştırdım. 2010 kasa corollalarda d-4d lerde yağ yakma sorunu ile ilgili bir takım şikayetler varmış. Servis turbonun değişeceği bilgisini vermiş. Bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı ? (Gerçi biz 2011 model sipariş verdik, umarım yağ yakma ile ilgili bir sorun yaşamayız)(turbonun daha büyük turbo ile değişecek gibi bir bilgi) .
    inşallah tamamen sorunlarından arındırılmış bir corolla sahibi oluruz

Bir sorumda elegant modellerde geri görüş kamerası var. Acaba bu kamera park sensörü gibi bilgi veriyormu ? Yani ekstradan park sensörüne ihtiyacımız olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim026 -- 18 Aralık 2010; 0:31:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim026

Arkadaşlar, bizde 2011 corolla d-4d elegant siparişi verdik. ocakta gelecek dediler. benim kafama takılan turbo sorusu var. forumda biraz araştırdım. 2010 kasa corollalarda d-4d lerde yağ yakma sorunu ile ilgili bir takım şikayetler varmış. Servis turbonun değişeceği bilgisini vermiş. Bu konu ile ilgili bilgisi olan varmı ? (Gerçi biz 2011 model sipariş verdik, umarım yağ yakma ile ilgili bir sorun yaşamayız)(turbonun daha büyük turbo ile değişecek gibi bir bilgi) .
    inşallah tamamen sorunlarından arındırılmış bir corolla sahibi oluruz

Bir sorumda elegant modellerde geri görüş kamerası var. Acaba bu kamera park sensörü gibi bilgi veriyormu ? Yani ekstradan park sensörüne ihtiyacımız olurmu ?

Hocam Turbo İşini Bilmiyorumda

Geri Görüş Kamerası Geri Vitese Taktığınızda Açılır Ve Arkadaki Görüntüyü Ekrandan Görürsünüz ve Bu Arada Geri Park Sensörüde Beraber Çalışır Cisme Yaklaşma Durumuna Göre Öter Size Zaten Anlatırlar Teslim Alırken

• quote:

Geri Görüş Kamerası Geri Vitese Taktığınızda Açılır Ve Arkadaki Görüntüyü Ekrandan Görürsünüz ve Bu Arada Geri Park Sensörüde Beraber Çalışır Cisme Yaklaşma Durumuna Göre Öter Size Zaten Anlatırlar Teslim Alırken

Ben şunu anlamadım. Elegant modellerde park sensörü gerekiyor mu yani ? Kamerayla beraber bütünleşikmi ? Yoksa servisten hediye mi alacağız ?

Siz demişsinizki geri park sensörüde çalışır. İyi güzelde , elegant larda mevcutmu yani onu anlamadım.
  • quote:

quote:

Ben şunu anlamadım. Elegant modellerde park sensörü gerekiyor mu yani ? Kamerayla beraber bütünleşikmi ? Yoksa servisten hediye mi alacağız ?

Siz demişsinizki geri park sensörüde çalışır. İyi güzelde , elegant larda mevcutmu yani onu anlamadım.

elegantlarda tabiki mevcut. daha açık bir şekilde park sensörü var dıt dıt edecek yani. aynı zamandada ekrandan göreceksin.
    servisten hediye işine gelince o bir satış kurnazlığı arabaların üstünde zaten var hediye veriyoruz diyorlar. sonuç olarak güzel bir araba almışsın hayırlı olsun. ama ne olur ne olmaz sen yine park sensörünü bir sor garantiye al kendini.

• arka tamponda delik falan yok. O yüzden anlamadım işte park sensörü olup olmadığını
  • quote:

arka tamponda delik falan yok. O yüzden anlamadım işte park sensörü olup olmadığını

ben 0 daha satılmamıs arabalara bktım hepsinde vardı. sen servisle konus o zaman park sensörüde istiyorum de
  • işte serviste takıldıysa oradaki 0 araçlara bilemicem o kadarını. Muhtemelen olmaması gerek. Büyük ihtimal artık hediye isteyeceğiz.
  • arkadaşlar meraba 25 kasım tarihi itibariyle corolla dünyasına giriş yaptım. Şuanda aracım 2100 km de
  • konya otojenden benzinli extramı aldım. Şimdi sizinle araçımla alakalı şeylerden bahsedeyim:
    Araçı alırken sadecepark sensörü alabildim beniö i,çin önemli değil çünkü takasta aracıma iyi fiyat verdiler bazı yerlerde hediye veriyorlar ama sizin aracınızdan çıkartıyorlar bu parayı ayrıca plazadaki hiçbir araçta park sensörü yoktu. (Maraştaki plazadada göremedim sensörleri urfadaki çayırcıoğlundada)Sizin paylaşımlarımınızı okudum ve bende bunlara göre değerlendirme yapmak istiyorum.araç yaklaşık olarak 38.750 geldi(Takas vardı). Araçı aldığıktan birgün sonra yaklaşık 1000 km yol yaptım.İlk 1000 de bana aracı sıkıştırma dedikleri için 120yi geçmedim.konya urfa arası otobanda araç 7,3 litre ortama verdi.Urfa ya gelir gelmez aracı 1000 bakımına sokmak için gittim ama birazda şehir içi kullan dedi çayırcıoğlu otomotiv ve bende 1100 de soktum aracımı bakıma. Kesinlikle yağ değişimi falan yapılmıyor sadece mekanik kontrollerden geçiyoraraç.
    ben bu 6. vites olayını sordum çünkü 3500 lü devirlerde araç 6yı 95 de falan istiyor bu beni şaşırttı biraz çünkü ben 120 den sonra ister diye düşünüyordum. eğer yanliş biliyorsam lütfen düzeltin.
    1000 bakımından sonra arabayı sıkıştırmaya başladım 2. viteste 95 gördüm 3. viteste 150 4te 180 ve neyse 210 kadar çıktım. Arkadaşlar araçlarınızı uzun yolda kesinlikle 4000 devirin altında vites değiştirmeyin çok bariz performans farkı ortaya çıkıyor. yanlız anlamadığım birşey araç 160dan sonra zıplamaya başladı motor tam açılmadığı için falan dediler bekleyip göreceğiz nedenini.
    Genel itibariyle güzel ve yumuşak bir araç müzik sistemi biraz zayıf hele en arkadaki hoporlörler tamamen berbat tek güzelliği yerinin oval olması en kısa zamanda değiştireceğim hoporlörlerimi.
    Araç içine biraz ses alıyo oda toyotanın genel problemi dedi servis bana
    Ben usb ve bt de hiç sıkıntı yaşamadım
    Geri vites ve 1. viteste fazlasıyla zorlanıyorum ayrıca debriyaj çok yukardan kavrıyor bu şehir içi ve rampa kalkışlarında zorluyor.
    Yakıt konusunda çok üzeceğe benzemiyor araç ne yapsın benzin fiyatları ortada
    Araç klavuzunda frenlerle alakalı bölümde belirtmiş fren konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar için söylüyorum ilk 300-500 km lerde fren sıkıntısı yaşanabilir bu yüzden ani frenlamelerden kaçının diye.
    Çok şükür kabin içinde bir tıkırtı sesi yok benim araçata.
    Benim sormak istediğim xenon fiyatları çünkü 300 ve 400 arası teklif aldım servislerden bu servislerde fiyat standardı yok galiba.
    şimdiden herkese teşekkür eder Allahtan kazasız belasız günler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpp89

quote:

quote:

elegantlarda tabiki mevcut. daha açık bir şekilde park sensörü var dıt dıt edecek yani. aynı zamandada ekrandan göreceksin.
    servisten hediye işine gelince o bir satış kurnazlığı arabaların üstünde zaten var hediye veriyoruz diyorlar. sonuç olarak güzel bir araba almışsın hayırlı olsun. ama ne olur ne olmaz sen yine park sensörünü bir sor garantiye al kendini.

yanlis bilgi, benzinli elegantlarda sesli park sensoru yok, sadece arka gorus kamerasi var,
    geri vitese takinca arkayi gosteriyor, ama sag ve sol koseleri net gostermiyor, sag ve sol dikiz aynasini kullanmak zorundasin geri giderken, ben daha onceki aracimda sesli ikazli park sensoru kullandigim icin, hala alisamadim bu geri gorus kamerasina, ekstradan park sensoru taktirmayi dusunuyorum, sadece sesli olanlari 120 tl, lcdli ve sesli olanlarida 180 tl civarinda sanirim,

• quote:

Orijinalden alıntı: Raul Gonzalez

quote:

Orijinalden alıntı: alpp89

quote:

quote:

yanlis bilgi, benzinli elegantlarda sesli park sensoru yok, sadece arka gorus kamerasi var,
    geri vitese takinca arkayi gosteriyor, ama sag ve sol koseleri net gostermiyor, sag ve sol dikiz aynasini kullanmak zorundasin geri giderken, ben daha onceki aracimda sesli ikazli park sensoru kullandigim icin, hala alisamadim bu geri gorus kamerasina, ekstradan park sensoru taktirmayi dusunuyorum, sadece sesli olanlari 120 tl, lcdli ve sesli olanlarida 180 tl civarinda sanirim,

tanıdıkta elegant vardı park sensörü vardı ordan bilerek söyledim.
    arkada en donanımlı arabada kamerayla sınırlı kalmalarının bir mantığı olmadığı düşündüm acıkcası.
    saçmalıktan başka birşey değil c segmentine aynada ekran, çelik jant ve sensörler içinmi bu kadar para veriliyor.
    öncedende dediğim gibi pazarlama taktiği park sensörü. 20 binlik coğu 0 arabaların üzerinde var.

• aynen bencede sacmalik, ama makyajladiklari corolla elegant da geri gorus kamerasi var, park sensoru yok, makyajsiz corolla elegantlarda ise park sensoru vardi. toyotacilar, geri gorus kamerasi olunca park sensorune gerek yok gibi dusunuyorlar sanirim ama ben kullanan biri olarak soyluyorum bence park sensoru de sart.
  • Bugün servise gittim. Satış danışmanına sordum. Geri görüş kamerasının , sesli ve mesafeli uyarı yöntemi yokmuş maalesef. Artık hediye ederler sizce değilmi . İnsanın aklı ermiyor. Yahu madem sesli veya mesafe bilgili uyarı vermiyor kamera, e niye koyarsın şu kamerayı arabaya, geri geri gelirken nereye çarptığını, dikiz aynasından görmek içinmi (Töbe töbe, Allah kimseye kaza bela vermesin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim026 -- 20 Aralık 2010; 23:04:38 >
  • quote:

Bugün servise gittim. Satış danışmanına sordum. Geri görüş kamerasının , sesli ve mesafeli uyarı yöntemi yokmuş maalesef. Artık hediye ederler sizce değilmi . İnsanın aklı ermiyor. Yahu madem sesli veya mesafe bilgili uyarı vermiyor kamera, e niye koyarsın şu kamerayı arabaya, geri geri gelirken nereye çarptığını, dikiz aynasından görmek içinmi (Töbe töbe, Allah kimseye kaza bela vermesin)

hediye verecekler koskaca elegant corolla alacam park sensörüm olmayacak ama kameram var.. onu geçtim o fiyata dengi arabaların bazılarında otomatik park özelliğide var. kerim işe iyi tarafından bak hiç değilse dikiz aynası var aslında dikiz aynası biraz düşünseniz arabanın ana parçalarından sonra en önemli parça, icat edenin insanlığa faydası büyük hiç değilse eleganta bu özelliği koymuslar ee baba araba..

arkadaşlar bu navigasyondan aracına taktıran yokmu ya?
    yada 200 300 liralıklardan alıp takan varmı?

• 1000 bakımında sadece bagaj havuzunu alabildim .d
  • park sensörünü koparabilirsem ne mutlu. bagaj havuzunu da vereceklerini sanmıyorum. Çünkü stokta araç kalmadı, adeta yok satıyorlar.
  • Makyajsız corollada da park sensörü orjinal olarak yoktu, sonradan takılıyor. Yani corollada fabrika çıkışı park sensörü yok bildiğim kadarıyla. En azından TR'de
  • quote:

1000 bakımında sadece bagaj havuzunu alabildim .d

Nasıl alabildin sözlerimi vardı ki bende 1000 bakımınagidicem yakında aynı taktiği yapayım :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.