Şimdi Ara

DH ÅƝÐ ŌƝĘ ḞÅƝ ĈŁŨḄ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -------------------------------------------------------
    --------------------------------------------

EveT arkadaslar aranızda ne kadar AND1 hayranı war bilmem ama ben hastasıyım imzalarımızı da yaptık inşallah katılım olur şimdiden teşekkürler

Öncelikle tarihçe:

USA de hiçbir street ci Adidas Nike giymez tek bir marka giyerler oda AND1.1990' ların ortalarında ufak bir atölye olan And1 firmasının sahibi , bir gün şansa parkta dolaşırken "Rafer Alston" adında bir cocuğun inanılmaz basketbol yetaneğine şahit olur.Sokaklarda "Skip To (2) My Lou" adıyla tanınan bu adam şu anda Houston Rokets'ta oynamaktadır.Vede zevkine yaptıkları maçları vede özel hareketleri videoya çekiyorlardı.And1 bu çocukla anlaşma yaptı, ayakkabı temin etti ve çektiği videoları kendisine getirmesini istedi.Ve And1 Mixtape efsanesi böyle doğdu.(bu sporun baş mabedi newyork ta bulunan rucker parktır.Çoğu efsanevi Nba oyuncusu bu park ta keşfedilmiştir.) Skip To My Lou yanına arkadaşlarınıda alarak güzel videolar çekmeye başladılar.Ve USA'nın dört bir yanından maç teklifleri aldılar .Ama o kadar sağlam takımları vardı ki kimse yenemiyordu onları.Kendi aralarında takımlar yapıp USA yi gezmeye başladılar vede video kasetlerini satmaya başladılar.Şu anda 9 mixtapeleri bulunuyor.Birde avrupa versiyonu bulunmakta.3 Mixtapeten sonra aralarına katılan "Hot Sauce" asıl patlamayı yapacak vede basketbolun gizli hareketlerini sergilicekti.Geri kalan tayfadan ise Main Event (bir porşhe nin üstünden smaç basar..) , flash (öldü) , Half Man Half Amazing , 50 , Headache , Spyda , Shane, High Octane,Sik Wit İt , Helicopter , AO gibi elemanlarla yenilmez bir kadro oluşturmuştur.

Streetball'ın oynayış tarzı normal Basketboldan vede offical streetball dan farklıdır steps neredeyse hiç yoktur.Potaya asılma , 3 saniye koridoru yoktur.Seyirciden pas bile alabilirsin tamamen eğlence vede görsel bir showdur.En büyük ceza fundamentalle karşındaki adamı yere sermektir.

Not:Alıntıdır...

burada and1 video ve resimleri ya da kendi stretball videolarınızı koyabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnD_OnE -- 29 Ağustos 2007; 23:32:27 >

• valla adamlar iyi ama millet onları taklit etmeye çalışıyo salonda maçlarda ondan sonra bir güzel and one fırçası yiyiyolar eğer iyi oyuncu olmak istiyorsanız TBL ve avrupa maçlarını izleyin

ha ben sokakta gazozuna maçlarda efsane olmak istiyorum diyorsanız mahallenin abisi olmak istiyorsanız bol bol izleyin
    bütün görüşlere saygılım
  • Bende And One Hastasıyım.Bizim gibi AndOne sevenlere And One İmzasıda benden.

İşte İmzanın Kodu ile Ön İzlenimi .

İlk imzanın Kodu

[center][image]http://img47.imageshack.us/img47/3083/and1tp5.jpg[/image][/center][center][b][color=black][link=http://forum.donanimhaber.com/m_17115279/tm.htm]*-*-DH AnD OnE fAn cLuB-*-* 
    [/link][/color][/b][/center]

Burdada Ön İzlenimi:

DH ÅƝÐ ŌƝĘ    ḞÅƝ ĈŁŨḄ

--------------------------------------------------------------

İşte Buda ikinci İmza.Kodu ve Ön izlenim.

Burda Kodu:

[center][image]http://img49.imageshack.us/img49/4139/adnib9.jpg[/image][/center][center][b][color=black][link=http://forum.donanimhaber.com/m_17115279/tm.htm]*-*-DH AnD OnE fAn cLuB-*-* 
    [/link][/color][/b][/center]

Burdada Ön İzlenimi:

DH ÅƝÐ ŌƝĘ    ḞÅƝ ĈŁŨḄ

İlgilenen herkese Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumped -- 29 Ağustos 2007; 21:15:47 >

• AnD OnE gerçekten videolar harika ben and1 severim buraya ilgi niye yok hayret gerçek streetballcılar çok az olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: belmont

AnD OnE gerçekten videolar harika ben and1 severim buraya ilgi niye yok hayret gerçek streetballcılar çok az olmalı

EYW KARDESIM DORU DİOSUN BASKETE ILGI AZ
  • baketbol a ilgi çok az bu ülkede.herkes futbol a yönelmiş durumda yapılan spor haberleri olsun diğer şeyler hepsi futbol la ilgili doğal olarak bu ülkede yapılan diğer profesyonel spor dalları gölgede kalıyor.eskiden futbol hastası olan ben artık nefret ediyorum görsem değiştiriyorum.evdeki 4 tv nin 3 ünde futbol var.basketbol la yakından ilgileniyorum eskiden beri.gerçi son 1 yıldır oynamaktan başka bişey yapamıyorum.çok fazl vaktim olmuyor haberlerle ilgili.elimde AND 1 serisinin bütün divx leri mevcut sıkıldıkça izliyorum.mükemmelin ötesinde hareketler var.umarım topic biraz ilgi toplar zira açıldığı süreye bakarsak çok ta umutlu olamıyorum malesef.ilgi olursa paylaşıma hazırız.maltepe taraflarına oturan varsa buluşup oynarız hatta

• Ankara'da AND1 ayakkabıları satan yerler var mı?AND1'a merak salmaya başladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bo$$_HoGG

baketbol a ilgi çok az bu ülkede.herkes futbol a yönelmiş durumda yapılan spor haberleri olsun diğer şeyler hepsi futbol la ilgili doğal olarak bu ülkede yapılan diğer profesyonel spor dalları gölgede kalıyor.eskiden futbol hastası olan ben artık nefret ediyorum görsem değiştiriyorum.evdeki 4 tv nin 3 ünde futbol var.basketbol la yakından ilgileniyorum eskiden beri.gerçi son 1 yıldır oynamaktan başka bişey yapamıyorum.çok fazl vaktim olmuyor haberlerle ilgili.elimde AND 1 serisinin bütün divx leri mevcut sıkıldıkça izliyorum.mükemmelin ötesinde hareketler var.umarım topic biraz ilgi toplar zira açıldığı süreye bakarsak çok ta umutlu olamıyorum malesef.ilgi olursa paylaşıma hazırız.maltepe taraflarına oturan varsa buluşup oynarız hatta

Evet dediğin gibi.

Herşeyi bi yana bırakın Spor Haberlerinde "SPOR" başlığı altında sadece futbol haberleri yayınlanıyor.Bu da beni kahrediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumped -- 9 Ekim 2007; 18:32:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Jumped

quote:

Orjinalden alıntı: Bo$$_HoGG

baketbol a ilgi çok az bu ülkede.herkes futbol a yönelmiş durumda yapılan spor haberleri olsun diğer şeyler hepsi futbol la ilgili doğal olarak bu ülkede yapılan diğer profesyonel spor dalları gölgede kalıyor.eskiden futbol hastası olan ben artık nefret ediyorum görsem değiştiriyorum.evdeki 4 tv nin 3 ünde futbol var.basketbol la yakından ilgileniyorum eskiden beri.gerçi son 1 yıldır oynamaktan başka bişey yapamıyorum.çok fazl vaktim olmuyor haberlerle ilgili.elimde AND 1 serisinin bütün divx leri mevcut sıkıldıkça izliyorum.mükemmelin ötesinde hareketler var.umarım topic biraz ilgi toplar zira açıldığı süreye bakarsak çok ta umutlu olamıyorum malesef.ilgi olursa paylaşıma hazırız.maltepe taraflarına oturan varsa buluşup oynarız hatta

Evet dediğin gibi.

Herşeyi bi yana bırakın Spor Haberlerinde "SPOR" başlığı altında sadece futbol haberleri yayınlanıyor.Bu da beni kahrediyor

futbol gibisi yok

• futbol fanatiklerinin bu mesajıma kızacağını biliyordum.ama önemli değil.futbol bana hiçbirşey ifade etmiyor eskiden çok güzel futbol oynamış olsamda.ayrıca futbola laf etmedim.sadece heryerde yukarıdaki arkadaşın dediği gibi spor haberlerinin aldında sürekli futbol verilmesi üzücü.birkaç kanal var onlardan biri de NTV.hemen hemen sadece o kanalın spor haberlerine bakıyorum.galatasarat basketbol takımının destekçisi olarak geçen gün Dee Brown ın katıldığı programı görünce bayağı bir sevindim.

herneyse konuyu saptırmaya gerek yok.konumuz AND 1..izleyip hareketlere bir baksın bu futbol fanatikleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Solid Snake:.

Ankara'da AND1 ayakkabıları satan yerler var mı?AND1'a merak salmaya başladım.

Kızılay/İzmir Caddesi/Ülkealan pasajı'na gidersen orada bulabilirsin.

Ayrıca Akköprü/Ankamall'da da var AND1 mağazası(en üst katta).

Sanırım Armada'da da olucaktı AND1 mağazası.

Karum'da da 1 tane AND1 mağazası var.

Beyler bu arada AND1'ı sevmek farklı,basketbolu sevmek farklıdır.Sokak-Salon basketbolunun arasındaki fark gibi bir şey bu.İkisini karıştırmayalım lütfen.

• quote:

Orjinalden alıntı: İlkkan23LeBron

quote:

Orjinalden alıntı: .:Solid Snake:.

Ankara'da AND1 ayakkabıları satan yerler var mı?AND1'a merak salmaya başladım.

Kızılay/İzmir Caddesi/Ülkealan pasajı'na gidersen orada bulabilirsin.

Ayrıca Akköprü/Ankamall'da da var AND1 mağazası(en üst katta).

Sanırım Armada'da da olucaktı AND1 mağazası.

Karum'da da 1 tane AND1 mağazası var.

Beyler bu arada AND1'ı sevmek farklı,basketbolu sevmek farklıdır.Sokak-Salon basketbolunun arasındaki fark gibi bir şey bu.İkisini karıştırmayalım lütfen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.