Şimdi Ara

DGS Sınavı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba dgs hakkında birşey merak ettim. Şimdi benim okuduğum proğramın 4 yıllık olan (benim istediğim) bölümü önceden sadece KTÜ de vardı şimdi baktım Düzce Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesine de açılıyor.. Yani internet siteleri oluşturulmuş açıldımı tam bilmiyorum bu sene. Mesela ben 2 sene sonra mezun olunca dgs yi kazanırsam 3. sınıftan başlayacağım ve o bölümlerde doğal olarak öğrenci olmayacak benden başka KTÜ hariç. O zaman dgs kontenjanı açılırmı o yeni açılan üniversitelerde yoksa 3. sınıfa öğrenci gelmesi beklenir mi ? Biraz karışık oldu galiba ama anlatabilmişimdir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 28 Temmuz 2013; 20:21:22 >

• Beyler yok mu bilen.
  • direk 3 den başlamayabilirsin ders saydırcağın için 1. ve 2. sınıflardan alman gereken dersler olabilir. hazırlık varsa onuda okuman gerekir. kontenjan açmayabilirler.
  • Anladım hocam teşekkür ederim.
  • artık birçok üniversite 1 den başlatıyor. 3 diyenlerde de alttan o kadar ders alıyorsun ki pratikte 1 den başlamış oluyorsun senin dediğin olursa üniversite o sene dgs ile öğrenci almaz.
  • Şimdi KTÜ de bölümün sitesine baktım bu sene dgs için 11 kontenjan açmışlar. Ve bölüm 2012-2013 öğretim yılında eğitime başladı yani daha 3. sınıfa geçen kimse olmamış oluyor. Baya içim rahatladı. Bu arada 1. sınıftan başlatsada sorun yok yeter ki o bölüme geçiyimde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dgs sınavı
    geçen ay açıldı
    kpss hakkında
    16 yıl önce açıldı
    Kpss hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.