Şimdi Ara

dgs kolay bir sınavmı dgs ile özel bir . üniversiteye yerleşebilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dgs kolay bir sınavmı dgs ile herhangi bir üniversitede bilgisayar mühendsiliğinie yerleşebirmiyim?*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vavan001 -- 16 Temmuz 2017; 20:28:31 >

• dgs ile özel üniversiteye geçilebilir heralde arkadaşlarım 2 senelik özelde 4 yıllığa burada tamamlayın indirimli falan demişler.

kolaylıgınada gelirse genelde çevremdeki insanlar az cok calısanlar kolay diyor ama bunu bizim milletimiz pek anlayamıyor sanki bitek sana kolay sınav kolay olursa az çalışanda yapar çok çalışanda aradaki fark belli olmaz malesef, yanlış anlama sadece açıklamak için diyorum.

sınav cok kolay olur eleyici soru az olur o zaman senin fule yakın yapman lazım ki diğerlerinden farkın olsun geçişinde kolay olsun bu da bence kolay bir şey değildir.

dgs sınavı kolay olsa bile geçiş kısmının zor olucağını düşünüyorum çünkü 2 yıllık fakültelere insanlar aman dgs ile 4e tamamlarım mantıgıyla giriyorlarda o heves çabuk sönüyor veya giren sayısı çok oldugundan illaki o sınava iyi hazırlananda bir çok insan oluyor vede bir çok rakip.

eğer geçiş yapmak kolay olsaydı o kadar çok sayıda 2 senelik mezun sayısı olmazdı. İnşallah anlatabildim derdimi.

son olarak ben 2den 4e tamamlamak yerine tekrar sınava hazırlanırdım böylesi bence daha iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2pac.

dgs ile özel üniversiteye geçilebilir heralde arkadaşlarım 2 senelik özelde 4 yıllığa burada tamamlayın indirimli falan demişler.

kolaylıgınada gelirse genelde çevremdeki insanlar az cok calısanlar kolay diyor ama bunu bizim milletimiz pek anlayamıyor sanki bitek sana kolay sınav kolay olursa az çalışanda yapar çok çalışanda aradaki fark belli olmaz malesef, yanlış anlama sadece açıklamak için diyorum.

sınav cok kolay olur eleyici soru az olur o zaman senin fule yakın yapman lazım ki diğerlerinden farkın olsun geçişinde kolay olsun bu da bence kolay bir şey değildir.

dgs sınavı kolay olsa bile geçiş kısmının zor olucağını düşünüyorum çünkü 2 yıllık fakültelere insanlar aman dgs ile 4e tamamlarım mantıgıyla giriyorlarda o heves çabuk sönüyor veya giren sayısı çok oldugundan illaki o sınava iyi hazırlananda bir çok insan oluyor vede bir çok rakip.

eğer geçiş yapmak kolay olsaydı o kadar çok sayıda 2 senelik mezun sayısı olmazdı. İnşallah anlatabildim derdimi.

son olarak ben 2den 4e tamamlamak yerine tekrar sınava hazırlanırdım böylesi bence daha iyi olurdu.

cevabın için teşekürler hocam mesala dgs puan hesapalamada obp yi endsüşk alıyorum 15 mat 30 türkçe yapsam 226 puan geliyor
    buda bir özel üniversitede bilgisayar müh. girmeme yetiyor bu durum böle mi yoksa atladıgım bir noktamı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vavan001 -- 16 Temmuz 2017; 21:38:35 >

• vavan001 V kullanıcısına yanıt
    Acikcasi dgsnin puan ve de alaimlari hakkinda pek bir bilgim yok ama yetiyorsa sorunsuz girersin.

Bastada dedigim gibi ozelde okuyan arkadaslarima kayitta soylenen 4yilliga burda tamamlarsaniz indirimli olur falan demis (zaten 1tanesi 2yilligi tam burslu okuyor suan)

soyle birseyde var muhendislik okuyanlar dgs ile gecis yapanlarin derslerden pek gecemedigini soyluyorlar ama ne kadar dogrudur bilemem tabi.

Hayirlisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • vavan001 V kullanıcısına yanıt
    bununla ilgili şu kanalı inceleyebilirsin.

2 yıllıktan bilgisayar mühendisliğine geçmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.