Şimdi Ara

DGS kitap,çalışma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bu sene DGS ye calısıcam bundan dolayı kitap tavsiyesi,çalışma metodu önermenizi istiyorum.Forumda baktım ama daha güncel bilgiler arıyorum.Kitaplar olarak konu anlatımı kolay cok zor olmayan kitaplar tercih ediyorum.Şimdiden teşekkürler.

• İlla dgs kitaplarıyla başlama gerek yok ilk olarak körfez matematik konu anlatımı(ygs) ve fem ilk adım soru bankası ile başlayabilirsin
    Sonra dgs kaynaklı bir kitap alıp devam edebilirsin (mantık soruları için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1rex1

İlla dgs kitaplarıyla başlama gerek yok ilk olarak körfez matematik konu anlatımı(ygs) ve fem ilk adım soru bankası ile başlayabilirsin
    Sonra dgs kaynaklı bir kitap alıp devam edebilirsin (mantık soruları için)

Sakın DGS kitapları dışında kitaplar ile çalışma yapma. Mesela Matematik 1 deniliyor evet ama her yıl değişiklikler oluyor her Mat 1 konusu alınmıyor. Bu yüzden dgs ile uğraşan üniversitelerin kitaplarını al ve çalış.

İntibak Yayınları kitaplarını öneririm. DGS 2013 İntibak sorularından daha kolaydı.
  • Çok teşekkür ederim peki bu sene icersindeki konuları nerden görebilirim veya başka kitap tavsiye edicek varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesakon

Çok teşekkür ederim peki bu sene icersindeki konuları nerden görebilirim veya başka kitap tavsiye edicek varmı ?

kardeş kesinlikle git dgs'ye ait bir kitap al ygs felan alma gerçekten bak .Ygs ile dgs konu işleyiş bazen farklı olabiliyor.Çünkü ygs daha çok lise ye ait oldugu için konuları tam vermeyebiliyor .Ama dgs kitabında hiç değilse detayına kadar anlatıyor.Yani dgs kitap alman senın için daha faydalı oalcaktır.
  • bu sene dgs çok zordu muhtemelen 2014 de çok zor olacak buna göre hazırlan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende böyle bir konu arıyordum daha detaylı yorumlar gelirse memnun olurum oluruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lys sayısal kitap önerileri ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende çalışma kitabı arıyorum bir yayınevi ismi verirseniz sizin hazırlandığınız ve yeterli bulduğunuz daha yardımcı olur Sayısaldan giricem,şimdiden teşekkürler.
  • İntibak Yayınları kitaplarını kullanabilirsiniz. DGS konusunda bayağı iyiler,tek işleri de bu benim bildiğim. Kitaplarını çözmedim fakat kursta çözdüğümüz testler dgs sınavından daha zordu. Kitapları hiç açmamışım
  • cok zor olup bizi soğutmasın sınavdan zor olması na gerek yok sınav la eşit ağırlıkta olsa olmuyor mu :D
  • Arkadaşlar " 2013 DGS Seti Güvender Yayınları " kaynağını kullananan biri var mı tavsiye edermisiniz ?
  • Konuyu canlı tutalım daha cok tavsiye gelip yararlanalım.
  • Antrenmanlarla Matematik-1 iyi ben onunla başladım temeli atmak için.
  • her gün en az 30 türkçe sorusu çöz ve kitap oku. mat için de 3 ayda bütün konuları bitir. Geriye kalan zamanda test çöz. Son 2 ay kala da her gün 1 deneme yap. her gün yanlış sorularının konuları üzerine odaklan. Çok rahat iyi bi ünv'yi kazanırsın...
  • arkadaşlar ben izmit merkezdeyim ve dgs kursuna gitmek istiyorum.Şuana kadar gözüme kestirdiğim sınav dershanesi ve fem var .Sınav dershanesinin sahibi aynı zamanda matematik hocasıymış derslere kendi giriyormuş ve en ince ayrıntıya kadar konuları işliyormuş.

İzmitte olup dgs kursuna gitmiş olan veya yakını akrabası komşusuz gitmiş olanlar varsa yardımlarını bekliyorum çok geç olmadan kayıt olmak istiyorum.Neden dershane derseniz matematik bende sıfır hatta eksilerden bile olabilir
  • 2015 dgs için kitap önerileri lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

2015 dgs için kitap önerileri lütfen...

İntibak dgs çözdüm, tasarı yayınlarını çözdüm, eğer temeliniz zayıf ise eis ygs ile başlayın.

Şimdi işleyen zeka ygs aldım gayet güzel. Sonra feme geçeceğim. Dgs yayınları basit geliyor bana o yüzden ygs üzerinden gidiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.