Şimdi Ara

DGS Bölümleri Hakkında Kimin Bilgisi Var?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben bu sene Akdeniz üniversitesi mühendislik bölümüne dgs ile geçiş yapmak istiyorum. 2 yıllık myo bilgisayar programcılığı mezunuyum. İşin ilginç tarafı şu an akdeniz üniversitesinde mühendislik bölümünün 3. sınıfı yok. Bölüm açılalı 2 sene oldu ve öğrenciler gelecek sene 3. sınıf olmaya başlayacak. Bu konuda kime sorduysam (bölüm hocaları, öğrenci işleri vs.) bir fikri yok. Öğrenci işlerine dgs ile geçiş yapmak istiyorum dediğimde kaçıncı sınıftan başlamak istiyorsunuz gibi bir cevap bile alabiliyorum. Açılır mı açılmaz mı bunu kime danışmak lazım? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.



  • Matematikle aran iyi değilse okuma, pişman olabilirsin. Başka sorularin olursa mesaj atabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProduceR.

    Matematikle aran iyi değilse okuma, pişman olabilirsin. Başka sorularin olursa mesaj atabilirsin.

    Matematikle aram iyi. Zaten şu an aktif olarak yazılım işinde çalışıyorum. Benim sorum kimsenin bilgisi olmayan bu konuda nereden yararlanılabilir. 3. sınıfta kontenjan açılacak mı açılmayacak mı bilen kimse yok.
  • 3. Sınıf olarak başlamazsın büyük ihtimalle 2. Sınıftan başlatırlar ve 1. Sınıftan fark derslerini alttan alırsin. Yada 1.den baslatabilirler ingilizce hazırlık yoksa. Şuan önlisans mezunu olarak ne kadar maaş alıyorsun söylemen mümkün mü merak ediyorum ve çalıştığın firmada mühendis varsa onlar ne kadar aliyorlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.