Şimdi Ara

DFM succe kullanıcıları (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
10
Favori
260.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçmiş olsun. :(
  • gecmis olsun, nazar degdi galiba
  • tşk ederim heralde nazar değdi. bi memlekete gidip gelek dedik. gelince bu oldu :)
  • bu aralar Tv de reklami yapiliyor:)
  • evet görüyorum. araç tutulacak gibi. bi iki sorunuda hallettilermi. güzel araç

    ufacık göçük için. göçükte sayılmaz. 4 cm lik bişey bagaj kapağını boyamışlar. 700 TL tampon düzelmesi felan. geçirmişler kaskoyada. keşke tamamen boyamasalardı. bide succe yazısını sökmüşler. geri yapıştırmamışlar. dün fark ettim.

    onun yerine mercedes yapıştırsam.ablemleri söküp mercedesin yıldızını taksam bi yasağı felan varmıdır. ceza felan yermiyim.aracı bilmiyenler soruyo o mercedes mi diye :)kendimi mercedese biniyomuş gibi hissedecem :)
  • araca lpg taktırma zamanı geldi. bir ik yerden fiyat aldım serviste 1700 TL marka belli değil koremalı bişey , tanıdık bi atikerci buldum 1250 TL dedi başka bi tanıdık atikerci 1100 TL simit tanklı koruma sacıyla beraber. yarın bi iki yere daha bakacam.bi atikerci daha varmış oda 1000 TL ye düşerse iyi olack :)

    bide yağmur yağdığında direksiyonu sola çevirdiğim zaman kayış cıyaklaması geliyor bir saniye civarı cıyak diyor kesiliyor.
    araba 8000 km devirdi. ufak tefek sorunlar hariç şuan bi şikayetim yok.
  • Konu bilgilendirici olmuş elinize sağlık, takipteyim..
  • tşk.

    bugün lpg yi taktırdım 1100TL 10 taksit simit tanklı koruma sacıyla. depoyu fulledim 70 km yaptım halen ful gösteriyor. 100 km geçince bidaha fulleyim nekadar yaktığı belli olacak.

    tüpü taktırdıktan 3 4 saat sonra motor arıza ışığı yanmaya başladı.
  • hayirli olsun, Insallah motor ile tüp sistemi iyi uyum saglar...konuya aynen takip
  • tşk
    iki gün oldu lpg taktıralı ilk gün 0,32 krş yaktı , bugün 0,27 yaktı,bir iki fullemeden sonra ne yaktığını tam tespit edecem.
    fazla bi güç kaybı yaşamadım,hemen hemen aynı performansı.biraz motorun sesi artı gibi.
  • cin yapimi Zeetex ve Nankang lastiklerinde kanser yapici maddelere rastlandi...önemle duyurulur
  • bu arabadan başka kullanan varmı lpg de ne yakıyor sizinki merak ettim. benimki 30 krş tan aşağı bi kere 27 krş düştü dahada düşmedi 30 33 krş yakıyor mustang mübarek. 2 3 kere ayar çektirdim yok. montajımı yapamadılar ne yaptılarsa. araba yakıyor. benzin kokusuda geliyor. biyerde kaçak mı var. benzindede 40 50 krş arasında yakıyodum zaten. böyle olduktan sonra 10 krş için lpg taktırmaya değmezdi.

    genel olarak lpg de yakıtı hariç iyi araba. yaklaşık 9000 km geldi. 10bin bakımını bekliyorum. bide tüpü taktırıdık muayeneye sokacaz yine. vergiside geldi.
  • yakıt 27 krş düştü 3 gündür böyle yakıyor inşallah böyle gider
  • merhaba bende bır dfm succe kullanıcısıyım yazını okudum yakıt konusu ılgımı cektı benım succe servıs çıkıslı atiker lpg takıldı ve memnun değilim yakıt olarak 320-350 krş yakıyo her ayar yaptırdığımda dahada çok yakıyo bır atıker bayı arkadaş var o dordu arabaı çok yakmasının sebebı gaz hortumlarının çok uzun olduğu dedı bır ara kısalttırıcam servıs mavı ay otogaza taktırmıs onlarda baştan sağma takmıslar ama ben kullanıcı olarak arabamdan çok memnunum şuanda arabam 20.500de gıdıp bakım yaptırmak kısmet olmadı bır ara mecbur yaptırcam on amortisörlerden bırı patladı nasıl olduğunu anlamadım
  • burdaki servisin taktığı lpg kore malı bişey takıyolar,servise gelenlere sordum memnun değillerdi. bide 1750 TL para istediler. bende dışardan 1100 tl ye atiker taktırdım. ilk taktırdığımda araba nerdeyse benzinden daha iyi gidiyodu 350 krş yakınca ayar yaptırdım 320 krş düştü. bide laptopu arabaya bağlayıp ayarı yolda yaptık 30 40 km kullandık ayar yapa yapa, arabanın çekişi felan güzel oldu,
    bazen soğuk havalarda boğulur gibi yapıyor. motor ısındımı kesiyor onu
    sakin kullanırsam 27 krş biraz basarsam 30 krş agrasif kullanırsam 320 krş yakıyor :)
    amarsitörlerinde sorun var benimde ön amarsitör daha 1300 km deyken patladıydı garantiden değiştirdiler.önden tıkırtılar geliyor. aynı ses fiorinodanda geliyo ama benimkinden biraz fazla geliyor. . benimki 9100 km de 10bin bakımına götürecem bende.bide yağmurlu havalarda arasıra kayış cıyaklayor. bunun bi zararı varmı bilmiyorum. servise gittimi soracam.
  • bende dısarda taktırcaktım garantıye sokmuyoyoruz dedıler mecbur taktırdım arabanın ne olacağı bellı olmaz 10.000 bakımda yağı değiştirirken dıkkat etsınler ben değiştirttim yağ filtresınden kaçırıyo 2-3kere kelepçesini değiştirdiler ama hala kaçırıyo ben aldımda da onden tıkırtılar gelıyodu servısle kavga ettım sorunu bulamadılar sonra on amortısörlerı değiştirip gazlı taktılar sorun halloldu ama sımdı gene patladı amortısor aynı tıkırtıyı yapıyo gazda araba daha ıyı gıdıyo ama opetten gaz alınca araba kafa sallıyo bende 1 shellden 1 opetten alıyorum sorun olmuyo sakın kullansamda agresıf kullansamda 300 krşun altına ınmıyo benım araba yağmurlu havada cıyaklama bendede var ama kayışlı arabaların çoğunda oluyo bu kayışa su kacınca servıste forklıfe vurdular arabayı sonra bız yapmadık dedıler ama ıyıkı gelmeden arabanın resmını çekmıstım ordakı eleman yanasırken vurmus hemen boyadılar bırde yazın babam saolsun bmwnın ustune çıktı on tambonu tam 4 gunde boyayıp verdıler arabayı kaynarca servısı çok sorunlu ama başka doğru durust servısı yok sayılır




  • banada dediler motor garantiden çıkar diye. gittim servisten biriyle konuştum. kötü gaz almadığın sürece bişey olmaz dedi.yani kendileride taksa motor bozulsa sen buna kötü gaz almışsın diye için işinden sıyrılacaklardı. bide dışardan lpg taktırdığın zaman sadece yakıt sistemi garantiden çıkıyormuş- yakıt yüzünden oluşabilecek arızalar garanti kapsamı dışına çıkıyor.
    o seslere ben alıştım. amarsitörler patlak değil benimkinin ama yine geliyor. benim arabayıda arkadan toyata boynuzladı.toyotanın ablemi bagaj kapağını göçertti. ufak göçük için kople boyamışlar bagajı

    10 bin bakımı ne kadar tuttu
  • tmm servıs patlak değil diyo ama arabanın ağırlığı amortisörlere tam yuklendığından esneme yapmıyo amortısorler sağlam gozukuyo arabayı bıraz sert kullan o sesler daha çok artcak komple boyamıslardır çunku renk uyumunu sağlayamamıs olabılırler sonra tekrar boyayıp duzeltmıslerdır 10.000 bakımı 120 tl tutmustu ama zam gelmıs olabılır
  • bende servise götürdüm o sesler için. bindik servistekiyle dolaştık. sesi duyuyor duymadım dio . bak dedim iyi dinle şimdi geliyor işte he tamam duydum diyo. servise gidiyoz normal diyo müdüre, adamı gebertecedim. müdürle gittik tura. tamam dedi bi ara getir boş zamanda iyice inceleyelim dedi. bayram önüydü. 10 bin bakımını bekliyim dedim bende. 9250 oldu fırsat bulursam sokacam.
    işin garibi bozuk yolda gelmiyor. düz yolda tıkırtıyor. yok lastikten geliyor felan dedi.
    sanayide bi amarsitörcüye sordum amarsitörler sertse yapar dedi.araba yanımda yoktu gösteremedim.
  • bu sabah yine ekran gitti. göstergeler soğuktan dondu heralde dedim. gittim servise yine kabutu açıp bişeyle oynadılar düzeldi. yine göremedim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.