Şimdi Ara

DFM succe kullanıcıları (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
577
Cevap
10
Favori
264.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blackmaster`

Durup dururken araç marşı geç almaya başladı hadi hayırlısı hem gazda hem benzinde araç çok zor çalışıyor

benimde arasıra geliyor benzinde çalışmıyor ne kadar basarsam basıyım. gaza alıp bastığımda çalışıyor. devamlı yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

quote:

Durup dururken araç marşı geç almaya başladı hadi hayırlısı hem gazda hem benzinde araç çok zor çalışıyor

benimde arasıra geliyor benzinde çalışmıyor ne kadar basarsam basıyım. gaza alıp bastığımda çalışıyor. devamlı yapmıyor.

Alıntıları Göster
    Çözümünü buldum atiker gaz/benzin geçiş sisteminin tuşuna basılı tutarak marş basınca araç çalıştı bir daha aynı sıkıntı olmadı araba düzeldi artık normal marş alıyor yarım marşta motor çalışıyor

• quote:

Çözümünü buldum atiker gaz/benzin geçiş sisteminin tuşuna basılı tutarak marş basınca araç çalıştı bir daha aynı sıkıntı olmadı araba düzeldi artık normal marş alıyor yarım marşta motor çalışıyor

sizdede atiker var sanırım ondan kaynaklı heralde, arasıra benimkide aynısını yapıyor. aynı şekilde çalıştırıyorum.
  • quote:

quote:

sizdede atiker var sanırım ondan kaynaklı heralde, arasıra benimkide aynısını yapıyor. aynı şekilde çalıştırıyorum.

Alıntıları Göster
    Lpgde 40 krş yakıyor, baskı balatası bitti en yukarda kavrıyor yalnız baskı balatadan bu kadar fark olacağını sanmıyorum lpg bittikten sonra belli bir süre benzinden kullanıp lpgye ayar yaptırmayı düşünüyorum bi arada elektrikçiye gidip arabaya cam kilidi taktıracağım teyp bozuk çip gibi bişi takarız dediler onu halletirmem lazım sağ arka cam bozuk onu yaptırıcam sağ far içeri bakıyor onu ayarlattırmam lazım uzaktan kumandası ile kapıları kilitleyince camların otomatik kapanması ayarlanılacak anlaşılan benim iş çok 1-2 milyarlık masraf var

• quote:

Lpgde 40 krş yakıyor, baskı balatası bitti en yukarda kavrıyor yalnız baskı balatadan bu kadar fark olacağını sanmıyorum lpg bittikten sonra belli bir süre benzinden kullanıp lpgye ayar yaptırmayı düşünüyorum bi arada elektrikçiye gidip arabaya cam kilidi taktıracağım teyp bozuk çip gibi bişi takarız dediler onu halletirmem lazım sağ arka cam bozuk onu yaptırıcam sağ far içeri bakıyor onu ayarlattırmam lazım uzaktan kumandası ile kapıları kilitleyince camların otomatik kapanması ayarlanılacak anlaşılan benim iş çok 1-2 milyarlık masraf var

Alıntıları Göster
    arabayı pazartesi tekrar servise götürdüm. arabadan tak diye bi ses geliyor arabayı sallıyor. neyse cumartesi alırken porya rulmanlarında bozuktu onu bakımda değiştirelim demişlerdi. bu ses gelince onlarıda değiştirdim. 360 TL de ona verdim. salı akşamı aldım arabayı.

bu gün yaklaşık 100 km yol yaptım o ses yine gelmeye başladı. devamlı yapmıyor. bir başlıyor. arabayı kenara çekip durup bekliyip yeniden devam ediyorum kesiyor. bu akşam götürdüm yarın sabah erkenden getir. sökelim bakalım dediler.

kredili aracı takas edebiliyormuyum ve üstüne yeniden kredi çekebiliyormuyum?

STW büyük ,az yakan, çok kaçan, sağlam, bide ucuz araba hangisi var.ruhsatta hususi oto geçecek, k belgesiyle felan uğraştırmayacak beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend1982 -- 26 Haziran 2013; 19:17:44 >

• legend1982 kullanıcısına yanıt
    sat kurtul. aracını satmak-takasa vermek için kredisini kapatman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

sat kurtul. aracını satmak-takasa vermek için kredisini kapatman lazım.
    bugün yeniden götürdüm servise, aks ları söktüler. yağladılar. şanzımanı kontrol ettiler. arabada bişey yok dediler. bide balans yaptır dediler.
    ilginç bişey devamlı yapmıyor mesala 50 km gidiyon tak diyor arabayı sallıyor. yavaşlıyıp duruyon devam ediyon kesiliyor. biraz daha gidiyon yine tak diyo arabayı sallıyor.

bugün ses kesildi ama sallantı var aynı şekilde bazen hiç yapmıyor. arabayı sağa sola sallıyor.yarınde bi balans yaptırıyım bakalım ne olacak
  • quote:

bugün yeniden götürdüm servise, aks ları söktüler. yağladılar. şanzımanı kontrol ettiler. arabada bişey yok dediler. bide balans yaptır dediler.
    ilginç bişey devamlı yapmıyor mesala 50 km gidiyon tak diyor arabayı sallıyor. yavaşlıyıp duruyon devam ediyon kesiliyor. biraz daha gidiyon yine tak diyo arabayı sallıyor.

bugün ses kesildi ama sallantı var aynı şekilde bazen hiç yapmıyor. arabayı sağa sola sallıyor.yarınde bi balans yaptırıyım bakalım ne olacak

Alıntıları Göster
    LPG nin sonunda projesini buldum, fatura proje bakım 270 TL verdim sızdırmazlığıda hallettim, inşallah cumada muayeneye sokacam

yazlık lastik aldım petlas velox sport şimdi araba sallantıyıda kesti. seside kesti. lpg nin bakımlarından sonra araba eski haline döndü artık 5 6 devire kadar çıktığım zaman servis ışığını yakmıyor.

58 bin km de

• quote:

LPG nin sonunda projesini buldum, fatura proje bakım 270 TL verdim sızdırmazlığıda hallettim, inşallah cumada muayeneye sokacam

yazlık lastik aldım petlas velox sport şimdi araba sallantıyıda kesti. seside kesti. lpg nin bakımlarından sonra araba eski haline döndü artık 5 6 devire kadar çıktığım zaman servis ışığını yakmıyor.

58 bin km de

Alıntıları Göster
    1 aydır araştırıyorum bu arabayı etrafımda kimsede yok göremedim inceleme amaçlı geçen gün servise gittim bir tane kalmamış beni buldu satılacak gene bakamadım netten yorumlara bakıyorum çok kararsız kaldım kullananlar gayet memnun ancak merak ettiğim bi konu aracın 2.el piyasası nasıl satan varmı kaça gidiyor piyasada

• quote:

Orijinalden alıntı: jasuaa

1 aydır araştırıyorum bu arabayı etrafımda kimsede yok göremedim inceleme amaçlı geçen gün servise gittim bir tane kalmamış beni buldu satılacak gene bakamadım netten yorumlara bakıyorum çok kararsız kaldım kullananlar gayet memnun ancak merak ettiğim bi konu aracın 2.el piyasası nasıl satan varmı kaça gidiyor piyasada

benim araç çok temiz değil ben satsam 20 binden aşağı istemem.

ama nette 16-25 bin civarında fiyatlar oynuyor.
  • quote:

quote:

ewet o arada oynuyor fiyatlar ancak satılıoyormu yani derecelendirecek olursan 2.el piyasası hızlı normal yavaş hangisidir acaba bir tane buldum bugün pazarlık sonucu 16.250tl bıraktı temiz kazasız 30000km de araç bakalım hayırlısı

• quote:

quote:

quote:

ewet o arada oynuyor fiyatlar ancak satılıoyormu yani derecelendirecek olursan 2.el piyasası hızlı normal yavaş hangisidir acaba bir tane buldum bugün pazarlık sonucu 16.250tl bıraktı temiz kazasız 30000km de araç bakalım hayırlısı

Alıntıları Göster
    bugün muayeneden geçti.

akşamda İskenderuna doğru gidecem gidip gelince 60 bini deviririm

• quote:

bugün muayeneden geçti.

akşamda İskenderuna doğru gidecem gidip gelince 60 bini deviririm

Alıntıları Göster
    59 bine geldi.

İskenderuna gidip geldim 1200 küsür km yol yaptım yaklaşık 270 TL yaktı.5 kişi bazı yerlerde klima açık.

arabaya motorun ufak geldiği birkez daha anlamış bulunuyorum.
  • quote:

59 bine geldi.

İskenderuna gidip geldim 1200 küsür km yol yaptım yaklaşık 270 TL yaktı.5 kişi bazı yerlerde klima açık.

arabaya motorun ufak geldiği birkez daha anlamış bulunuyorum.

Alıntıları Göster
    kolay gelsin

@ arabaya motorun ufak geldiği birkez daha anlamış bulunuyorum.

Peugeot HDI Diesel motoru iyi giderdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E75606366

kolay gelsin

@ arabaya motorun ufak geldiği birkez daha anlamış bulunuyorum.

Peugeot HDI Diesel motoru iyi giderdi

Alıntıları Göster
    en az 1800 motor olacaktı. klima açıkken yokuşlarda tıkanıyor araba
  • quote:

en az 1800 motor olacaktı. klima açıkken yokuşlarda tıkanıyor araba

Alıntıları Göster
    Son haberlere göre Cin'de Renault ve DFM ortak araba üretecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E75606366

Son haberlere göre Cin'de Renault ve DFM ortak araba üretecek

Alıntıları Göster
    geçen gün dfm servisine gittim hiç araç yoktu ellerin de yeni modelleri gelicekmiş ve kesin deil ancak dizelide gelicek dediler
  • quote:

geçen gün dfm servisine gittim hiç araç yoktu ellerin de yeni modelleri gelicekmiş ve kesin deil ancak dizelide gelicek dediler

Alıntıları Göster
    Yaklaşık bir aylık tatil dönüşü genel değerlendirme;

Yaklaşık 2.900 km. yol yaptım

Yaklaşık 750 tl. yakıt masrafı (memlekette lpg 2,70 tl. civarındaydı - ortalama 2,50'den civarında aldım gibi)

Giderken de, gelirken de bagaj yüklüydü. Çoğu yerde klima açıktı. Ortalama 110 -130 km. hız yaptım.

Ortalama km'de yaklaşık 260 krş yakmış. (Mevcut şartlarda bence çok iyi)

Araç yüklü de olduğu için rampalarda bazı yerlerde klimayı kapatmak zorunda kaldım.

Çok şükür hiç bir arıza vermedi.

Güzel bir yolculuk oldu.

Bu arada Succem 2,5 yaşını doldurdu.

Succe' mi seviyorum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apqa -- 11 Temmuz 2013; 12:10:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: apqa

Yaklaşık bir aylık tatil dönüşü genel değerlendirme;

Yaklaşık 2.900 km. yol yaptım

Yaklaşık 750 tl. yakıt masrafı (memlekette lpg 2,70 tl. civarındaydı - ortalama 2,50'den civarında aldım gibi)

Giderken de, gelirken de bagaj yüklüydü. Çoğu yerde klima açıktı. Ortalama 110 -130 km. hız yaptım.

Ortalama km'de yaklaşık 260 krş yakmış. (Mevcut şartlarda bence çok iyi)

Araç yüklü de olduğu için rampalarda bazı yerlerde klimayı kapatmak zorunda kaldım.

Çok şükür hiç bir arıza vermedi.

Güzel bir yolculuk oldu.

Bu arada Succem 2,5 yaşını doldurdu.

Succe' mi seviyorum.....

Alıntıları Göster
    benim araç 60 bine geldi.

yine sallamaya başladı,araba boşta giderken sallamıyor. vitese alıp gaza basınca sallana sallana gidiyor.sanki teker yalpa yapıyormuş gibi sallıyor. motorda tekliyormuş gibi. benzindede denedim aynı. bide
    gaza ani basıp geri çektimi gaz benzin kokusu geliyor.

• quote:

benim araç 60 bine geldi.

yine sallamaya başladı,araba boşta giderken sallamıyor. vitese alıp gaza basınca sallana sallana gidiyor.sanki teker yalpa yapıyormuş gibi sallıyor. motorda tekliyormuş gibi. benzindede denedim aynı. bide
    gaza ani basıp geri çektimi gaz benzin kokusu geliyor.

Alıntıları Göster
    60 bin bakımı için servise gittim 265 TL tuttu.

sallamayı akis kafaları bozulmuş ondan yapıyormuş. 1000 TL tutar diyince yaptırmadım yarın sanayide yaptıracam ,son servisti garantisinin bitmesine 2 ay kaldı zaten . kendi hataları şanzımanı topladıktan sonra oldu önceden sallamıyodu, tartışmaktan sıkıldım. elimden bi kaza çıkacak diye ayrıldım ordan,

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.