Bildirim
Dfix aldım taktım protokol hatası16 dedi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
LG LM660 de ayni hatayi bende aliyorum. Cozumu bilen varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
televizyonunuz kaç model hocam ? 2015 ve üstünü destekliyor diyorlar lg içinquote:
Orijinalden alıntı: __lele__
LG LM660 de ayni hatayi bende aliyorum. Cozumu bilen varmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Digital -- 19 Aralık 2018; 2:6:16 > -
Hocam 2013 model lg lm660
hocam CI modul olacak. CI+ ile bizim tvler uyumsuz. CI+ modülünün servisten değiştirmemiz lazım. durum bu. -
Ci ve ci+ ile alakası olabilir lakin u5600str awox ile orjinal yazılımında sorunsuz çalışırken ,servisin verdiği üst yazılım güncellemesi sonucu modülüm çalışmaz oldu. Ci+protocol hatası16 yazıyor kalıyorquote:
Orijinalden alıntı: __lele__
hocam CI modul olacak. CI+ ile bizim tvler uyumsuz. CI+ modülünün servisten değiştirmemiz lazım. durum bu.
Bütün kanallardan ses alabiliyormuydun
D-Smart D-Fix (CI+ olanlar) modüllerde CI+ protokolü aktif değil. Yani modül destekliyor fakat platform aktif etmemiş, daha fazla cihazda çalışabilmesi adına. Zaten istesenizde eski tip CI modülde bulamazsınız.
Sorun televizyonunuzdan kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum. TV'de CI+ ayarı ile ilgili bir bölüm var ise CI+'ı kapatıp öyle denemenizi tavsiye ederim. Her ne kadar CI+ protokolü aktif olmasa da TV'de bu özellik açık olduğunda modül doğrulama işlemi yapar.
Eğer ki TV yada uydu alıcısı CI ise modül CI+ olsa da ilgili protokol doğrulaması yapmaksızın, sadece şifreli yayın çözme işlemini gerçekleştirir.
Farklı bir TV yada uydu alıcıda deneyin. Aynı sorunla karşılaşırsanız, o zaman Modül değişimi gerekebilir... -
merhaba, awox marka tv'de yaklaşık 1 sene kullandım, TV nin sol tarafında kart girişi var oraya bayiden CI+ modülün yenisini alıp taktım ama şifreli kanalların bir kısmını açtı, bazen açıp bazen açmadığı kanallar oluyordu, o şekilde kullandım ama çok verim alamadım. Tavsiye etmiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X