Şimdi Ara

dfi lanparty slı-dr ile corsair twinx3200pro led oc yapamadık help help

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dfi lanparty slı-dr ilebenim corsair twinix 3200pro led bu rem lerle oc yapamadık arkadaşlarburemlele stabilte yapamadık bi türlü windovs kurulum bile yaparken kuraşaması bitince mavi ekran veriyor du ve tek remle kurduk siistemi amma sonra ikiremide taktım bu sefer oc yapamadık ardabir mavi ekran veriyordu bi türlü stabilte tutmadı forumdan bahadır-bado ve demircibu ile ugraştık olmadı ban biayrdım lütfen

Ramler CORSAIR XMS c2pro 2*512 rev 4.3 TCCD.

Anakart DFI SLI-DR .

Ramler dual olarak açmıyor anakartta , 623-3 , son offical bios denedik yinede açmadı hiçbirtürlü anakart.

Tek olarak biri açıyor , diğeri açmıyor ramlerin. Fakat DFI NF3 250GB 754 anakart taktık ikisinide , problemsiz çalışıyorlar. Arkadaş bugün dijitaltrend e götürdü ramleri , test etmişler orda ramler dual olarak sorunsuz demişler..

Şimdi yapmamız gereken ne ? yardımlarınızı bekliyoruz
  • klasik dfi ve samsung hatası, sanırım ramler tccd veya tcc5 olsa gerek. anakartın biosundan samsunglara özel timingleri ayarlamazsanız def halde bile stabilite yakalayamazsınız. 20 küsür parametreyi de doğru ayarlamalısınız. timing verileri için dfi-street forumuna bakabilirsiniz. aynı olay adata tccd ile başıma gelmişti ve def halde hiç win boot etmiyordu. 220 fsb yapınca da eh işte stabil sayılır gibi oluyordu, anlıyacağınız çok salak bir durum. biostan parametrelerin hepsini doğru ayarlayınca problem kalmadı ve ramler 315fsb'ye fırladı stabil

• quote:

Orjinalden alıntı: DarkSmiley

klasik dfi ve samsung hatası, sanırım ramler tccd veya tcc5 olsa gerek. anakartın biosundan samsunglara özel timingleri ayarlamazsanız def halde bile stabilite yakalayamazsınız. 20 küsür parametreyi de doğru ayarlamalısınız. timing verileri için dfi-street forumuna bakabilirsiniz. aynı olay adata tccd ile başıma gelmişti ve def halde hiç win boot etmiyordu. 220 fsb yapınca da eh işte stabil sayılır gibi oluyordu, anlıyacağınız çok salak bir durum. biostan parametrelerin hepsini doğru ayarlayınca problem kalmadı ve ramler 315fsb'ye fırladı stabil

doğru diyorsun , bende daha önce TCCD kullandım aynı anakartta fakat , makina boot etmiyor. Bırak xp ye girmeyi açılmıyor bile .

offical bios denedim 2-3 tane , TCCD biosu 702-1 yükledim ama nafile. Makina açılsa gam yemicem de... bakalım yarın optimum da denicekler ramler le anakartı

• RAMLER DE SORUNLU DEĞİL BOARD DA HABERİNİZ OLSUN

o sorun eski corsairlerimde de vardı arada açılmıyodu makina onu bi single slotlara almayı denesenize bir nebze hallediyo sorunu fakat o ramlerin boardla uyumsuzluğu sadece başka birşey değil ramler bozuk da değil bende de 200mhz de dual çalışmazken 300mhz de single slotta 2 ramde 2.5-4-4-7 yapıyolardı ramler taş gibi board da haberiniz olsun...

edit: iki ram i de aynı anda single slota takın çalışır sorunsuz ben performans kaybı da hissetmemiştim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykunsezer -- 12 Haziran 2006; 21:07:31 >
    mesela suan 2.5 4 3 5 306 mhz.bunu 240 ındırdıgın zaman stabılıte bozuluyor ama 306 mhz de 14 saat prime yedi.
    Ayarları bir kurcalayın.Yabancı forumlarda ram ayarları ile ilgili baya bir bilgi veriliyor.
    saygılar kolay gelsin...

Orjinalden alıntı: DarkSmiley

klasik dfi ve samsung hatası, sanırım ramler tccd veya tcc5 olsa gerek. anakartın biosundan samsunglara özel timingleri ayarlamazsanız def halde bile stabilite yakalayamazsınız. 20 küsür parametreyi de doğru ayarlamalısınız. timing verileri için dfi-street forumuna bakabilirsiniz. aynı olay adata tccd ile başıma gelmişti ve def halde hiç win boot etmiyordu. 220 fsb yapınca da eh işte stabil sayılır gibi oluyordu, anlıyacağınız çok salak bir durum. biostan parametrelerin hepsini doğru ayarlayınca problem kalmadı ve ramler 315fsb'ye fırladı stabil

+1

Bende çektim aynı sıkıntıyı çok sinir bişey...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILMIŞTIR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bana net bişeyler yazabilrmisisniz turuncu slotlarda actım ama satabil degilk lertam olrak bna timing leri kac kac olrak belirlememe lazım yazarsanız cok sevinirm acil yarım edin lütfen turncılaraı nasıl veya sarı ları nasıl ayarlayabilecegimi tam olrak bana degerleri yazarak veriirseniz cok sevinirm arkadaşlar aclenyardım bekliyorum

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=57317
    {GİGABYTE X38 DQ6}{q6600@4200MHZ cooling by swiftec}{2*1024 GSKİLL 6400HZ@1200MHZ 4-4-3-4}{Sapphire 2900pro@1009/1250 COOLİNG BY Mcw60 }{4*250GB SEAGATE 7200.11 SATA2 RAİD 0+1tb depo}{COOLERMASTER STACKER @GATEWATCH@COOLWATCH@MUSKEETER@SİLVERSTONE}{WATER CHİLLER}{ENERMAX GALAXY 1000W}{LOGİTECH Z-680}{LOGİTECH mx1000&G7 with RAPTOR P2}}
  • çözdüm

ramler dual deil single olarak 2 ram takılması gerekiyo yoksa bazen siyah ekranda bazen boot ekranında bazen de windows ekranında %1 ihtimal de windows da takılıyo single olunca corsair tccd ler samsung sa ozellikle sorun çıkartmıyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykunsezer -- 13 Haziran 2006; 21:02:26 >
    GT5/COD 4/Ghost Recon Advanced Warfighter/Kane&Lynch Dead Men.
    PSN us : bilops
  • saol bilo eski ramlerim eski sorunlarım abi işte

Orjinalden alıntı: @yKuN

çözdüm

ramler dual deil single olarak 2 ram takılması gerekiyo yoksa bazen siyah ekranda bazen boot ekranında bazen de windows ekranında %1 ihtimal de windows da takılıyo single olunca corsair tccd ler samsung sa ozellikle sorun çıkartmıyo...

yaş kaç????

Orjinalden alıntı: !!AlOnEcOoLwOlF!!

quote:

çözdüm

yaş kaç????

senin????

• 16-17 neden ki???
    quote:

Orjinalden alıntı: !!AlOnEcOoLwOlF!!

quote:

çözdüm

yaş kaç????

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.