Şimdi Ara

Dexter: Resurrection izlenme rakamlarıyla beklentilerin üzerine çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dexter: Resurrection izlenme rakamlarıyla beklentilerin üzerine çıktı
    Merakla beklenen yeni Dexter dizisi Dexter: Resurrection, 11 Temmuz'da izleyici ile buluştu. Şu ana kadar üç bölümü yayınlanan dizi, performansıyla Paramount'un yüzünü güldürdü. Genel olarak olumlu yorumlar alan Resurrection'ın ilk bölümü Paramount+ ve Showtime'da toplam 3.1 milyon izlenmeye ulaştı. Bu da bugüne kadar Paramount+'ta en iyi açılış yapan Showtime dizisi olmasını sağladı.

Hem orijinal Dexter dizisinin hem de Dexter: New Blood'ın devamı niteliğinde olan Dexter: Resurrection, son dönemde çıkan diğer Dexter dizilerinin çok üstünde bir performans sergiliyor. İlk bölümler itibarıyla Resurrection'ın izlenme sayısı Dexter: Original Sin'in yüzde 46, Dexter: New Blood'ın ise yüzde 79 üstünde.

Dexter: Resurrection'ın Çıkışı Seriye Olan İlgiyi Arttırdı

Diğer yandan Resurrection'ın çıkışı genel olarak Dexter serisine olan ilgiyi de arttırmış durumda. Paramount, diğer Dexter yapımlarının toplam izlenme sayısının bu hafta yüzde 132 arttığını söylüyor. Ortaya çıkan bu tablo, son dönemde neden çok sayıda Dexter dizisi çekildiğini de açıklıyor.

Ayrıca Bkz.Yeni bir dizi arayanların şans vermesi gereken en iyi kült diziler

Dexter: Resurrection, dikkat çekici bir oyuncu kadrosuna sahip. Michael C. Hall'un Dexter Morgan rolünye geri döndüğü dizide Uma Thurman (Pulp Fiction), Peter Dinklage (Game of Thrones), Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother), Krysten Ritter (Jessica Jones), Eric Stonestreet (Modern Family), David Dastmalchian (Dune) gibi tanıdık isimler rol alıyor. Üstelik onların yanı sıra David Zayas (Angel Batista), James Remar (Harry Morgan), Jack Alcott (Harrison Morgan), John Lithgow (Trinity Killer) ve Jimmy Smits (Miguel Prado) de önceki sezonlardaki rolleriyle geri dönüyor.

Kaynak:https://deadline.com/2025/07/dexter-resurrection-premiere-ratings-showtime-paramount-1236461047/

• Özlemişim ya valla Keşke Debra da olsa kadroda ama malesef.Yönetmen Formülü hiç bozmamış gene sürükleyici akıcı gizem dolu harika bir proje 3 bölüm nasıl bitdi anlamadım keşke şu Netflix gibi hepsini tek seferde yayınlasalar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • genelde devam dizileri eski tadı vermez ve pek beğenilmez , dexteri çok seviyordum zaten bu dizi bana o hazıı yaşattı

• "Dexter"ın kaçıncı versiyonu bu?

• Resurrection ilk 3 bölümü arka arkaya ara vermeden soluksuz izledim, önceki Dexter' lar gibi kendini bir şekilde izlettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 21 Temmuz 2025; 12:10:25 >
  • BoRriZ kullanıcısına yanıt
    Dexter (2006) - 8 sezon,
    Dexter new blood (2021) mini dizi - 1 sezon
    Dexter: Original Sin (2024) - 1 sezon
    Dexter resurrection (2025)

• Eski bir Dexter fanı olarak diziyi beğendim. Mimami deki genç dexter tabiki değil, bu sebeple 2 dizi karşılaştırırken dikkat etmek lazım. Karakter 50 yaşına geldi ve boyu kadar oğlu var :) Miami nin sıcaklığı ve renkleri NYcity de karanlığa gömülmüş durumda. Ortam ve tema farklı ancak Dexter ruhu aynı. Eski karakterlere de bol bol yer verilmesi çok hoş olmuş. 4. Bölümden itibaren olayların iyice şekilleneceğini hissettim. ilk 3 bölüm gayet iyi bir iriş yaptı. Kadro gerçekten çok sağlam, umarım hepsi yeni karakterlere yakışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurshoo -- 21 Temmuz 2025; 17:27:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dex'in eski halini aratmayacak bir sezonla karşı karşıyayız diye düşünüyorum. New Blood'dan sonra bu sezonun ilk üç bölümü bile ilaç gibi geldi bana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.