Şimdi Ara

Dexter 7.Sezonu bitirdim , 8.sezonu izleme berbat diyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7.sezon finalini demin bitirdim.İnternetteki yabancı sitelerde 8.sezonu izleme batırmışlar diyorlar.Napayım ? 8.sezonu izlemeyip sadece bölümlerin summary'lerini mi okuyum internetten ?

• Sekizinci sezon değil, dizinin finali kötü. İzlemeye devam et bence yedi sezon izleyip bırakmak saçma olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sekizinci sezon baştan sona kötü bence ama 7 sezon izlemişsin bir sezon daha izle ne olacak

• Yvonne için bile izlenir.Dexter-Hannah ilişkisi için.İzle bence
  • dexter'ı yeni bitirdim. 8. sezon kesinlikle izlenir güzel bence. Ama finali olmamış. Son iki bölümü izleme bence (:
  • hiç mi merak etmeyeceksin de izlemeyeceksin ?
  • kötüydü ama 7 sezon izlemişsin bi sezonada katlanı ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dexter 3 sezondu , sonra da izlenirdi ama o artık başka bir diziydi
  • 7 sezon izlediğin dizinin son sezonunu hiç mi merak etmiceksin ? bu arada dizinin sadece finali kötü
  • Evet son iki sezin berbat ama izle tabiiki, yarim birakmak olur mu ? Oyle diyen kisilerin hepsi senin yerinde olsa izlerdi, oraya kadar gelip yarim birakilmaz, bitir gitsin.

• Berbat bi sona bağlamışlar diziyi kafanda kurgulayarak zirvede bitir diyen çok oldu ancak siz burda hep ters yorum yapmışsınız.
  • İşin açığı şu ,
    dexter ilk yaratılan karakter değildi artık ,
    diziyi izlerken 1. sezonun ortalarına doğru az buçuk dexter ı tanıdıktan sonra, adamdaki potansiyelin ve normal bir insanmış gibi görünme , normal bir hayata geçme isteğinin dizi ilerledikçe ortadan kalkması sonunda da dexter in ilk tanıdığın dexter değil öylesine bir holivud filminde rastlayabileceğin bir karaktere ve kurguya dönüşmesinden dolayıdır. Yalnızca son sezon finali de suçlusu değil bunun. Bu bir süreçti aslında .
    Zeka oyunları bitti , öldürme arzusunun baskınlığı yerine sadece öldürmüş olmak için öldürmek ya da zorunda kalıp öldürmek gibi klasik şekilde ilerlemeye geçti dizi...
    Osmanlı gibiydi dexter , 1. sezon la başladı , 2 sezon la büyüdü , 3-4 altın çağıydı sonra gerilemeye geçti
  • Ben olsam kimsenin fikrini umursamam izlerim
  • Başka birinin şeyiyle, gerdeğe girilmez. Başkaları beğenmemiş olabilir ama sen beğenebilirsin. Göreceli bir şey bu dizi beğenme olayı.
  • Oraya kadar gelmişken bitir.

NOT: Diziyi izlemedim.
  • Finali gerçekten berbat ancak bütün sezon için böyle söylemek bence pekte doğru değil.Sırf yvonne hatrına bile izlenir.

• 7 sezon izlemişsin,başladığın işi bitir derim
    Ha berbat bir sezon ve son orası ayrı.
  • İzle.
  • Kimilerine göre berbattır,bana göre güzeldir kişiden kişiye değişir bu,o kadar izlemişsin sonunu getir bari.
  • Dexter 4.sezonda bitmeliydi ondan sonra kalite düştü. 8.sezon 5,6,7'den daha iyiydi ama finali çok kötüydü.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.