|
Yok hocam tam aynı değil, böyle mini dizi tadında farklı biraz. |
|

|
Yok hocam tam aynı değil, böyle mini dizi tadında farklı biraz. |
|
konudaki yorumları okuyup new bloodı kötü diye izlememiştim , yeni izledim gayet iyiydi bence dizi tansiyonu yüksek tutmayı başardı hep |
|
ilk defa izleyecekler buradaki son sayfalardaki olumsuz yorumlara bakmayın. Çok sevdiğimiz için finali kabul etmek istemiyor kimse. Millet istiyor ki 2321 sezon aynı devam etsin :) Bu dizi kendini izleten keyif aldırtan bir dizi, bazı bolumlerde kabul ediyorum biraz ağır oluyor ama dizi izleyecek kadar vaktiniz varsa izleyin sonra diğer dizileri izleyin. |
|
|
|
Tıkanma ve bıkma konusunda ben bırakmanın eşiğinden döndüm en az 3-4 defa arka arkaya izlediğim için Herkes şunu kacırıyor bu dizi haftalık yayınlanmış bir tv dizisi aslında Tv den 1 hafta arayla takip ediyor olsak sıkıntı yok Boş zamanı olan insanlar için extra keyifli bir dizidir dexter. Geç keşfettiğime üzüldüm dizilerdendir. |
|
|
|
|
| _____________________________ |
|
Dizi ve devamındaki ek sezonu bitirdim. Önce ana diziden başlayayım. Diziyi 3 parta ayırıyorum ben sezonlar olarak: 1-2 | 3-4-5-6 | 7-8 şeklinde. 1 - 2 > 3-4-5-6 > 7-8 PART I -) 1-2. sezonlar dizinin nirvanası, çok iyi, beklentiyi muhteşem şekilde tepeye çıkarıyor. Sadece şu 2 sezondan ibaret olsa dizi mükemmel olurmuş öyle diyeyim. Bunların arasında da kıyaslama yapacak olursam 2 > 1 derim. Çünkü, Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.PART II -) 2. sezon sonrasında dizi yokuş aşağı ilerlemeye başlıyor. Çoğu kişi 4. sezonu ve malum trinity'yi beğeniyor ama ben o sezonu da komple beğenmedim. Sezon finalinde de göstermelik seyirciye oynamışlar, sırf o sezon finalinden dolayı seviyor belki de çoğu kişi. O sahne daha iyi tasarlanmış bir kötü karakterle yaptırılabilirdi, Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Bana trinity'nin motivasyonu ve tarzı ilk 2 sezondakilere göre oldukça vasat geliyor. O sezonun sonu oldu bittiye getirilmiş. Zaten bilhassa 4. sezon sonrası daha da hızlanarak çöküşe geçiyor dizi. 3. sezon savcı yardımcısı kısmı komik ve anlamsız. Zorlama bir tipti. + ufaktan latin, Küba'lı vurgusu baydı. 5 ve 6'yı konuşmaya gerek görmüyorum. Vasat sezonlar. Dexter bu sezonlarda git gide açık vermeye, saçma sapan hatalar ve dikkatsizlikler yapmaya başlıyor. Dizinin sakız gibi uzatıldığını hissettiğimiz sezonlar. PART III -) Gelelim dizinin kestaneleşmesine sebep olan son 2 sezona. Diyecek fazla bir şey yok. Özellikle de Debra karakteriyle çok uğraştılar, çok yoğunlaştılar. Dexter'ın inanılmaz hataları ve o berbat final... Genel olarak: - Dizide kadın ana karakterlerin herkesle bir ilişkisi olması çok kötü. Kabak tadı veriyor. - Debra'nın dizinin Eyşan'ı olması kötü. - Dizide beğendiğim sezonlar dahil, kalıplaşmış bir senaryo kurgusu var, bu beni rahatsız etti. Bunu spoiler içerisinde açıklıyorum: Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.NEW BLOOD: Sözde bu ek sezon (ben dizi demiyorum) dizinin finalini telafi etmek üzere çekilmişti. Bir dizi düşünün finali çok kötü, aradan 8 sene sonra devamı gelir ve eskisinden daha da kötü bir finalle biter. Bunun örneği azdır herhalde. Bu sezon 9 bölüm boyunca sizi bir beklentiye sokuyor ama sonu büyük hayalkırıklığı. Başka söylenecek bir şey yok. Çerezlik ek bir sezon işte. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 9 Şubat 2024; 2:45:4 > |
|
Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162) |
|
Konu hortlamışken,keşke gelmez olaydın Harrison...Keşke Hannah,Astor ya da Cody gelseydi.. |
|
|
Yeni bir 'DEXTER' devam serisi 'DEXTER: RESURRECTION' yapım aşamasında .Michael C. Hall, Dexter rolüne geri dönecek. Film Updates (@FilmUpdates) on X https://x.com/FilmUpdates/status/1817003066102808830 |
|
|