Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) / New Blood (2021) (726. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.076
Cevap
68
Favori
613.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sword88

quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Ben de izliyorum arkadaşlar.Bir arkadaştan 6 sezonunu aldım.5.sezonu bitirdim şu anda.Ancak 7.sezon elimde yok.Cnbc-e de sezon finali olmuş.e2 de perşembeleri yayınlandığın gördüm yayın akışından.e2 hangi bölümü yayınlıyor acaba?Henüz 7.sezondan 1-2 bölüm yayınlamışsa kaçırdığım 1-2 bölümü indiricem.e2 den devam edicem.Hepsini indiremiyorum.Malum internet kotalı.Ancak 1-2 bölüm kaçırmışsam indirebilirim.e2 nin perşembeleri saat 23 te yayınladığı hangi sezon hangi bölüm.Bilen bir arkadaş cevap yazsa.

Sana tavsiyem hiçbir diziyi cnbc-e veya e2'de izleme. Hele Dexter gibi Shameless gibi dizileri hiç izleme. Zaten normal dizilerde sansür uyguluyorlar. Ama Dexter gibi bir dizi ABD'de de paralı kanallardan yayınlanıyor. İçerdiği şiddet ve cinsellikten dolayı. Bu kanallardan bu dizileri izlediğin takdirde 50 dk'lık dizi olur sana 30 dk. Bu nedenle internetin kotalı ise interneti kotasız olan bir arkadaşından rica et tüm sezonları indirip sana getirsin aksi takdirde hiç izleme derim ben.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Bir yerden bulucam artık

Ben de 5. sezonu bitirdim. 5. sezon güzel bitmedi bence.
    Sanki 5. sezon Rita'dan sonra işleri düzene koyma amacıyla çekilmiş gibi. Dexter'ın başında bir sürü dert var hepsi 5. sezonda birikti bütün aksiyon 6. sezonda gibi geliyor. Ayrıca 5. sezonda sevmediğim bir şeyde Dexter'ın yeni ortağı. Güzel de değil uyuz biri.

6. sezona başlayacağım ama İstanbul'da kaldığım evde internetim sınırsız değil aynı dert bende de var ama ordan burdan satın almak yerine abime harici hard disk yolladım evde indirip bana kargo ile yollayacak hem kalitesinden emin olucam hemde daha az masraflı olacak. Yakında Game of Thrones baslayacağı için o vakte kadar Dexter'ı bitirmem gerekiyor. Zaten ayrıca Behzat Ç.'de izliyorum. Behzat'ı izlemeyip yaza mı bıraksam diyorum tam emin değilim. Çünkü The Walking Dead var sırada :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 23 Şubat 2013; 15:59:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: slidex19

başlas ada izlesek diyorum. bir yandan da biteceğini düşünüyorum

Hele bir başlasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Orijinalden alıntı: slidex19

başlas ada izlesek diyorum. bir yandan da biteceğini düşünüyorum

Hele bir başlasında

Bu sezonun erken başlamasının sebebi son sezon olması mı? Acaba son sezon diye daha fazla bölüm mü yapıcaklar ? Eğer öyleyse acaip mutlu olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kitetsu

Bu sezonun erken başlamasının sebebi son sezon olması mı? Acaba son sezon diye daha fazla bölüm mü yapıcaklar ? Eğer öyleyse acaip mutlu olurum

Tekrar baktım ancak gördüğüm kadarıyla 12 bölüm olacak ve ilk bölüm 30 haziran,son bölüm yani 12.bölüm 15 eylül gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

quote:

quote:

quote:

Ben de izliyorum arkadaşlar.Bir arkadaştan 6 sezonunu aldım.5.sezonu bitirdim şu anda.Ancak 7.sezon elimde yok.Cnbc-e de sezon finali olmuş.e2 de perşembeleri yayınlandığın gördüm yayın akışından.e2 hangi bölümü yayınlıyor acaba?Henüz 7.sezondan 1-2 bölüm yayınlamışsa kaçırdığım 1-2 bölümü indiricem.e2 den devam edicem.Hepsini indiremiyorum.Malum internet kotalı.Ancak 1-2 bölüm kaçırmışsam indirebilirim.e2 nin perşembeleri saat 23 te yayınladığı hangi sezon hangi bölüm.Bilen bir arkadaş cevap yazsa.

Sana tavsiyem hiçbir diziyi cnbc-e veya e2'de izleme. Hele Dexter gibi Shameless gibi dizileri hiç izleme. Zaten normal dizilerde sansür uyguluyorlar. Ama Dexter gibi bir dizi ABD'de de paralı kanallardan yayınlanıyor. İçerdiği şiddet ve cinsellikten dolayı. Bu kanallardan bu dizileri izlediğin takdirde 50 dk'lık dizi olur sana 30 dk. Bu nedenle internetin kotalı ise interneti kotasız olan bir arkadaşından rica et tüm sezonları indirip sana getirsin aksi takdirde hiç izleme derim ben.

Sanki 5. sezon Rita'dan sonra işleri düzene koyma amacıyla çekilmiş gibi. Dexter'ın başında bir sürü dert var hepsi 5. sezonda birikti bütün aksiyon 6. sezonda gibi geliyor. Ayrıca 5. sezonda sevmediğim bir şeyde Dexter'ın yeni ortağı. Güzel de değil uyuz biri.

6. sezona başlayacağım ama İstanbul'da kaldığım evde internetim sınırsız değil aynı dert bende de var ama ordan burdan satın almak yerine abime harici hard disk yolladım evde indirip bana kargo ile yollayacak hem kalitesinden emin olucam hemde daha az masraflı olacak. Yakında Game of Thrones baslayacağı için o vakte kadar Dexter'ı bitirmem gerekiyor. Zaten ayrıca Behzat Ç.'de izliyorum. Behzat'ı izlemeyip yaza mı bıraksam diyorum tam emin değilim. Çünkü The Walking Dead var sırada :D

5.Sezon hakkında

Rita'dan sonra işleri düzene koyma amacıyla çekilmiş gibi demişsin 5.sezon için ancak ben hiç de öyle düşünmüyorum. Nedeni de Rita'nın ölümünden Dexter kendisini sorumlu tutuyordu, Rita'yı korumayı kendisinin görevi olduğunu düşünüyordu. Ancak Rita öldüğü ve yapacak bir şeyi olmadığı için ve Rita konusunda suçluluk duyduğu için Lumen'e yardım etti. İlk 2 bölüm çok çok iyi değil bunu ben de 5.sezonu değerlendirirken yazmıştım. İlk 2 bölüm biraz daha durağandı. Aksiyondan uzak, heyecansız kuru bölümlerdi. Ama Lumen'in diziye girmesi ve de bu 5 arkadaşın peşine Dexter ile birlikte düşmesiyle hareket geldi. Hele sezonun sonlarına doğru aksiyon tavan yaptı bence. Çünkü Emily'nin diziye girmesi, Jordan Chase'in gerçek yüzünün ortaya çıkması ile heyecan bir kat daha arttı. Sezon bence güzel bitti. Çünkü eğer Jordan Chase, Lumen'i öldürmüş olsaydı Dexter 2 sezonda ya da senede diyelim sevdiği kadınların ölümü Dexter'i 6.sezon başında daha kötü bir bunalıma sokardı ve iki sezon üst üste bu bunalımları ekrana getirmek izleyiciyi de sıkardı bence. Benim 5.sezon ile düşüncelerim bunlar, tabii ki senin düşüncen heyecansız olduğu ve kötü olduğu şeklinde olabilir ama ben bu düşüncene katılmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 24 Şubat 2013; 0:13:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

quote:

quote:

quote:

5.Sezon hakkında

Rita'dan sonra işleri düzene koyma amacıyla çekilmiş gibi demişsin 5.sezon için ancak ben hiç de öyle düşünmüyorum. Nedeni de Rita'nın ölümünden Dexter kendisini sorumlu tutuyordu, Rita'yı korumayı kendisinin görevi olduğunu düşünüyordu. Ancak Rita öldüğü ve yapacak bir şeyi olmadığı için ve Rita konusunda suçluluk duyduğu için Lumen'e yardım etti. İlk 2 bölüm çok çok iyi değil bunu ben de 5.sezonu değerlendirirken yazmıştım. İlk 2 bölüm biraz daha durağandı. Aksiyondan uzak, heyecansız kuru bölümlerdi. Ama Lumen'in diziye girmesi ve de bu 5 arkadaşın peşine Dexter ile birlikte düşmesiyle hareket geldi. Hele sezonun sonlarına doğru aksiyon tavan yaptı bence. Çünkü Emily'nin diziye girmesi, Jordan Chase'in gerçek yüzünün ortaya çıkması ile heyecan bir kat daha arttı. Sezon bence güzel bitti. Çünkü eğer Jordan Chase, Lumen'i öldürmüş olsaydı Dexter 2 sezonda ya da senede diyelim sevdiği kadınların ölümü Dexter'i 6.sezon başında daha kötü bir bunalıma sokardı ve iki sezon üst üste bu bunalımları ekrana getirmek izleyiciyi de sıkardı bence. Benim 5.sezon ile düşüncelerim bunlar, tabii ki senin düşüncen heyecansız olduğu ve kötü olduğu şeklinde olabilir ama ben bu düşüncene katılmıyorum.

Jordan Chase heyecan kattı ama onun meselesi sonuçlanmadı 5. sezonda Dexter açısından. Yanındakileri ortadan kaldırmak pek problem değildi de Jordan Chase ise önemli. Bölge savcısından daha dokunulmaz Dexter için. Onun ile ilgili yapacakları 6. sezona kalmış durumda. Umarım güzel bir senaryo ile işi bağlamışlardır. Bekliyorum, 2 gün sonra başlayacağım 6. sezona.

• Daha çok var ama bu yaz süper geçecek.Dexter ve Breaking Bad
  • Bence dizinin sonu Arjantin ile alakalı ve Hannah ile yeniden birleşecekler gibi geliyo bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

Daha çok var ama bu yaz süper geçecek.Dexter ve Breaking Bad

Benim için 2 efsane...
  • S06E09 bitti.

Başından beri Travis masumu oynuyormuş, cinayetleri işleyen Gellar değil, Travismiş. Bölümün sonundan bu çıkıyor. Dexter Gellar'ı buzdolabında buldu ve zaten ölüymüş dedi. Şu anda dizi çok karıştı ve benim de kafam karıştı. En iyisi S06E10'u izleyeyim de göreyim neyin ne olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretatbak

Bence dizinin sonu Arjantin ile alakalı ve Hannah ile yeniden birleşecekler gibi geliyo bana

Spoiler butonu dekorasyon olsun diye koyulmamış değil mi arkadaşım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 24 Şubat 2013; 18:07:10 >
  • quote:

S06E09 bitti.

Başından beri Travis masumu oynuyormuş, cinayetleri işleyen Gellar değil, Travismiş. Bölümün sonundan bu çıkıyor. Dexter Gellar'ı buzdolabında buldu ve zaten ölüymüş dedi. Şu anda dizi çok karıştı ve benim de kafam karıştı. En iyisi S06E10'u izleyeyim de göreyim neyin ne olduğunu.

Güzel bir sezon ve güzel bir sezon finali bekliyor seni hocam,neyse ben fazla konuşmayayım spoiler kaçabilir

• dexter' ın bütün sezonlarını izledim. 8. sezonu bekliyorum hepimiz gibi Sonra breaking badi izledim 4 sezon ama 4. sezona kadar çöp bir diziydi, 4. sezonda açıldı. Şimdi the walking dead'i izliyorum. dexter sever arkadaşlar the walking dead' e bayılacaklar bence. Şu anda 3. sezon oynuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

S06E09 bitti.

Güzel bir sezon ve güzel bir sezon finali bekliyor seni hocam,neyse ben fazla konuşmayayım spoiler kaçabilir

S06E10'da bitti. Artık sezon finali yarına. Ama ben bu sezonu diğer sezonlara nazaran daha az beğendim. Gerçi daha E11 ve E12'yi izlemedim. Artık daha detaylı yorumu onları izleyince yaparım.

• İzlemekte Oldugum Diziler Bittikten Sonra Bende Baslıcam
  • 6.sezonu da bitirdim. Muhtemelen çarşamba veya perşembe günü 7'yi de bitiririm. 6.sezonu izlenmeyenler kesinlikle spoilera bakmasınlar. Önceden uyarayım da sonradan kulaklarım çınlamasın.

6.Sezon Hakkında

İnanılmaz bir yerde kaldı dizi 2 dk önce bitirdiğim için S06E12'yi hala şok içerisindeyim. Ama en başından başlayalım. Diğer sezonların aksine bu sezonu çok sevemedim. Benim sezonu sevmemiş olmam ile o sezonun kötü olması gibi bir durum söz konusu değil tabii ki. Sadece şu 6 sezonun içerisinde bir sıralama yapsam 6.sezonu ikinci sıraya yazarım diğer 5 sezonu da birinci sıraya. Bu sezonda senaristler izleyicileri çok ters köşe yapmışlar. İlk önce Travis'i masum, bütün kötülüklerin arkasında Gellar varmış gibi gösterip daha sonra Travis'in aynen Dexter ve babası gibi olmayan biriyle konuşuyormuş gibi göstermeleri büyük ters köşe hakikatten. Biraz sezonun içeriğine girersek... Tanrı ile konuştuğunu zanneden ve Tanrı'dan emirler aldığını söyleyen, psikopatın teki açıkçası bu Travis. Cinayetler işleyip polisleri peşine takıyor ve tabii ki de Dexter'ı. En sonunda Travis öyle ya da böyle Dexter'in masasına geliyor. Ancak sezonun bombası Debra'nın, Dexter'ı Travis'i öldürürken görmesi ve sezon orada bitiyor. Bütün sezonlar normal bir sonla, her şeyin normale döndüğü bir sonla biterken bu sezonun sonunda Debra'nın Dexter'ı görmesiyle neler olacağı heyecanını diğer sezona bırakmışlar. Bu sonu görünce iyi ki geçen sezon diziye başlamamışım diyorum. Yoksa nasıl beklenirdi 7.sezon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 25 Şubat 2013; 21:43:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

dexter' ın bütün sezonlarını izledim. 8. sezonu bekliyorum hepimiz gibi Sonra breaking badi izledim 4 sezon ama 4. sezona kadar çöp bir diziydi, 4. sezonda açıldı. Şimdi the walking dead'i izliyorum. dexter sever arkadaşlar the walking dead' e bayılacaklar bence. Şu anda 3. sezon oynuyor.

Breaking Bad ve çöp.

/>

• yeni sezon başlayana kadar eski sezonlarla idare ediyorum.

ve kapılmak istenirse Dexter'dan çok şey kapılır
  • S07E01'i izledim.

Dexter, Debra'ya seri katil olduğunu itiraf etti. 6.sezonun son bölümü ve 7.sezonun ilk bölümü oldukça heyecanlı olmuş. Diğer sezonlarda olaylar yavaş yavaş başlayıp, şekillenir ve hızlanırdı ama bu sezon çok hızlı bir giriş yapmış senaristler. Mike'in öldürülmesi, Dexter'in, Mike'i öldüren kişiyi havaalanında yakalayıp öldürmesi gibi. Muhtemelen Ukrayna bağlantıları da olacaktır ilerleyen bölümlerde ve Dexter'in bu öldürdüğü adam başına iş açabilir diye düşünüyorum. Ne kadar doğru olur orasını bilemem sadece tahmin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 26 Şubat 2013; 0:24:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the psikopat

quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

dexter' ın bütün sezonlarını izledim. 8. sezonu bekliyorum hepimiz gibi Sonra breaking badi izledim 4 sezon ama 4. sezona kadar çöp bir diziydi, 4. sezonda açıldı. Şimdi the walking dead'i izliyorum. dexter sever arkadaşlar the walking dead' e bayılacaklar bence. Şu anda 3. sezon oynuyor.

Breaking Bad ve çöp.

/>

Breaking bad deki walter'ın zeki bir karakter olmasını beklerken her zaman müthiş egosuyla olayları b..ka sardırması deli etti beni. yoksa 4. sezonda baya hoşuma gitti.

• 
Sayfa: önceki 724725726727728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.