Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) / New Blood (2021) (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.080
Cevap
69
Favori
654.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş
  • uyuyamıom arkadaş gözüme uyku girmiyo rita yerine dextır gideydi ya
          ★           ★

• İyide arkadaşlar rahmetli dörtlemecinin sarı çiyan rita yı öldürdüğünü nereden çıkardınız ayrıca o afacanı kanlı yere bırakması nereden icap etsin birde dexter, arabayı nasıl etkisiz hale getirdi, dörtlemeciyi gece botunca nasıl takip etti vs... bir sürü yer açıklanmadı,

Edit:Bu arada 5 sezon ne zaman başlayacak,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 17 Aralık 2009; 0:36:24 >
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

İyide arkadaşlar rahmetli dörtlemecinin sarı çiyan rita yı öldürdüğünü nereden çıkardınız ayrıca o afacanı kanlı yere bırakması nereden icap etsin birde dexter, arabayı nasıl etkisiz hale getirdi, dörtlemeciyi gece botunca nasıl takip etti vs... bir sürü yer açıklanmadı,

Ya zaten John Lithgow bile söyledi Rita'yı Trinity'nin öldürdüğünü herkes kabullendi siz niye hala üsteliyorsunuz. Dexter arabanın yağ deposunu çıkardı o sahneyi bir daha izlersen elinde bir kutu olduğunu ve onu yere attığını göreceksin Dexter'ın ve arabanın arkasında veya bagajına girdi Dexter. Bence bir daha sindire sindire izleyin final bölümü.

2010 Eylül'ün sonu, Ekim'in başı gibi başlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKRUSE -- 17 Aralık 2009; 0:40:18 >

Kocaeli Üniversitesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı
    Türkçe'ye Çevirdiğimiz Çizgi Romanlar

• Sonunda başladım.Yarın ilk sezon bitmiş olur.

Edit:Bölüm yazmışım sezon yazıcağıma.İlk sezon bitti,2. sezona geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsession -- 17 Aralık 2009; 9:04:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

Ohoo eylülde mi başlıyo bu amerikan dizileri mükembel oluyor ama tatilleri çok saçma. En iyisi türklerde kışın basıyolar bölümleri yazın 3 ay tatil.

Bir sürü dizi var sadece Dexter izlemek zorunda değilsin ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARKRUSE

quote:

Orijinalden alıntı: Neo

Ohoo eylülde mi başlıyo bu amerikan dizileri mükembel oluyor ama tatilleri çok saçma. En iyisi türklerde kışın basıyolar bölümleri yazın 3 ay tatil.

Bir sürü dizi var sadece Dexter izlemek zorunda değilsin ki.

Lost
    House
    Dexter
    Bunlar beklemekte olduklarım ki en sağlamları bunlar
    Bitirdiklerim
    Prison Break
    Las Vegas

Şuandada supernatural izliyorum ama pek sarmadı yani beklemek zorunda olduğum anlamına geliyor.

• Bence Supernatural'e bir şans daha ver. Sezonlar ilerledikçe daha çok seveceksin. Komedi seviyorsan eğer, The Big Bang Theory ve Modern Family'i tavsiye ederim.

• quote:

Bence Supernatural'e bir şans daha ver. Sezonlar ilerledikçe daha çok seveceksin. Komedi seviyorsan eğer, The Big Bang Theory ve Modern Family'i tavsiye ederim.

Yok ya amerikan komedilerini pek sevmem. Ama suan supernaturale devam ediyorum 6.bölümdeyim daha. Yinede teşekkür ederim.

Edit: Şunuda söyliyim las vegas izlediğim dizilerin arasında en iyilerden biri olmasına rağmen ne yazıkki bölümlerinin 5 te 2 sinin tr alt yazısı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo -- 17 Aralık 2009; 3:40:27 >

Rita'yı Trinity öldürdü. Rita öldü. Trinity öldü. Olay bu.

Orijinalden alıntı: PHI

Yahu daha neyi kurcalıyorsunuz? Neyini anlamadınız? Dizinin yazarlarından biri açıkladı. Önceki sayfalarda verdim kaynak göstererek.

hayır yalan söylüyorsun rita ölmez ölemez nası öle diyon ya kesin iyileşecek yine evine dönecek
          ★           ★

• quote:

Orijinalden alıntı: HD4650™

quote:

Yahu daha neyi kurcalıyorsunuz? Neyini anlamadınız? Dizinin yazarlarından biri açıkladı. Önceki sayfalarda verdim kaynak göstererek.

hayır yalan söylüyorsun rita ölmez ölemez nası öle diyon ya kesin iyileşecek yine evine dönecek

Biz de üzüldük ama. Ölenle de ölünmüyor ki.

• _____________________________
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,

• Bitirdim bende sezonu.Arthur adamımdı.

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

İyide arkadaşlar rahmetli dörtlemecinin sarı çiyan rita yı öldürdüğünü nereden çıkardınız ayrıca o afacanı kanlı yere bırakması nereden icap etsin birde dexter, arabayı nasıl etkisiz hale getirdi, dörtlemeciyi gece botunca nasıl takip etti vs... bir sürü yer açıklanmadı,

Önceki mesajları bir okuyun yahu. Bu soruların hep cevabı var.

Yanlışlıkla spoiler'ı açtım.

• Hala finali izlemeyen varsa burada hiç dolaşmasın zaten. Spoiler kurşununa kurban gidebilir.

• quote:

Hala finali izlemeyen varsa burada hiç dolaşmasın zaten. Spoiler kurşununa kurban gidebilir.

Final'e gelene kadar unuturm ben.

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

itihar gene iyi
    imdb de quinn öldürdü diyenler bile var

Quinn ne alaka iyice saçmalamışlar intihar konusuna gelince ortada Rita'ın intihar etmesini gerektirecek bir durum yoktu zaten.

Rita zaten bizim aliye gibi bir kadındı çocuklarım olmadan asla felsefesini benimsemiş ev hanımlığını meslek edinmişti. Yapmaz rita öyle şey ayrıca bariz şekilde belli trinity'nin yaptığı ayrıca quinn yaptı diyenler nasıl bir şeye dayanarak öyle demiş çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 17 Aralık 2009; 13:21:40 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.