Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) / New Blood (2021) (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.080
Cevap
69
Favori
654.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: DXM06

itihar gene iyi
    imdb de quinn öldürdü diyenler bile var

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

itihar gene iyi
    imdb de quinn öldürdü diyenler bile var

Quinn ne alaka iyice saçmalamışlar intihar konusuna gelince ortada Rita'ın intihar etmesini gerektirecek bir durum yoktu zaten.

lundyide quinn öldürdü diyenler çıkmıştı
    illa kötü yapacaklar he şu quinn'i.
    ben quinni severim. doakes'uda severdim onunda ağzı debra kadar bozuktu bomba laflar çıkıyordu bir bölümde dexterın karşısına çıkıp surprse mother*****ckaa demişti

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170PS Sport

• Quinn karakterli adam laf yok ona. Bence yeni sezonda Debra'yla aşk yaşayabilirler.

People fake a lot of human interactions, but I feel like I fake them all, and I fake them very well. That's my burden, I guess.

• ****** S04E12 yi izlemeyenler okumasın*******

Kadınlar kendini kesip intihar etmez

İntihar eden kadın ayrıca kupesini yuzugunu cıkarırmış, çok CSI izledim orada biliyorum

Bende thrinity öldürdü diordum içimden ama zamanlama çok garip, şehirden kaçarken dur şunun karısını çizim der mi insan ?

Diğer taraftan, şimdi sorulucak "Neden trinity kaybolmadan önce dexterın karısını çizdi gitti ?"

Kardeşide öğrendi, Ice truck killerın kardeşi oldugunu sorular sorulmaya başlanıcak

Ayrıca Trinity polis binasında Dexter ile konuşuyor hoş yanlış kat muhabbeti war ama ne alaka dedirticek cinsten

Adamın 4 sezondur seri katiller ile ilişkisi çıkıyor ortaya, valiyede yardırdı bir suru olay son anda yırtı

5. sezonda bence çok kaçmalı bir sezon olucak adam kesmek yerine geçmişini temizlemeye zaman ayrıcak kanıtları ortadan kaldırması fln

Ayrıca ben bu "gulf stream" inde patlıyacagını dusunuyorum ulan 1 degıl 2 degıl adam haftada bir adam kesiyor hatta

Aslında dizi yavas ilerliyor 12 bölümde 2 ay fln anlattılar böyle düşünürsen dexter epey adam doğruyor, gulf stream de bir yere kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 16 Aralık 2009; 12:29:42 >

• en önemli soru üçlemeci ve dexter'ın ilişkisi ortaya çıkacak mı çıkmayacak mı?
    rita'nın ölüm şekli üçlemeci tarzında , bu polislerim dikkatini mutlaka çekecek.neden rita diye dex e soracaklar.
    ayrıca üçlemeci polis departmanına gelince mutlaka güvenlik kameralarına takıldı.hatta orada çalışanlardan herhangi biri ben bu adamı geçen gün burada gördüm demeyecek mi?
    üçlemecinin ailesi kyle butler dan polislere bahsetmeyecek mi?siz gelmeden biraz önce buradaydı demeyecekler mi?
    bunların cevabını almamız için 9 ay beklememiz gerekecek mantıklı açıklamalar yapacaklarını düşünüyorum.

Rita'nın ölümü nasıl açıklanacak acaba?

Kocaeli Üniversitesi - İngiliz Dili ve Edebiyatı
    Türkçe'ye Çevirdiğimiz Çizgi Romanlar
  • @drahte 1905

Normalde Trinity, Dex'e ve Rita'ya bir şey yapmayacaktı ama Dex gidip onu bayıltınca bardağı taşırmış, Rita'nın ölümünü hazırlamış oldu.

@X@ndeR

Dexter'da her sezon yeni bir 'hava' ile başlıyor bildiğin gibi. Yani eski sezondan kalanlar olmuyor. Ama 5. sezon böyle olamayacak gibi. İlk defa bir sezonda eski sezondan kalıntılar da olacak gibi geliyor bana. Yani benim de düşündüğüm o sorunların cevaplanması ihtimali var(diğer sezonlarda bu ihtimal yoktu).

@DARKRUSE

Rita'nın ölümünün nesi açıklanacak?

• Ritanın ölümü Trinty'nin kurbanı olarak kayırlara geçecek. FBI'da bir süre trinity'i arayacak ama bulamayacak.

Bence
    Debra bu sezon öğrenecek Dexter'ın gerçek kimliğini. Birde Kyle Butler 5.sezonda Dexter'ın canını biraz yakabilir. Trinty'nin ailesi Kyle Butler'dan muhakkat bahseder diyecem ama olayı FBI aldığı için fazla bu konuya girmeyebilirler.

Yahu birde artık son sahneye intihar demeyin. Kesinlikle Trinity öldürdü. Zaten küvet meselesini yapmaları bu yüzdendi. Trinity'nin öldürdüğü anlaşılasın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Révolvér

Gerçekten de şok oldum.

Dexter eve gelip sesli mesajı dinleyince içime bir sızı düştü.
    Sonra telefonun evde çaldığını görünce "noluyoruz ya" dedim, bebek ağlaması da gelince, dedim bunlara kesin bir şey oldu.
    Çocuğu o halde görüce dexter kâbus görüyor sandım. Rita'yı küvette ölü görünce artık her şeyi anladım.

Müthiş bir sezon, ters köşe bir final oldu ama olsun. Dokuz ay sonra bakalım Dex neler yaşayacak...

Bu arada başlık istediğiniz gibi değişmiştir
    .

Bana kalırsa bunların kabus olabileceğini düşünüyorum. 5. sezonda çıkarsa kabus olduğu hiç şaşırmam

• @Tolga*

Rüya olmadığını, Rita'nın ve Trinity'nin öldüğünü, Rita'yı Trinity'nin öldürdüğünü senaristler açıkladı.. Herkes hayallerde dolaşıyor ama kabullenin artık, o yumuşacık sesli Rita yok artık

• Biz klişe sonlara alışığız. Trinity öldükten sonra Rita'yla Dexter balayına gitse kimse bir gram kötü düşünmezdi. İlla ortalığı karıştırıp öyle bitirdiler.

People fake a lot of human interactions, but I feel like I fake them all, and I fake them very well. That's my burden, I guess.

• iPhone OS'taki Dexter oyunundan kareler..

Dexter (2006 - 2013) / New Blood (2021)

• Düşük bir ihtimal fakat 5.sezon Quinn-Dexter kapışması olabilir.Aynı Doakes-Dexter gibi.

• Ortada cevaplanmamış bir çok soru var. Bunların hepsi 5. sezonda bir bir patlayacak gibi. Rita'nın ölümü Dexter için büyük bir yıkım olacaktır. Daha önceki bölümlerde Dexter'in yüzünden 2 masum insan ölmüştü fakat bunlardan çok fazla etkilenmemişti çünkü kişilerle herhangi bir bağlantısı yoktu.

Dipnot: Sezon finalinde Dexter'in, Trinity'nin infazı sırasında yaptıkları (herifin treni ile oynadı plağını çaldı) adamı resmen orgasmın doruklarına ulaştırdı yaa
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge

• Acaba Dexter Trinity'yi öldürmeden önce onun Rita'yı öldürdüğünü öğrenseydi nasıl bir final sahnesi izlerdik

Orijinalden alıntı: Figure

@Tolga*

Rüya olmadığını, Rita'nın ve Trinity'nin öldüğünü, Rita'yı Trinity'nin öldürdüğünü senaristler açıkladı.. Herkes hayallerde dolaşıyor ama kabullenin artık, o yumuşacık sesli Rita yok artık

• quote:

Orijinalden alıntı: salim89

Acaba Dexter Trinity'yi öldürmeden önce onun Rita'yı öldürdüğünü öğrenseydi nasıl bir final sahnesi izlerdik

Büyük ihtimalle güvenliği falan elden bırakırdı Dex görüğü yerde saldırırdı.

• nası bilirdiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HD4650™ -- 17 Aralık 2009; 0:22:45 >
          ★           ★
  • quote:

Orijinalden alıntı: HD4650™

nası bilirdiniz

Spoiler içine al izlemeyenler için ölümcül bir şey yapıyorsun şuanda

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.