Şimdi Ara

Dewalt 18V ya da Makita 18V Şarjlı Vidalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba iyi günler. Konu yeri tam olarak burası mı bilmiyorum ama bir adet şarjlı vidalamaaya ihtiyacım var. Bütçem biraz az 300 liralara kadar. Sahibinden.com'a baktığımda 250 liraya Dewalt 18V ya da Makita 18V şarjlı vidalama bulunabiliyor. Bu markalar ile duvar delebilir miyim? Uzun süreli kullanıma uygun mu? Teşekkür ederim.



  • Çok zaman geçmiş, forumda hali hazırda matkap tavsiye konusu vardı. O Makita ve Dewaltlar sahte hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gökhan G.

    Çok zaman geçmiş, forumda hali hazırda matkap tavsiye konusu vardı. O Makita ve Dewaltlar sahte hocam.

    İhaleden alınmış yazıyordu bu yüzden bilemedim hocam. O yüzden henüz bir işlem yapamadım. O konuyu da aradım ama bulamadım. Çok çok geride kalmış sanırım.
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Ne gibi işlerde kullanmayı düşünüyorsunuz hocam ? Kesinlikle şarjlı mı lazım size ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gökhan G.

    Ne gibi işlerde kullanmayı düşünüyorsunuz hocam ? Kesinlikle şarjlı mı lazım size ?

    Hocam şu 1 hafta içinde duvara 2 tane televizyon asacağım, 3 tane de raf takılacak duvara yine. Ve mutfak dolaplarına birkaç birşey takılacak. Böyle işlerde genelde. Kullanım kolaylığı şarjlıya itiyor kesinlikle.
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Kullanım kolaylığı eyvallah hocam da, bir hafta içinde bu kadar iş yapıp sonrasında 1 sene yatacaksa alet şarjlı bence gereksiz olur. Normal matkabınız hiç yok sanırım. Hepsiburadaya bir bakındım pek müsait değilim şuan ama indirimde şu model var ;



    https://www.hepsiburada.com/black-decker-bdcdd12bafc-10-8v-1-5ah-li-ion-sarjli-matkap-vidalama-tasima-cantasi-80-parca-aks-seti-p-HBV000007TH7P

    Şöyle bir alet var ama tek akülü ile 1.1 amper sorun olacaktır ;

    18V darbeli, güç olarak çok daha iyi bir ürün. Yukarıdaki 10.8V 12V diyebiliriz.
    https://www.hepsiburada.com/maktec-mt081e-18-v-1-1ah-li-ion-akulu-darbeli-matkap-vidalama-p-HRRSMMT081E?magaza=h%C4%B1rdavat-online




  • Makita ya da Dewalt'ta 250-350 Tl'lere 18V ürün bulmanız imkansız. Birincisi ya sahte, ikincisi ihale malı olabilir. Ancak ihalede neden ürünün fiyatı bu kadar düştü? Eğer ürün orjinalse ve bu fiyattaysa muhtemelen depoyu su basmış, sigorta belirli bir ücret karşılığında ürünleri almış, ve piyasaya sunmuştur. Kısacası ya sahte, ya da tamirat/tadilat görmüş üründür ve fazla uzun ömürlü olamazlar.

    Bütçeniz şarjlı makine almak için çok düşük. Bu rakamlara ürün var mı? Evet var ama profesyonel segmentte ürün yok. Einheill, RTR MAX belki Black+Decker alabilirsiniz. Ama diğer markalar imkansız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.