Şimdi Ara

DEVRE MÜLK TATİLLER VE RCİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
3
Favori
88.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • afyon gazlı gölde satılık devremülkler.
    İletişim ve bilgi için 507 794 92 57
  • takıp
  • olaya bakarmısınız başlık altında güven verici tüm yorumlar yeni üyeler tarafından yapılmış oysa forum sakinlerinden katılanların hepsi şikayetci, yani bu kadarda üçkağıtçı olunmazki ?

uzak durun efendim sahtekar saadet zincirinden farksız bu sistemlerden!!

devremülk sisteminde otelimiz ömür boyu tapulu,dolayısı ile ömür boyu rci'den istifade edeceksiniz deniyor
    lakin rci sistemini incelediğinizde sadece 2 yıllık rci üyeliği veriliyor! sonrası muamma! rci denen sistem 35 milyon değişim ücreti kazanmış 2011 yılında
    aldığı para akla zarar dolayısı ile bu tip kuruluşları aracı kullanıp yolunacak kaz arayacak yeterli parası var! uzak durun!
  • merhaba ben HERA\ HERAMİS TERMAL TATİL KÖYLERİ'nde satış pazarlama alanında çalışmaktayım.size sunulan belli yıllarla satılan tesisler devretatil olmaktadır,devremülk tamamen sizin malınız olmaktadır herhangi bir süreyle kısıtlanamaz.devretatiller devremülk adıyla kandırma amaçlı sunulmaktadır.
    RCI sistemi de gayet güzel bir sistemdir bir kere hoşunuza giden devre mülk ya da devre tatil aldığınızda hakkınızı belli harçlar ödeyerek istediğiniz yerde kullanmanızı sağlar(tabi ki RCI üyesi olan bir tesisten aldığınızda).devremülk\tatil aldığınız yeri iyi bilmelisiniz uzun bir geçmişi olmalı ve aldığınızda da tesis yapılmış olmalıdır ki inşaat peşinde koşmayın...

Bu da benim çalıştığım tesislerimiz ilgilenenlere memnuniyetle yardımcı olabiliriz...

HERAMİS TERMAL TATİL KÖYÜ(ALTINolUK)

Termali Keşfedin

Gerek sağlığınızı korumak gerekse de mevcut rahatsızlıklarınızın tedavisine destek olması için
    termal kullanımı çok önemlidir. Termal havuzlar, fizik tedavi üniteleri, füzyoterapistlerin yanısıra
    5 yıldızlı dairelerinizde ki banyolarda da sağlığınızı keşfetmek için termali kullanabilirsiniz.

Doğayı Keşfedin

Bir başkadır kazdağları. Diğer adı ile bin pınarlı ida. Dünyanın en fazla
    oksijen yoğunluğuna sahip bölgesi Altınoluk aynı zamanda tabiatı ve
    zeytinyağı ile ünlüdür. Dağlarının eşsiz fırsatlar sunduğu kazdağlarında,
    yediğiniz yemekler, içtiğiniz sular, gezdiğiniz yerler ve eşsiz manzarası
    sizi her sene şaşırtacak ve kendinizi yeniden keşfedeceksiniz.

Denizi Keşfedin

Denize sıfır bir alanda 350 metre sahil kullanımına sahip Heramis Termal Tatil Köyü; sabah dalga sesleri ile uyanmak, sahilde eşsiz bir yürüyüş yapmak, egenin mavi ve berrak sularında yüzmek için gereken tüm şartlara sahiptir. Balık tutabilir, sevdiklerinizle sahil kenarında sohbet edip çay içebilir, deniz kenarı eğlencelerine katılıp su sporları ile vakit geçirebilirsiniz. Çocuklarınız dalgıçlık kursu, yüzme kursu, ringa, muz, parasailing, plaj voleybolu gibi aktivitelerde eğlenirken siz de sırtınızı kazdağlarına dayayıp denize atlamaya ve farklı bir dünyaya dalmaya hazır olun.

TANITIM TURLARIMIZ İÇİN LÜTFEN İLETİŞİME GEÇİNİZ....

İLETİŞİM
    YALOVA MERKEZ SATIŞ OFİSİ:0226 811 4829
    FATİH CADDESİ 17/1 (DİA MARKET ÜSTÜ) YALOVA

HERA TERMAL TATİL KÖYÜ(BİGADİÇ)

Zengin radyoaktiviteli ve yüksek debili şifalı suları ile dünyada ilk yedi ülke arasında yer alan Türkiye, yerli yabancı tasarımcıların ilgisini çekiyor. Bu alanda Hera Termal şifalı suları, beş yıldızlı otel konforuna sahip devremülkleri, uzman kadrosu, doğası ve tarihi ile çağdaş termal turizmin önderliğini yapmaktadır.

Üyelerin memnuniyetini en üst düzeyde karşılama misyonuna; çağdaş ve bilimsel termalin öncüsü olma vizyonuna sahip olan Hera Termal Tatil Köyü, sorumlu ve güler yüzlü personeli ile hizmetinizdedir.

TÜRKİYE’NİN EN UZUN JEOTERMAL HATTI

Kaplıcanın tarihçesi İ.Ö 500 yıllarına kadar uzanmaktadır. İnsan sağlığına faydaları nedeniyle tarih boyunca kullanılan kaplıcaların faydaları bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

Dünyanın en uzun üçüncü, Türkiye’nin en uzun jeotermal hattı olan Hisarköy-Bigadiç hattında yer alan Hera Termal Tatil Köyü ile siz de pek çok derde deva olan bu kaynaktan faydalanabilirsiniz.

Birbirine simetrik 2 ayrı kümülatif yapıda 1'er adet karma dış havuz ile bay ve bayanlar için ayrı ayrı olmak üzere her iki tesisimizde de 2'şer adet kapalı büyük termal havuz, çocuk havuzu ve jakuzi bulunmaktadır...

TANITIM TURLARIMIZ İÇİN LÜTFEN İLETİŞİME GEÇİNİZ....

İLETİŞİM
    YALOVA MERKEZ SATIŞ OFİSİ :0226 811 4829
    FATİH CADDESİ 17/1 (DİA MARKET ÜSTÜ) YALOVA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizem_c -- 30 Nisan 2013; 11:30:32 >

• ben de ısrar sonucu Kastamonu ılgaz resort otelin anketine katıldım. sonra arayarak bedava tatil kazanan 30 aileden biri sizsiniz dediler. internette araştırdıktan sonra bunların ne ayak olduklarını öğrendim ama yine de meraktan gittim. ayaklarına kadar çağırıp devremülk kakalamaya çalışıyolar. saygısız muamelelerle karşılaşmamak mümkün değil. bi de devremülkümüzü niye almıyorsunuz gibi enterasan bir soru soruyorlar. burda cevaplayım:

-bedava tatil kazandığımı söylediniz ama bedava tatil hakkımı kullanmak için bile otelinize 1500 tl bayılmam gerekiyor.
    -tatil sözleşmemi almak için yemekli tanıtım toplantısına davet ettiniz ama su bile vermediniz.
    -tatil kazandığımdan bahsettiniz ama ortada kazanmak değil sadece ankete katılıp size telefon numaramı kaptırmak var.
    -devremülkte yıllık tatil maliyeti zaten aynı şartlardaki devremülksüz tatilin maliyetinden daha az değil.
    -kontör dolandırıcıları bile insanları sizin kadar aptal yerine koymuyor.
    -tüm bunları gördükten sonra o devremülkü bedava da verseniz almam. hatta üstüne para teklif etseniz de almam. burdan tavsiyemdir. arayıp da ılgaz otelden tatil kazandınız vs diyen olursa ciddiye almayın. tanıtıma gidecekseniz de bunları bilerek gidin. ayrıca üstüne para da teklif etseler oraya tatile gitmeyin.

• Bir ailecek bunların tuzağuna dülmüştükte zor kurtulmuştuk. Bide satan kız yalvarıyor beni.işten atarlar kovulurum diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bızı 2.5 saat tutup tanıtım yaptı dedıgın kısılerdenım bende. Ama tabı tesıs farklı daha lux bıyer. Almadıgın ıyı olmus

• http://www.hurriyetemlak.com/devremulk-satilik/balikesir-edremit-altinoluk-sahibinden-triplex/detay?sParam=10m70VkT0JiLYl56tIb7zA==&new=1

Almak isteyen arkadaşlar acil ulaşın 6 bin lira daha ucuza ömürlük miraslık tatil satın alın !!!

• MERHABA ARKADAŞLAR;BENDE ILGAZ MOUNTAİN RESORTTEN BİR DEVRE TATİL ALDIM 2010 YILLINDAN BERİ ÜYEYİM HEM RCI HEMDE OTELİ KULLANDIM,MÜKEMMEL BİR DOĞASI VAR VE AİLECENE GİDİLİP KAFA DİNLENECEK BİR YER,YAZI AYRI KIŞI AYRI GÜZEL,TEK EKSİĞİ HAVUZUN ERKEN SAATE KAPANMASI ALDIĞMIZ FİYATLA YAPTIĞIMIZ TATİLLER KIYASLANINCA GAYET MAKUL TAVSİYE EDERİM...İLK ALIP FORUMLARI OKUYUNCA ERTESİ GÜN ALDIGIM ACENTAYA GİTTİM AZ DAHA KALP KRİZİ GEÇİRİYORDUM KENDİMİ KANDIRILMIŞ HİSETTİM,YAPTIĞIM İKİNCİ GÖRÜŞMEDE TEKRAR İKNA EDİLDİM VE HEDİYE TATİLE GÖNDERİLDİM VE İÇİME SU SERPİLDİ DAHA SONRA ALDIĞIM FİRMA BANA DEĞİŞİMDE YARDIMCI OLDU VE BODRUMDA X TESİSE REKLAM OLAMSIN DEĞİŞİM YAPTIM ŞİMİDYE KADAR BİR SIKINTI YAŞAMADIM SİSTEMİ SADECE İYİ KULLANMAK GEREKİR BEN KENDİM EN İNCE AYRINTISINA KADAR ARAŞTIRDIM VE KONUYA HAKİMİM RCİ IN KENDİ OFİSİNE GİTMEK GEREKİR VE ORDA İRTİBAT KURMAK LAZIM ORDA EDA HANIM ADINDA BİR BAYAN VAR BİZE KENDİSİ DANIŞMANLIK YAPIYOR BEN KENDİLERİ İLEDE KONU İLE GÖRÜSTÜM ŞUAN SİSTEMDEKİ SIKINTI RCİ ÜYESİ OLMAYAN TESİSLERİN VE TERMALCİLERİN BİTMEMİŞ TESİSLERİNİN ÜYE İMİŞ GİBİ İNSANLARA SATMASI OLDUĞUNU SÖYLEDİLER,BEN TEKRAR TANITIMA ....LANDİA DİYE Bİ TESİSE ÇAĞIRILDIM VE GENE GİTTİM RCİ UYESİ OLMAYAN SÖZDE BODRUMDA OLAN BİR TESİS BANA SATIŞ YAPMAYA ÇALIŞTI TABİKİ KİMSE KİMSEYE ZORLA BİŞEY SATAMAZ BENİM ÜYE OLDUĞUMU BİLMİYORLAR VE DAHA ÇİVİ ÇAKILMAMIŞ TESİSLERİNİ MAKETTEN BANA SÜPERMİŞ GİBİ GÖSTERDİLER,SONRASI ÜYE ALMAK İSTEDİM TABİKİ MERAKTAN FİAYATA ANLAŞTIK SÖZLEŞMELERİNE KADAR GİRDİM MERAKTAN BİR BAKTIM RCİ YAZIYOR YANI DOLANDIRICILIKTA SINIF ATLAMIŞLAR:):):) TABİ BEN GEREKLİ YERLERE ŞİKAYETİMİ YAPIP RCİ YA BİLDİRDİM,BİZ VE YAKIN ARKADAŞLARIM GÜVENİLİR TESİSLERDEN SİSTEM ÜYESİYİZ BENİM REFERANSIMLA ARKADAŞLARIMIDA ÜYE YAPTIM HEPSİ MEMNUN VE KENDİMİZE BU YIL ŞİMDİDEN EXTRA HAFTA ALDIM,KENDİM TATİL MANYAGI BİRİ OLARAK SİSTEMİ EN İNCE AYRINTISINA KADAR ARAŞTIRDIM VE HEM ALDIGIM ACENTEYE HEM ÇEVREME YENİ BİLGİLERİ BEN VERİYORUM :)):):):) BU İŞTE İYİ OLANLARI KULLANDIKLARIMIZI YAZIYORUM DEDEMAN BODRUM,ÜYESİ OLDUGUM ILGAZ MOUNTAİN RESORT ,AURA RESİDENCE BODRUM...ALDIĞI TESİSİ VE SORUSU OLANI CEVAPLARIM....

• quote:

Orijinalden alıntı: atman21

MERHABA ARKADAŞLAR;BENDE ILGAZ MOUNTAİN RESORTTEN BİR DEVRE TATİL ALDIM 2010 YILLINDAN BERİ ÜYEYİM HEM RCI HEMDE OTELİ KULLANDIM,MÜKEMMEL BİR DOĞASI VAR VE AİLECENE GİDİLİP KAFA DİNLENECEK BİR YER,YAZI AYRI KIŞI AYRI GÜZEL,TEK EKSİĞİ HAVUZUN ERKEN SAATE KAPANMASI ALDIĞMIZ FİYATLA YAPTIĞIMIZ TATİLLER KIYASLANINCA GAYET MAKUL TAVSİYE EDERİM...İLK ALIP FORUMLARI OKUYUNCA ERTESİ GÜN ALDIGIM ACENTAYA GİTTİM AZ DAHA KALP KRİZİ GEÇİRİYORDUM KENDİMİ KANDIRILMIŞ HİSETTİM,YAPTIĞIM İKİNCİ GÖRÜŞMEDE TEKRAR İKNA EDİLDİM VE HEDİYE TATİLE GÖNDERİLDİM VE İÇİME SU SERPİLDİ DAHA SONRA ALDIĞIM FİRMA BANA DEĞİŞİMDE YARDIMCI OLDU VE BODRUMDA X TESİSE REKLAM OLAMSIN DEĞİŞİM YAPTIM ŞİMİDYE KADAR BİR SIKINTI YAŞAMADIM SİSTEMİ SADECE İYİ KULLANMAK GEREKİR BEN KENDİM EN İNCE AYRINTISINA KADAR ARAŞTIRDIM VE KONUYA HAKİMİM RCİ IN KENDİ OFİSİNE GİTMEK GEREKİR VE ORDA İRTİBAT KURMAK LAZIM ORDA EDA HANIM ADINDA BİR BAYAN VAR BİZE KENDİSİ DANIŞMANLIK YAPIYOR BEN KENDİLERİ İLEDE KONU İLE GÖRÜSTÜM ŞUAN SİSTEMDEKİ SIKINTI RCİ ÜYESİ OLMAYAN TESİSLERİN VE TERMALCİLERİN BİTMEMİŞ TESİSLERİNİN ÜYE İMİŞ GİBİ İNSANLARA SATMASI OLDUĞUNU SÖYLEDİLER,BEN TEKRAR TANITIMA ....LANDİA DİYE Bİ TESİSE ÇAĞIRILDIM VE GENE GİTTİM RCİ UYESİ OLMAYAN SÖZDE BODRUMDA OLAN BİR TESİS BANA SATIŞ YAPMAYA ÇALIŞTI TABİKİ KİMSE KİMSEYE ZORLA BİŞEY SATAMAZ BENİM ÜYE OLDUĞUMU BİLMİYORLAR VE DAHA ÇİVİ ÇAKILMAMIŞ TESİSLERİNİ MAKETTEN BANA SÜPERMİŞ GİBİ GÖSTERDİLER,SONRASI ÜYE ALMAK İSTEDİM TABİKİ MERAKTAN FİAYATA ANLAŞTIK SÖZLEŞMELERİNE KADAR GİRDİM MERAKTAN BİR BAKTIM RCİ YAZIYOR YANI DOLANDIRICILIKTA SINIF ATLAMIŞLAR:):):) TABİ BEN GEREKLİ YERLERE ŞİKAYETİMİ YAPIP RCİ YA BİLDİRDİM,BİZ VE YAKIN ARKADAŞLARIM GÜVENİLİR TESİSLERDEN SİSTEM ÜYESİYİZ BENİM REFERANSIMLA ARKADAŞLARIMIDA ÜYE YAPTIM HEPSİ MEMNUN VE KENDİMİZE BU YIL ŞİMDİDEN EXTRA HAFTA ALDIM,KENDİM TATİL MANYAGI BİRİ OLARAK SİSTEMİ EN İNCE AYRINTISINA KADAR ARAŞTIRDIM VE HEM ALDIGIM ACENTEYE HEM ÇEVREME YENİ BİLGİLERİ BEN VERİYORUM :)):):):) BU İŞTE İYİ OLANLARI KULLANDIKLARIMIZI YAZIYORUM DEDEMAN BODRUM,ÜYESİ OLDUGUM ILGAZ MOUNTAİN RESORT ,AURA RESİDENCE BODRUM...ALDIĞI TESİSİ VE SORUSU OLANI CEVAPLARIM....

Hayatiniz yalan ha, tek eksigi havuzun erken saatte kapanmasiymis falan .Sana burdan bir laf soylerdim de neyse uckagitcular sizi ta buralara kadar gelmisler.Az onur olur insanda.

• 3 kere devre mülkte para kaybetmiş biri olarak, Türkiye'de devre mülkten uzak durun derim.
    Şu anda Haymana Çağ Termal tesislerine, girişte ödediğim 10.000.- tl haricinde her yıl gitmediğim halde 450.-tl aidat ödüyorum. Gidersem de Termal tesiste kış günü kaloriferli odada elektrik sobası yakıp ısınabiliyorum. :))
    Atsan atılmıyor, satsan satılmıyor.
    3 kişi genel kurulda karar alıyor ''bu sene çift aidat ödenecek'' diye, mecburen ödüyorsun.
  • MERHABA,
    SİSTEMİ İNCELEDİM VE 4 SUNUŞA KATILDIM. 2 Sİ HEDİYE TATİL İÇİN BİZİ ATLATTI. DİĞER 2 SİNİN EVRAKLARI DURUYOR İNŞALLAH BUNLARA GİDEBİLİRİZ. SİSTEME GELİNCE ANLATTIKLARI ASLINDA DOĞRU. 20 YILDA ZATEN O PARALARI HARCIYORSUNUZ VE EĞER DEVRE MÜLK ALIRSANIZ 20 YIL İÇİNDE AMORTİ ETMİŞ OLUYORSUNUZ.(TABİİ İYİ PAZARLIK YAPABİLİRSENİZ ÇOK DAHA UYGUNA DA ALABİLİRSİNİZ VE GERİ DÖNÜŞ ÇABUKLAŞIR). BENİM VALİDENİN 2 DEVRE MÜLKÜ VAR. BİRİSİNİ YAKLAŞIK 25 YIL ÖNCE ALDI VE O ZAMANDAN BERİ KULLANIYOR ÇEŞMEDE, 2. SİNİDE YENİ ALDI AYAŞ DA BİR TERMAL TESİSTE. KENDİSİNE SORARSANIZ 2 SİNDEN DE MEMNUM. HELE AYAŞTAKİ BANA MANTIKLI GELDİ ÇÜNKÜ KENDİ HAFTANIZ HARİCİNDE TESİSLERDEN GÜNÜBİRLİK ÜCRETSİZ FAYDALANABİLİYORSUNUZ. ÖZELLİKLE ANKARALILAR İÇİN İYİ. RCI KULLANIMIDA OLUNCA AVANTAJ ARTIYOR. ANCAAAAAAAAAAAK.......
    BAKILDIĞINDA KAZAN KAZAN PRENSİBİ GİBİ GÖZÜKSE DE SİZ 1 KAZANIYORSANIZ SİSTEM 50 KAZANIYOR. (HAZIR OLUN ŞİMDİ İNŞAATCILIĞIMI KONUŞTURACAĞIM) SİZE SUNULAN MÜLKLERİN EN KABADAYISI 45 M². HADİ ORTAK KULLANIM ALANLARIYLA BİRLİKTE ORTALAMA TOPLAM 100 M² OLSUN. 100 M² LÜKS BİR YAPININ M² MALİYETİ 1000 TL CİVARINDADIR. HADİ BEN HATA YAPTIM ARSA PAYI ŞU BU 2000 TL OLSUN. KARLI SATIŞ FİYATI 200.000 TL DİR. 1 HAFTAYI ORTALAMA 5000$ YANİ 10000 TL YE PAZARLADIĞINI DÜŞÜNÜP 50 HAFTAYI (HADİ 2 HAFTASINIDA BAKIMA AYIRDIKLARINI VARSAYDIM) 500.000 TL YE SATTIĞINI GÖZ ÖNÜNE ALIRSAK 45 M² BİR DAİREYİ 50 KİŞİYE 500.000tl GİBİ BİR RAKAMA PAZARLIYORLAR. TAMAM ALAN BELKİ AVANTAJLI AMA SATAN ÇOK DAHA AVANJLI. BİRDE YILLIK AİDATLARI KOYUN. ORTALAMA 350 TL CİVARINDA. SENEDE 17.500 TL YAPAR. BUNLAR ZATEN AİDATLARLA 3 YILDA ODANIN MALİYETİNİ ÇIKARIYOLAR. BİR DE TESİSE GİDİP PARA HARCIYORSUNUZ İSTER İSTEMEZ. ORADAKİ MARKETİN BİLE İNANILMAZ KAZANCI VAR. HELE BİRDE ŞU GECESİ BU GECESİ DİYE DÜZENLEDİKLERİ PARALI ETKİNLİKLERE KATILAN OLURSA GELSİN PARALAR. SONUÇ SİZİN 1 AVANTAJINIZ VARSA ( ODA 3 KAĞITÇI BİR KURUMA DENK GELMEMİŞSENİZ) ONLARIN 50 AVANTAJI OLUYOR. SİSTEME GİRİLECEKSE ÖNCELİKLE KALİTELİ BİR KURULUŞ TERCİH EDİLİP ÇOK İYİ PAZARLIK YAPILMALI VE HAKLARINIZI NET OLARAK ÖĞRENMELİSİZNİZ. NE KADAR İHTİYACINIZ VAR İYİ TAHLİL EDİP ÖYLE KARAR VERİN DERİM. HA BİR DE İKİNCİ ELDEN ALMA İHTİMALİNİDE UNUTMAYIN. ÇOK DAHA UYGUNA DÜŞÜREBİLİRSİNİZ.

• Eğer sürekli termal kullanıyorsanız satın almak daha avantajlı.

http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-devremulk-ege-bolgesi-hilal-termal-ilk-etap-tapulu-borcsuz-arac-takasli-177826808/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KGY -- 9 Eylül 2014; 14:21:23 >
  • Babam da 9.000 TL ye 7 günlük devre mülk almış Yalova Termal'dan deli oldum ya para resmen boşa gitti
  • Arkadaşlar bu devremülk belasına 10 yıl önce biz de para kaptırmıştık. Bugunun parasıyla 10.000 TL para gitti. Yalnız devremülkün tapusunu da vermediler devamlı aidat ödemek gerekiyormuş ödemedik. Lanet olsun dedik artık o paradan ümidi kestik. Yalnız 10 sene boyunca ödemediğimiz aidatlar yarın bir gün karşımıza çıkar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün babam Erzin isos termal otele güya tanıtım için Hatay'a götürüldü. Yaşlı emekli babamı kandırarak devre mülk satmışlar. 17 000 TL Senet imzalatmışlar. Cayma hakkımın hiç olmadığını cayma bedeli olarak 5 000 TL küsur para karşılığı iptalinin olabileceğini söylediler. Yarın noterden ihtarname çektireceğim. 10 gün içinde ret cevabı da gelirse ya da cevap vermezlerse adliyeye tüketici mahkemesine başvuracağım. Sahtekarlık diz boyu memlekette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: düşperest

Dün babam Erzin isos termal otele güya tanıtım için Hatay'a götürüldü. Yaşlı emekli babamı kandırarak devre mülk satmışlar. 17 000 TL Senet imzalatmışlar. Cayma hakkımın hiç olmadığını cayma bedeli olarak 5 000 TL küsur para karşılığı iptalinin olabileceğini söylediler. Yarın noterden ihtarname çektireceğim. 10 gün içinde ret cevabı da gelirse ya da cevap vermezlerse adliyeye tüketici mahkemesine başvuracağım. Sahtekarlık diz boyu memlekette.

Uzuldum. Sonuc nedir dostum

• Ihtarname çektikten sonra babam tekrar gitmiş benden habersiz. 500 tl istemişler 300 vermiş babam da. Senetleri almış. Iyilik yaptık sana demişler. Sonrasında ben tekrar gittim. 300 tl alındığına dair kaşeli kağıt aldım. Tüketici hakem heyt. Başvurdum.ucuz atlattık yani. Stresi yetti ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: düşperest

Ihtarname çektikten sonra babam tekrar gitmiş benden habersiz. 500 tl istemişler 300 vermiş babam da. Senetleri almış. Iyilik yaptık sana demişler. Sonrasında ben tekrar gittim. 300 tl alındığına dair kaşeli kağıt aldım. Tüketici hakem heyt. Başvurdum.ucuz atlattık yani. Stresi yetti ama.

biliyorum bunu söylemek için biraz geç ama bildiğim kadarıyla kanunen 1 hafta içinde cayma hakkınız var kontrat ne olursa olsun, tabii kontrat tarihi önemli
  • 14 günlük süre var caymak için. 14 gün içinde ihtarname çekilmeli. biz 4. gün çektik ihtarnameyi. ama ellerinde senetler de var. caymam halinde 5000 tl ödemeyi kabul ediyorum diye kağıt bile imzalatmışlar. ama bir değeri yok böyle bir şeye hakları da yok. hukuken geçersiz yani. senetleri 300 tl karşılığında aldık. normalde vermiyorlar 3000 -5000 den aşağı.çok insanı mağdur ediyorlar. adliyeye tüketici mahkemesine başvurmak gerekiyor. avukattan yardım almadan da işin altından kalkmak zor gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.