Şimdi Ara

Devletten alınan burs türleri/şartları/başvurular..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Nereden ulasabiliriz bunlar hakkında bilgiye arkadaslar,karsılıklı/karsılıksız burslar falan,nasıl öğrenebiliriz şartlarını basvuru kosullarını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilish_ -- 15 Ağustos 2008; 21:45:48 >
    t๏ קєгςєเשє เร t๏ รยŦŦєг.
  • Varmı bilgisi olan?

birde ben ilçeye gidiyorum orada devlet yurdu olup olmadığını nasıl öğrenirim?

Orjinalden alıntı: kArpUz3

Varmı bilgisi olan?

birde ben ilçeye gidiyorum orada devlet yurdu olup olmadığını nasıl öğrenirim?

Üniversitenin internet sitesinde falan olabilir.Olmadı numarasını al internetten,arayıp öğren.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok çeşitli burslar ama koşullar herkese uymuyor.En yaygın verilen burs kyk nın verdiğini öğrenim bursu veya eski adıyla başbakanlık bursu.Eskiden tercih formunun arkasında kyk burs yurt formunu doldurarak başvuruluyordu yeni sistemi bilmiyorum.Burs alma ihtimaliniz maddi durmunuzla ilgili eğer maddi durumunuz tutmuyorsa şartları onu yerine geri ödemeli kredi alabilirsiniz(Kesin çıkar başvurduysanız)

Bunlar dışında belediyelerini, çeşitli derneklerin burs imkanları var internetti biraz kurcalarsanız emimi birşeyler bulursuz.Ankara belediyesi için konuşmak gerekirse yanlış hatırlamıyorsam eylülde internetten bir form doldurarak başvuruluyordu.Beledeyenin sitesini takip etmeniz tavsiye ederim.Bunun dışında benim bildiğim dernek olarak hemşeri dernekleri,Sabanc ve Koç vakfı bursları,ÇYDD gibi derneklerin burslarınıda takip edebilirsiniz
    t๏ קєгςєเשє เร t๏ รยŦŦєг.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.