Şimdi Ara

Milli Savunma Bakanlığı'ndan gelen SMS ve Bedelli Askerlik Ödemesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, iki sorum olacaktı.

1) Bedelli Askerlik başvurusunu 8 Nisan 2021 tarihinde E-devlet üzerinden yaptım. Aile hekimine muayene oldum, sisteme de işlendi. Yani şu an E-devlet üzerinde "Askerlik Hizmet Tercih İşlemleri" sayfasında başvurum hâlâ sistemde aktif gözüküyor, ödeme beklendiği yazıyor ve herhangi bir problem gözükmüyor. Ancak geçen gün Milli Savunma Bakanlığı'ndan şöyle bir SMS geldi: "Sayın ... Nisan ayı içerisinde ertelemeniz sonlanmıştır. Ağustos 2021 sınıflandırma döneminde sevke tabisiniz." Böyle bir mesaj neden gelmiş olabilir? Endişe etmemi gerektirecek bir durum söz konusu mu? Birkaç arkadaşa sordum, onlara da gelmiş "sistem otomatik gönderiyor, ödemeyi yapınca bir problem olmaz" dediler. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

2) 8 Haziran 2021 tarihine kadar 39 bin küsur lirayı ödemem gerekiyor. Bu parayı Vakıfbank şubesinde ödeyeceğim. Bu noktada şunu sormak istiyorum: Başka bir banka hesabındaki parayı Vakıfbank şubesinde veznede direkt bedelli askerlik için aktarabilirim değil mi? Yani parayı nakit getirmem gerektiğini söylemezler, değil mi?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılarımla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.