Şimdi Ara

DEVLETİ 'GAZETEYE İLAN' İLE UYARAN KİLİS HALKI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu bu nasıl bir ACZÎYETTİR be kardeşim !

Böyle bir politika olaiblir mi yazık günah bu insanlara yahu !

%65'i AKEPE li dahi olsa o %35'e acıyorum ben yahu.

Kardeşim böyle bir şey
    ÜLKE TARİHİMİZDE VAR MIDIR YAHU ?

http://www.milliyet.com.tr/gazeteye-ilan-verdiler-acele-edin-gundem-2240486/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 6 Mayıs 2016; 21:07:10 >

• Umarım düzelir ülke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RawShed -- 6 Mayıs 2016; 21:12:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onlar konuşur ak parti yapar
  • Vatan toprağı gerçekten de saldırı altında, acı ama gerçek. İsrailde olsa Rusyada olsa Avrupada olsa ne cevap verilirdi diye düşünüyorum, bi de şu anki duruma bakıyorum maalesef üzücü.
  • devlet onları broşürle koruyor ya o yüzden halk da yazılı basını seçmiş devlete ulaşmak için!...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 7 Mayıs 2016; 10:57:52 >
  • Yazıklar olsun sorumlularına da görmezden gelenlerine de dilsiz kulaksız kesilenlere de !
    MİT TIRLARININ IŞİD'E GİTTİĞİ MAHKEME KARARIYLA KESİNLEŞTİ Mİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

devlet onları broşürle koruyor ya o yüzden halk da yazılı basını seçmiş devlete ulaşmak için!...

Oha
    Bu nasıl bir ayıptır arkadaş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şuan başkanlık gibi kilisten daha önemli şeyler var. buroşürdeki talimatları uygulayın işte adam daha napsın !!
    paralel yapının paralel halkı, paralel medyası. Büyük oyunu görebiliyoruz !!

• Yazık gerçekten. O kadar vergi versinler devlet en önemli görevlerinden biri olan vatandaşın güvenliğini sağlayamasın.
    Görmezden gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bansai!

Vatan toprağı gerçekten de saldırı altında, acı ama gerçek. İsrailde olsa Rusyada olsa Avrupada olsa ne cevap verilirdi diye düşünüyorum, bi de şu anki duruma bakıyorum maalesef üzücü.

Bir daha rte ye Dünya lideri diyenin ağzını yüzünü
    Her gün roket yiyen ülke dünya devi mi olur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  DEVLETİ 'GAZETEYE İLAN' İLE UYARAN KİLİS HALKI
  • quote:

Orijinalden alıntı: RANCH SOS

quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

devlet onları broşürle koruyor ya o yüzden halk da yazılı basını seçmiş devlete ulaşmak için!...

Oha
    Bu nasıl bir ayıptır arkadaş.

Gel de hüloooğğğ lara anlat! bir tanesi bu broşürü "ee, afad ne yapsın bilnçlendiriyor halkı işte" diye savunuyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amillian

Ne demek devleti uyarmak? Devletin hata yaptığını mı ima ediyorlar? Devletimiz her türlü önlemi almaktadır. Kimse kusura bakmasın bunlar milli devletimize darbeye teşebbüs eden paralel halktır.

işinize gelmedimi paralel değilmi oy aldığınız yüzde 65 lik yeri krumakdan acizsiniz

ha ihale felan olsa anında yandaşlara peşkeş çekersiniz

anında fesat karıştırısınız sonunuz çok ama çok yakın batışınız muhteşem olacak efendim misliyle karşılık verdiydikde ulan milleti nasıl uyutuyorsunuz sınırın öte tarafına 3-5 top mermisi atıyonuz sonrada 1272 işidli vurduk gidipde saydınızmı lan milllet sizin hakkınızdan gelicek çok ama çok yakında

o gün hunharca haykırarak kahkaha atıcam

şimdiden provasını yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakinkedi -- 7 Mayıs 2016; 7:56:40 >

• Dostum arkadaş ironi yapmış sadece.AKP yandaşı kafası ile yaklaşmış mevzuya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirlikaplan

quote:

Orijinalden alıntı: Amillian

Ne demek devleti uyarmak? Devletin hata yaptığını mı ima ediyorlar? Devletimiz her türlü önlemi almaktadır. Kimse kusura bakmasın bunlar milli devletimize darbeye teşebbüs eden paralel halktır.

işinize gelmedimi paralel değilmi oy aldığınız yüzde 65 lik yeri krumakdan acizsiniz

ha ihale felan olsa anında yandaşlara peşkeş çekersiniz

anında fesat karıştırısınız sonunuz çok ama çok yakın batışınız muhteşem olacak efendim misliyle karşılık verdiydikde ulan milleti nasıl uyutuyorsunuz sınırın öte tarafına 3-5 top mermisi atıyonuz sonrada 1272 işidli vurduk gidipde saydınızmı lan milllet sizin hakkınızdan gelicek çok ama çok yakında

o gün hunharca haykırarak kahkaha atıcam

şimdiden provasını yapayım

Yaz kaplan adam ironi yapmış :-)

• halkı paralel ilan edecek kadar adileşemezler bunlar böyle iyi tanırım bunları ben

yandaşları 4*4 jiplerde geziyor ihaleden ihaleye koşturuyor

can dündarıda dün bunlar öldürtmeye çalıştı.
  • Sonra koşarak gidip AKEPE ye oy verecekler

Edit: Somalılar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habidin -- 7 Mayıs 2016; 9:46:03 >
  • Bunların aynısı reyhanlıda oldu anırdılar ettiler sonra adamlar gidip bombaları gönderen adamlara oy verdiler. Başkaların başına bombaları gönderirken sorun yoktu o bombalar sizlerin kafalarına düşünce vay babam vay anam arkadaşlar acımayın bunlara kendi düşen ağlamaz bence televizyonlara haber yapılması bile bir lütuf
  • 2 tane milletvekili çıkardı Kilis ,nerede onlar gidin onlara söyleyin.
  • Gazeteye kayyum atanmalı tez vurula kellesi.. Eskiden bıçak kemiğe dayandılarla dalga geçerdik onu söyleyende yok artık rezillik..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.