Şimdi Ara

Devlet temel gıda maddelerinin fiyatlarına çözüm bulmalıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan ülkenin en önemli konusu ne işsizlik ne terör ne cemaat ne başka birşeydir

Ülkenin en önemli meselesi altın ile yarışan et, zümrüt ile yarışan peynir, elmas ile yarışan marketteki temel gıda maddeleridir

Firmalar büyükten küçüğe halkı yolma zihniyetindedir eminimki Akp şu firmaların peyniri zeytini eti sütü uçuk fiyatlara satmasına bir çözüm getirirse her kesimin taktirini toplar

Unutmayın aç insanın diğer şeylerin çoğu umrunda olmaz ve ben Hollanda'da markete gidince 100 Euro tutan şeyin ülkemde gidince 750 tl tutmasından nefret ediyorum

Top tüfek alınmış, yerli bilmem ne yapılmış, şu olmuş bu olmamış, AÇ İNSAN HİÇBİRİNİ DÜŞÜNMEZ

Beyaz ekmek dünyanın en zararlı şeylerinden biri ve bu halkın çoğu beyaz ekmeğe muhtaç, en temel gıda maddelerinden olan Eti halk alamıyor, tamam AKP'nin iyi icraatlarını söylüyoruz ama 13 senedir vatandaş hala et alamıyorsa burda bir rezalet var umarım buna çözüm bulurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• thepromh kullanıcısına yanıt
    Lütfen boşuna forumda konu açmayın..İktidar partisi son derece sağlam bir oy oranıyla seçilmiştir.

Yani değerli halkımız halinden memnun demektir.
  • 13 senedir vatandaş et alamıyor mu?

Geçinmesini bilen rahat rahat alır. 2000 lira maaş al, et alamıyoruz de komedi.

Türkiye'de yakında hiç fakir kalmayacak inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

13 senedir vatandaş et alamıyor mu?

kim alıyo o 2000 tl yi
  • quote:

Türkiyenin yarısı 1000 tl maaş ile yaşamaya çalışıyor hadi diyelim 2 bin tl alıyorlar yeterli mi?
    http://www.mynet.com/haber/politika/bakan-gulluce-milletvekilleri-ay-sonunu-zor-getiriyor-1737789-1

Bu haberide oku öyle cevap ver ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hachiko -- 7 Kasım 2015; 20:19:35 >

• et yok ot yiyin otta bulamazsınız yol yiyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tek kişi olursan yeter 4 kişilik bir aileden bahsediyorsan ete mi versin yoksa kira,elektrik,doğalgaz,su ya mı? daha bunun ulaşımı var giyimi var eğlenceside olmasın 2000 lira kime yeter peh
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Temel gıdayı ne yapacak bunlar gitsinler duble yola ekmek bansinlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Herşeyi savunmanın bir manası yok etin en pahalı olduğu ülkelerden biri buna çözüm bulmak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Judge Man

quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

Temel gıdayı ne yapacak bunlar gitsinler duble yola ekmek bansinlar

temel gıdada kdv %8
    akpartiden önce %18 di
    hükümet üzerine baskı kurulsa %1 e çekilebilir

gerçi aldığımız hangi maddede devlete vergi gidiyot ki

Ya sorun hükümette değil firmalar insanları soyuyor hükümetin suçu şu buna göz yummasın izin vermesin, ya bari firmalar etten sütten uçuk kar yapmasınlar buna engel olsun devlet atıyorum elektronikte dokuza indirdi taksit sayısını çokta iyi oldu, peynire ete süte vs max şu fiyata satabilirsin vatandaşı söğüşleme artık desin hükümet bu firmalara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepromh -- 7 Kasım 2015; 23:53:52 >

• Hocam çok güzel bir konuya değinmişsin, tebrik ederim.Ciftcilige daha cok önem vermemiz gerekiyor tabi ki devlet desteği şart.İnşallah gereken önlemler alınır diye ümit ediyorum.

• bence devlet ya ipleri eline alıp hafiften piyasaları denetlemeye başlamalı. uzmanları ofislerden çıkarıp sahaya sürmeli. ya da kendi elindeki et süt kurumu,tmo shopları yaygınlaştırarak bir de internet satışana girerek PTT arkasında bunlar ile piyasada dengeleyici bir güç olmalı. başlarım serbest piyasasına 3$ çinden getirdiği malı gözümün önünde 45 TLye iteleyen av malzemesi satan dükkan gördüm. kazıklanmamak için gidip çinden getirdim. 3 hafta bekledim ama o sevinci yaşatmadım. bunların hiçbirini yapmaz. çünkü politikacıların çoğu esnaf, halkın yararına adımdan çok esnafın arkasında olacaktır. et ve süt kurumu et ithal etti, nispeten yerli piyasadan uygundu ama gram nihai ürünlerin fiyatına yansıma olmadı. hep kar üreticinin cebine.neyse banane halkın bu konuda şikayeti olsa dile getirirdi. gayet memnunlar.ben en azından köyle bağımı kesmedim çoğu ihtiyacımı ordan doğal şekilde elde ediyorum. tek sıkıntım kuruyemiş orada da artık kazık yeriz. geçen yıl 25 TL den stokladığım sucuk 45-50 TL den satılıyor. hala körü körüne savunanlar ara sıra faturaları alsınlar 3-5 ay sonra bir kııyaslama yapsınlar.hatta mümkünse gayrimenkul fiyatlarına baksınlar. 2 yıl önce 90000 olan evi yanındaki arsaya aynı özellikte apartman diken tanıdık müteahhit 145000 TL ye iteledi. kiralar geneli 400 TL şimdi 550 TL oldu en kötüsü onu da bulmak zor 550 üzerinde fiyat çekiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 8 Kasım 2015; 0:44:21 >

• bu konuları tartışıken, ülkemizi sarsan suriyelilerin fazla olması,eskiden belirli yerlerde olurlardı şimdi her yerdeler,böyle bir nüfus gücüyle nasıl baş edicez,ortada çözülemeyen acınası sorun var fakat bu sorunu sorun olarak sadece biz görüyoruz

yunatistana tahtadan bozma sandalla kaçan mülteciler yunan gemileri tarafından ezilerek öldürülüyor,insanlık bu kadar ucuz mu

diğer avrupa devletleri faşist cani yöntemlerle bu sorunu hafifletmek yerine birde yok ederek kullanıyorlar
    mültecilerln bu kadar değersiz olduğu dünyada,

teröristler bizim ülkede mahkemede söz hakkına ve kendini savunma hakkı na sahip

siz amerikan çorabı giymeye devam edin

bu avrupayla ne zaman kendini karşılaştırmaz ve kıyaslamassan o zaman avrupa ülkeleri için tehdit oluşturursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonsuzBalık -- 8 Kasım 2015; 0:34:40 >
  • quote:

Aclik ve yoksulluk sinirinin altinda yasayan milyinlarca insani( 40 milyon kisiden fazla) insandan saymiyorsun galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: cok yakinda

quote:

Aclik ve yoksulluk sinirinin altinda yasayan milyinlarca insani( 40 milyon kisiden fazla) insandan saymiyorsun galiba.

Bakıyorum da, başka insanların açlıklarından dem vuran insanların çoğu tuzu kuru cebi dolu insanlar! Bunun altında yatan psikolojik nedeni acayip merak ediyorum! Hayır, aslında benim en çok merak ettiğim şey, başka insanların açlıklarından dem vuran insanların ceplerinin nasıl dolu olduğu!

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

quote:

Orijinalden alıntı: cok yakinda

quote:

Bakıyorum da, başka insanların açlıklarından dem vuran insanların çoğu tuzu kuru cebi dolu insanlar! Bunun altında yatan psikolojik nedeni acayip merak ediyorum! Hayır, aslında benim en çok merak ettiğim şey, başka insanların açlıklarından dem vuran insanların ceplerinin nasıl dolu olduğu!

Cebim dolu degil ama hadibseni kirmayalim dolu diyelim.

Benim cebimin dolu olmasi ulkede aclik ve yoksulluk siniri altinda yasayan yaklasik 50 milyon kisiyi hic mi edecek.

• et dahada pahalanmalıdır. bu millete iyilik yaramaz. ucuz satıyosun buseferde beğenmiyolar.
  • Duble yolu batırın galeta ununa kızartın ve yiyin.

İi yemeler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben vegan olduğum için beni ilgilendiren bir durum yok. Oyum tabii ki akpye eli kuran tutan adamdan şaşmayacan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

et dahada pahalanmalıdır. bu millete iyilik yaramaz. ucuz satıyosun buseferde beğenmiyolar.

Ne alaka? Kim eti beğenmiyormuş yahu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.