Şimdi Ara

Devlet Kredisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya hu şu devletin tek bir işi mi düzgün olmaz? Şimdi de sonuçlar kasım aralık sonu diyorlar açıklanacakmış. Yav kyk çıkmadı apartlara girdik bi ton masraf çıktı. Şimdi de 3 ay sonra kredi verecekler sözde. Biz ona güvenipte giriyoruz apartlara. Zengin insanlar değiliz. Şunların yaptığına bak ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kredi başvurusu başladı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Hocam kredi başvurusu başladı mı?

Yok başlamadı eylül ortası diyorlar

• Ya bu arada bu herkese verilen bir şey mi? Şimdi çıknayacaksa bel bağlamanın alemi yok

• Bende üniversiteye krediye güvenip kazandık kayıt ettirdik sonra baktım ki ocak ayına kadar vermiyorlarmış. Yahu zaten kayıt için bi ton boş masraf ettk git gel okul açılınca bi daha git. Ocaga kadar bi şekilde idare edicez artık. Kredide herkese verilmiyor ama çıkma ihtimali yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: PescAd

Bende üniversiteye krediye güvenip kazandık kayıt ettirdik sonra baktım ki ocak ayına kadar vermiyorlarmış. Yahu zaten kayıt için bi ton boş masraf ettk git gel okul açılınca bi daha git. Ocaga kadar bi şekilde idare edicez artık. Kredide herkese verilmiyor ama çıkma ihtimali yüksek

Hayır kyk da 307.çıktı iyi dedik o da geldi. İlk hafta 50 kişi alınmış(eskişehir). Misafir sistemi kalkmış. Millet sırasını nerede bekleyecek?

• Kredi isteyen herkese veriliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Lecter.

Kredi isteyen herkese veriliyor

Ok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: draginal

Ya hu şu devletin tek bir işi mi düzgün olmaz? Şimdi de sonuçlar kasım aralık sonu diyorlar açıklanacakmış. Yav kyk çıkmadı apartlara girdik bi ton masraf çıktı. Şimdi de 3 ay sonra kredi verecekler sözde. Biz ona güvenipte giriyoruz apartlara. Zengin insanlar değiliz. Şunların yaptığına bak ya.

Zaten yıllardır aynı tarihlerde veriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Davutoğlu_

quote:

Orijinalden alıntı: draginal

Ya hu şu devletin tek bir işi mi düzgün olmaz? Şimdi de sonuçlar kasım aralık sonu diyorlar açıklanacakmış. Yav kyk çıkmadı apartlara girdik bi ton masraf çıktı. Şimdi de 3 ay sonra kredi verecekler sözde. Biz ona güvenipte giriyoruz apartlara. Zengin insanlar değiliz. Şunların yaptığına bak ya.

Zaten yıllardır aynı tarihlerde veriliyor.

Ben yıllardır okumuyorum üniversitede bu yıl kaydoldum ama. Nereden bilebilirdim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estranged. -- 13 Eylül 2014; 13:01:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.