Şimdi Ara

Devlet kasası boş, Trafik polisi ve fahri mufettisler teyakkuza geçti ceza yemeye hazır olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kasada para yoksa ve devlet için gerekli bu parayı temin edebilmek için Fahri Trafik Müfettişleri ve Trafik Polisleri TEYAKKUZA geçti. Zira geçen aylarda yazılan cezalar vs hakkında konu açmıştık , saçma sapan durumlarda bile FTM'ler özellikle büyük haksız cezalar yazmışlardı. İtiraraz etsenız bile 2-3 gunluk iş kaybı ve mahkemeye git gel masraflarınız zaten 1.000 TL maliyeti olan rakamları buluyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bugün trafik polisi 2 köy arasında beni durdurdu. Sistemde ehliyetimi görememiş. Belçika ehliyetimi verdim. Bana bu ehliyet geçersiz dedi. Ben Belçika lıyım ehliyetimde belçika ehliyeti dedim. Polis bana bunu türkçeye çevirtmeniz lazım dedi. Polise Türk ehliyetinin Belçika ehliyetinden kopya olduğunu rakamların ve sınıfların aynı olduğunu. Nasıl türkçeye çevirebiliriz dedim. Kızdı bana. Sonra bir yere telefon etti. eğer 6 aydan fazla buradaysınız size ceza yazacağım dedi. Bende yurt dışından yeni gelmiştim. Pasaportumu gösterdim. Ceza yemeden kurtuldum.

• Asıl bayramlarda süper geçiriyorlar. Hayatımın tek cezasını bayram zamanı 1km/h fark yüzünden yemişim. Unuttum şimdi yüzde eklemesiyle beraber 120 miy di hakkım neydi 121 ile mi geçmişim öyle bir şey. Yani memurun bir tanesi hatta dedi 1km yüzünden diye. Ben kesmeye meraklı memura dedim 1km için yanlışlık da olabilir normalde düşmesi gerekir diye. Onu dava açarak ancak düşürtebilirsiniz ben keseceğim yine de, sonuçta maksimum olan hız zaten şu, onun üstüne yüzde ekleniyor, siz onu da 1km geçmişsiniz dedi. Yani git uğraşacaksan uğraş demeye getirdi. Uğraşmadım geçirdiler öyle.

• Fahri müfettişlik olayı her alanda kalkmalı saçma sapan kişiler ortalığı karıştırıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Yüzde on tölerans eklenme muhabbeti hikaye.Şuan 132 olan hız sınırını 133 ile geçin gps ile gerçek hızınız 133 km/h ölçülebilen bir hıza sahipseniz cezayı yersiniz.Şayet yüzde on yanılma payı bırakılsaydı size 121 ile ceza yazamazlardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

%10 payın üstüne 1km geçmişsiniz demişlerdi.

• Sigara içilmemesi gereken her mekanda sigara içiliyor. Eskisi kadar denetleme yok. Olan yine sigara içmeyene oluyor.

• bugun bıkac radar gordum cıdden bır hareketlılık var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    yani hız sınırını 1km ile gecmemissin 13km farkla gecmissin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bugün trafik polisi 2 köy arasında beni durdurdu. Sistemde ehliyetimi görememiş. Belçika ehliyetimi verdim. Bana bu ehliyet geçersiz dedi. Ben Belçika lıyım ehliyetimde belçika ehliyeti dedim. Polis bana bunu türkçeye çevirtmeniz lazım dedi. Polise Türk ehliyetinin Belçika ehliyetinden kopya olduğunu rakamların ve sınıfların aynı olduğunu. Nasıl türkçeye çevirebiliriz dedim. Kızdı bana. Sonra bir yere telefon etti. eğer 6 aydan fazla buradaysınız size ceza yazacağım dedi. Bende yurt dışından yeni gelmiştim. Pasaportumu gösterdim. Ceza yemeden kurtuldum.

• Virtual Reality kullanıcısına yanıt

hemen sıkayet edın alo bısey numarası. Ona ceza yazmazlarsa bize trafık cezası olarak yıne kıtleyecekler paraları somurene kadar durmazlar

• Ne kadar saçma bir başlık. Hadi iktidar polislere talimat verdi diyelim, fahri müfettişler ne alaka? 40 yaşına geldiğinde başvurursan sen de olabiliyorsun. AKP veya başka bir iktidar sana nasıl talimat verecek?

Kalksın diyen olmuş. Ben olsam ceza tahsil edildiği anda (Sadece trafik için demiyorum, her alanda) memur, vatandaş hemen yüzde 20 komisyon veririm.

Rüşvet, işini yapmama, beceriksizlik, oy kaygısı, yetersiz eleman... Gibi nedenlerle trafikte suç işlemene bir şey yapmayanlar başka alanlarda başka kişilere de bir şey yapmıyor. Hemen aklına depremi getir.

Zırva.Eğer öyle olsaydı 121km/h ile ceza yazamazlardı.Her seferinde söylerim yüzde on muhabbetine güvenip hız sabitleyici ile dahi asıl sınırı (şuan 132 önceki 120km/h) geçmeyin.

• 2000watts kullanıcısına yanıt
    Yine temel göstermelik eğitimle polis olmuş bir kişi daha.Daha mevzuattan haberi yok.Türkçe çevirisiymiş.Öyle bir durumda Belçika konsolosluğunu arayıp şikayet edin.

• CMB34 C kullanıcısına yanıt
    Mantıksız.13 km fark ile geçmiş olsa 121 km/h yazmazdı.Yine aynı ceza dilimine gireceğinden 133 km/h olarak belirtirlerdi.Bir tutarsızlık var.Bu sebeple yüzde onluk tölerans hikayesine pek güvenmemeliyiz.

• denn.zent D kullanıcısına yanıt

Gerçekten saçma bir yorum. Ftm lere kota veriyor bu kadar ceza yaz yoksa iptal ederim yetkini diyor. Olamazmi sence

• Zaten araba sürmeyi bilmiyoruz doğaldır ceza yenmesi.

• Geçen telefondan yedim indirimle beraber 713 tl öptüler.

• Fahri trafik müfettişi nasıl olunur vs. devlet yazmış. İktidar müfettişe kota verebilir, talimat verebilir vs.diye ben bir şey okumadım. Anayasada, yasalarda vs.yazmayan bir yetkiyi kimse kullanamaz. Benim çevremde birkaç tane müfettiş var. Sizin çevrenizde hiç mi yok, ben anlamıyorum. Bir sorun isterseniz. Hani bu işte torpil de sıfır. Şartları karşılayan HERKES olabiliyor. Atıyorum CHP'li birine öyle bir talimat gelse sence duyulmaz mı?

• Çoğu şehirde kameraları aktif hale geçirdiler, görüntüden ceza kesme yine artarak başladı.

• tenekekutu kullanıcısına yanıt

Zaten olması gereken bu. Gönül isterdi ki her caddede caddenin her yerini kapsayacak şekilde kameralar olsa.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.