Şimdi Ara

Devlet işlerinden anlayanlar bakabilir mi lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • geçtiğimiz pazartesi mesai ye gittim gece vardiyasında çalışıyordum 00:00-08:00 gece ilerleyen saatlerde nişanlımla tartıştık telefonda alkol aldım aşırı şekilde
    daha sonra tribe girmiş olmalıyım sigaram yok diye çalıştığım şirketin aracının anahtarını (çalıştığım büroda durur anahtar sürekli) alıp sigara almaya diye çıktım son hatırladığım kadarıyla 140 km/h ile gidiyordum gözümü hastanede açtım. çıkmadan önce mesai arkadaşlarım beni tutmaya çalışmış falan kameralarda görüntüleri var jandarmaya verilmiş.

kafatasım çatlak - ayağımda 22 dikiş sıyrıklar çürükler vs.

ehliyetimi kazandım ama para yok diye çıkarttırmamıştım.

148 promil alkol çıktı 1.48 değil 148.3

şirket bunun şeyini alkollü olduğum için kaskodan alamıyor. benim de ehliyetim olmadığı için şirkete aracı siz verdiniz diye suç bulacak devlet baba muhtemelen.
    ben şirketle bugün yarın uzlaşmaya çalışmaya gideceğim. sonuç ne olur bilmiyorum

öğrenmek istediğimin biri şu ben ne kadar zarar görürüm bu işten
    diğeri ise. hastane 30 gün rapor yazdı iş yerine gönderdim. benim sigortam işleyecek mi işleyecekse belli bir kesintiye uğrayarak maaşım yatar mı
    şirket dava açmaya kalksa ne kadar ne kayıbım olur

Araç Hyundai i20 Araç pert e çıkmış hurdalığa vermişler

• güncel
  • hocam şirket senden arabanın parasını isteyebilir o işverenine kalmış birşey.. sen az çok tahmin edersin ne yapacaklarını.. raporun varsa 30 gün onun parasını sigortadan alıyosun.. raporunun bi kopyasını işyerinin muhasebesine gönder işlemlere başlasınlar.. sgk dan alıyosun aldığın raporun parasını.. geçmiş olsun.. boşa dememişler öfkeyle kalkan zararla oturur diye.. şuanda pişmansındır ama bunlar hep tecrübe.. insan başına gelmeyince anlamıyo...
  • birde ehliyetsiz kaza yaptığın ve alkollü olduğun için yüklü miktarda ceza ödüceksin.. bildiğin kadarıyla aşağı yukarı 1000 tl sen ödüceksin 1000 tl araç sahibi ödücek.. ve kazandığın ehliyetide iptal edebilirler ve şirketin dava açsada açmasada sen mahkemeye gideceksin.. devlet otomatik dava açıyor zaten..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.