Şimdi Ara

devlet hastanesinde diş beyazlatıyorlar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • diş beyazlatıyorlar mı devlet hastanesinde ücreti ne kadar oluyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

Devlet Hastanelerinde Diş Beyazlatma İşlemi

Devlet hastaneleri genel olarak acil ve temel sağlık hizmetleri sunmaktadır. Diş beyazlatma ise genellikle kozmetik bir işlem olarak kabul edilir ve devlet hastanelerinin kapsamına girmeyebilir. Ancak bazı durumlarda, diş beyazlatma işlemi tıbbi bir gereklilik olarak değerlendirilebilir.

Diş beyazlatma, dişlerdeki renklenme ve lekelenmeleri gidererek dişlerin daha beyaz ve parlak görünmesini sağlayan bir işlemdir. Bu işlem genellikle özel bir jel ve ışık kullanılarak gerçekleştirilir.

Diş beyazlatma, sigara kullanımı, kahve veya çay tüketimi, yaşlanma ve belirli ilaçların kullanımı gibi faktörlere bağlı olarak gelişen diş renklenmelerinde etkili olabilir.

Devlet hastanelerinde diş beyazlatma işlemi yapılıp yapılmadığı konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır. Bu nedenle, diş beyazlatma yaptırmak istiyorsan, en yakın devlet hastanesine başvurarak bilgi alman önerilir.

Diş beyazlatma işleminin maliyeti, kullanılan yöntem ve dişlerin durumuna göre değişebilir. Devlet hastanelerinde diş beyazlatma işleminin ücretsiz olup olmadığı da hastanenin politikalarına göre belirlenebilir.

Eğer devlet hastanesinde diş beyazlatma işlemi yapılmıyorsa, özel diş kliniklerine başvurarak diş beyazlatma seçeneklerini değerlendirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • üniversiteye git

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indoril Nerevar

üniversiteye git

randevu almamız gerekiyor mu
  • randevu almana gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Indoril Nerevar

randevu almana gerek yok

en son 12 yaşımda hastaneye gittim napıcam gidip ne dicem hocam cumartesi açık oluyor mu bi de
  • Ivo I kullanıcısına yanıt
    diş beyazlatmak istiyorum diyeceksin gidip, öğrenciler yapar. cumartesi açık mı bilmiyorum.

• ben de merak ettim.. nasil beyazlatiyorlar... bir kere dis temizligi yaptirdim bir univde.. resmen dislerimin icine ettiler... dis beyazlatma oyle bir surec var mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DİŞ HEKİMLERİ BURAYA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dis beyazlatmak bence zararli mineye zarar veriyor

• Devlet baba yapmiy

• Diş hekimliği öğrencisiyim.Beyazlatma olayı herkese yapılmaz. Hassasiyet herkes de vardır fakat fazla hassas olan hastalara yapılmıyor. Beyazlatma devlet hastanesinde yapılır ama bleaching dediğimiz olayı yapmayabilirler. Üniversite hastanesinden randevu alabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.