Şimdi Ara

Devlet Glock tabanca satışına başlıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silah almak kolayda taşıma ruhsatı almak kolay değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orcunsau

quote:

Orjinalden alıntı: mrt083

Yerlidede kalite karizma yok birader

Zigana Sport veya Sarsılmaz Kama Long sence karizması olmayan silah mı?

Kardeş isimleri faul bi kere bi hk usp bi cz75 le yarışabilirmi bu silahlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Glock18 en nefret ettiğim silahdı Counter-Strike da.

Gerek çok az vurması Headshot yapmadan çok zor öldürebilmesi...Usp ve deagle ın karşısında duramaz

Tek özelliği 3 mermiyi anda Burst-Fire modunda atabilmesiydi.. Onu da tutturmak çok zor ve zahmetliydi.Ve 3 mermisi bile bir deagle in mermisine eşit değildi.

Oyuna yönelik düşündüğünüzde haklısınız,csde glockla 10 mermi atman lazım bi adamı öldürmek için...Saçmalık.

Gerçek hayatta 9mm'lik 2 tane mermicik insanı yere yıkmaya yeter.
    CS'de Desert Eagle gövdeden 3 mermi istiyor adamı vurmak için.Bu da çok abartı mesela...

Gerçek bir desert eagle mermisi 12.7mm çapındadır ve parmak büyüklüğünde diyebilirim. ".50 Action Express" diye aratırsanız bulabilirsiniz.
    Ve şu var ki,.50 Deagle mermisi o kadar kuvvetlidir ki,3 tane insanı arka arkaya delip geçebilir.Arabanın arkasından ateş edilen silahtan çıkan mermi motor bloğuna kadar ilerliyebiliyordu.

Desert Eagle işte öyle bir silah.Yalnız geri tepmesi çok fazla.Yani cidden her insan atamaz bu silahı inanılmaz bi geri tepmesi var.Bu da enerjisinin ne kadar yüksek olduğunun bi anlamda kanıtı denebilir.En güçlü insanlar ve en iyi nişancılar bile Desert Eagle atarken 20cm'dan aşağı kaldırmıyorlar silahı.

Desert Eagle Türkiyeye gelmiyor nedense,ama kaçak yollarla geldiğinden eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 23 Ocak 2008; 15:19:38 >

• 5.57mm tüfek mermisi atabilen silah Five-Seven benim bildiğim.
  • tabanca niçindir adam vurmak için adamıda uygun uzaklıktan vurmak önemli normal bir atıcı deagle adam vurucakta o sekicekte o kadar büyük silah taşımasıda zor hemde pahalı bence kişisel kunlanım için en iyisi 14lü belçika browningtir zati bu silahın mekanizmasıda gayet iyidir gerçekte siz zati öldürmek içinde kunlanmazsınız ayağına bir tane sıksanız yeter yok öldüreceksen 2 mermiyle yaşaması mucizedir bence
  • @DiabloXT

.50 kalibrelik mermilerin çapları 12,7 mm.
  • quote:

5.57mm tüfek mermisi atabilen silah Five-Seven benim bildiğim.

Özür dilerim hocam kafam karışmış bi ara onları bayağı bi araştırmıştım,haklısınız Five-Seven zaten adı üstünde.

quote:

Orjinalden alıntı: Ata

@DiabloXT

.50 kalibrelik mermilerin çapları 12,7 mm.

0.1mm için kalbimi kırmaya değer miİnç hesabına göre 12.7 ama ben neden 12.8 yazdım anlamış değilim.

• devlet neyine güveniyor beline kurusıkıyı takıp kız arkadaşını vuranamı, çorabına sakladığı kelebeği okula goturup ona buna saldırıp hayatını karartan çocuğunamı yoksa belindeki silahı kullanmaya çekinen polisinemi? yanılmıyorsam glocklar güvenlik taramasında güvenliğe takılmıyor devlet düşünmüyomu bunun sonucunu bu ne rezillik iti kopuğu takmış beline silahı sokaklarda polatçılık oynuyo istanbulu texas biliriz antalyanın muratbey ilçesi(yanılmıyosam) bile geceleri küçük texas oluyo artık çocuklar plastik boncuk atan silahlarla değil gerçek kurşun sallayan silahlarla oyun oynıcak yazıklar olsun boyle devlete

• yakında sokakta dolaşan cocuğun elinde m-16,m-14 veya rpg görürseniz şaşırmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheBlueWolf

tabanca niçindir adam vurmak için adamıda uygun uzaklıktan vurmak önemli normal bir atıcı deagle adam vurucakta o sekicekte o kadar büyük silah taşımasıda zor hemde pahalı bence kişisel kunlanım için en iyisi 14lü belçika browningtir zati bu silahın mekanizmasıda gayet iyidir gerçekte siz zati öldürmek içinde kunlanmazsınız ayağına bir tane sıksanız yeter yok öldüreceksen 2 mermiyle yaşaması mucizedir bence

Evet haklısın düşünsene adam yanında akrep taşıycak yada m4a1,ak-47 filan amaç korumak için ya da RPG taşır

birşey sorucam akrep mp-5 mi oluyor,yoksa counter strike'de 3-5 mi?

akrep
     Devlet Glock tabanca satışına başlıyor.

m4a1

ak47

RPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 23 Ocak 2008; 15:32:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

devlet neyine güveniyor beline kurusıkıyı takıp kız arkadaşını vuranamı, çorabına sakladığı kelebeği okula goturup ona buna saldırıp hayatını karartan çocuğunamı yoksa belindeki silahı kullanmaya çekinen polisinemi? yanılmıyorsam glocklar güvenlik taramasında güvenliğe takılmıyor devlet düşünmüyomu bunun sonucunu bu ne rezillik iti kopuğu takmış beline silahı sokaklarda polatçılık oynuyo istanbulu texas biliriz antalyanın muratbey ilçesi(yanılmıyosam) bile geceleri küçük texas oluyo artık çocuklar plastik boncuk atan silahlarla değil gerçek kurşun sallayan silahlarla oyun oynıcak yazıklar olsun boyle devlete

Yau ne alakası var bu nası bi düşünce arkadaşım.
    Bireysel silahlanma kadar doğal birşey yok ki,binlerce yıldır bu böyle gitmiş.Ama silahı savunma amaçlı taşımak önemli.

Bi kere kurusıkı ile adam vuramazsın,namlusunu açtırman gerekir,açanı bi tutmak lazım önce.
    Çoraba sakladığı kelebek zırt pırt hepsi kurtlar vadisi işleri.

Burda ruhsatlı silah satışından bahsediyoruz,hangi çoluk çocuk veya liseli veya bi öğrenci ruhsatlı silah alabilmiş bana söyler misin?

• quote:

devlet neyine güveniyor beline kurusıkıyı takıp kız arkadaşını vuranamı, çorabına sakladığı kelebeği okula goturup ona buna saldırıp hayatını karartan çocuğunamı yoksa belindeki silahı kullanmaya çekinen polisinemi? yanılmıyorsam glocklar güvenlik taramasında güvenliğe takılmıyor devlet düşünmüyomu bunun sonucunu bu ne rezillik iti kopuğu takmış beline silahı sokaklarda polatçılık oynuyo istanbulu texas biliriz antalyanın muratbey ilçesi(yanılmıyosam) bile geceleri küçük texas oluyo artık çocuklar plastik boncuk atan silahlarla değil gerçek kurşun sallayan silahlarla oyun oynıcak yazıklar olsun boyle devlete

Bak yukarıda da yazdım.Glock'un bir sürü modeli var.Dedektörden geçmeyenleri özel yapım.Kuru sıkı adam öldürmez.Namlusunun ağzı kapalıdır.Ayrıca sokakta mafyacılık oynayanlar 3000$'lık tabanca almazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 23 Ocak 2008; 15:42:42 >

• quote:

Silah bilgin sıfır. Buna rağmen gelip burada atıp tutuyorsun. Hangi silah varki içinde çelik olmayacak ve merminin basıncına dayanacak? Hadi böyle bir teknoloji gelişti diyelim. Silahın her parçası çelik değilde basınca dayanıklı ve dedektöre yakalanmayan bir malzemeden imal edildi. O silahın mermileri yok mu? Onlar dedektöre yakalanmayacak mı?

Gelelim devlete. Bunca sene ülkeye yasal yollardan bu silahın gelmemesinin tek nedeni, devletin bile bu hayalet silah masalına inanmasından kaynaklanıyor.
    Devlet senelerdir bireysel silahlanmada insanlara ruhsat sahibi olmada kolaylık sağlasaydı, yasadışı silahlanma bu noktaya gelmezdi. Taşıma ruhsatı alabilmen için ya belirli meslek gruplarına mensup olman lazım, ya da can güvenliğinin tehlikede olduğunu ispatlaman lazım. İstanbul gibi bir şehirde yaşarken, yasa olarak silah taşıyabilmem için illaki vurulmam mı lazım? Devlet bu glockları getirdi diye sorgusuz sualsiz vereceğini mi zannediyorsun? Adam öldürecek olan zaten gidipte devletten ruhsatlı silah almaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: To die

quote:

Orjinalden alıntı: TheBlueWolf

tabanca niçindir adam vurmak için adamıda uygun uzaklıktan vurmak önemli normal bir atıcı deagle adam vurucakta o sekicekte o kadar büyük silah taşımasıda zor hemde pahalı bence kişisel kunlanım için en iyisi 14lü belçika browningtir zati bu silahın mekanizmasıda gayet iyidir gerçekte siz zati öldürmek içinde kunlanmazsınız ayağına bir tane sıksanız yeter yok öldüreceksen 2 mermiyle yaşaması mucizedir bence

Evet haklısın düşünsene adam yanında akrep taşıycak yada m4a1,ak-47 filan amaç korumak için ya da RPG taşır

birşey sorucam akrep mp-5 mi oluyor,yoksa counter strike'de 3-5 mi?

akrep

m4a1

ak47

RPG

Akrep mp5'in küçük vesiyonu.CS'dekide mp5'in normal versiyonu.Resmini vermiş olduğun mp5 ise "Navy Seal" versiyonu.Bizim SATlarda bu silahı kullanıyorlar.

@Orcunsau

Silahı dedektörden geçiren mermiyide geçirir bir şekilde.Bir filmde görmüştüm; adam silahı geçiriyor, mermiyide anahtarlık yapıyor.Vesselam imkansız değil.

"Gelelim devlete. Bunca sene ülkeye yasal yollardan bu silahın gelmemesinin tek nedeni, devletin bile bu hayalet silah masalına inanmasından kaynaklanıyor."

Bu silahın her çeşidinin hayalet olmadığını ben biliyorum, Devlet mi bilmeyecek?Bu ve bazı diğer silah markaları üzerinde ambargo söz konusu.Geçenlerde bir yerde okumuştum.

• Onlar ancak filmlerde olur. Dedektörden geçen silahlar, mermiler...
  • quote:

Onlar ancak filmlerde olur. Dedektörden geçen silahlar, mermiler...

Sinek şeklinde dinleme cihazlarıda filmlerde olur değil mi?
  • kimse bana kalkıpta silah fantazileri için silahlanmayı savunmasın yarın obur gün canınız yansın bakın nası ağlıosunuz bu forumda askerle polisten başkasında silah olmamalı arkadaş sora bi anlık sinirle sağa sole ateş ediyosun savunma diosun adamı vuruo nesri müdafa dio 100 kişi den 5i dürüstçe kendisini savunuyosa 95inin yaktığı canın hesabını versene bana he?buna vericek bi cevabın da varmı? evet belki silah bilgim 0 ama en azından sizin gibi silahlanmayı savunmuyorum kuyruğuma bastıklarında elimi silahıma atmıyorum bugun bile mahallede eskiden abi çeken çocuklar elindeki kelebeğe güvenip onumuzde ahkam kesiyo he o elindekini bırakıp gelse nolur biraz sektirir 3 sayılık atarız ama ona güveniyo işte yarın oburgun elinde bıçakla değil silahla gelcek sırf bu mantalite yüzünden belki elinde glock olmıcak ama 50 ytl'ye aldığı bikaç işlemden sorada can yakabilecek kıvama getirdiği silah olıcak gasteye bakın daha yeni olmadımı adam elindeki kurusıkıyla (50ytl'ye almış) 6.sınıfa giden kızı vurdu kızın günahı neydi erkeğin hava atma merakı neydi? hep bu tutkular egolar yüzünden başımıza geliyo boyle saçma seyler savunun savunun bu yazımada bi cevap yazın elbet yarın sizinde benim gibi canınız yanar ağladığınızı goruncede yazıcak tek bi cümlem olur ...hadi hayırlı traşlar...

• operasyonlarla yakalanan silahlarrrrrrrrrr
  • quote:

kimse bana kalkıpta silah fantazileri için silahlanmayı savunmasın yarın obur gün canınız yansın bakın nası ağlıosunuz bu forumda askerle polisten başkasında silah olmamalı arkadaş sora bi anlık sinirle sağa sole ateş ediyosun savunma diosun adamı vuruo nesri müdafa dio 100 kişi den 5i dürüstçe kendisini savunuyosa 95inin yaktığı canın hesabını versene bana he?buna vericek bi cevabın da varmı? evet belki silah bilgim 0 ama en azından sizin gibi silahlanmayı savunmuyorum kuyruğuma bastıklarında elimi silahıma atmıyorum bugun bile mahallede eskiden abi çeken çocuklar elindeki kelebeğe güvenip onumuzde ahkam kesiyo he o elindekini bırakıp gelse nolur biraz sektirir 3 sayılık atarız ama ona güveniyo işte yarın oburgun elinde bıçakla değil silahla gelcek sırf bu mantalite yüzünden belki elinde glock olmıcak ama 50 ytl'ye aldığı bikaç işlemden sorada can yakabilecek kıvama getirdiği silah olıcak gasteye bakın daha yeni olmadımı adam elindeki kurusıkıyla (50ytl'ye almış) 6.sınıfa giden kızı vurdu kızın günahı neydi erkeğin hava atma merakı neydi? hep bu tutkular egolar yüzünden başımıza geliyo boyle saçma seyler savunun savunun bu yazımada bi cevap yazın elbet yarın sizinde benim gibi canınız yanar ağladığınızı goruncede yazıcak tek bi cümlem olur ...hadi hayırlı traşlar...

Arkadaşım silahlanma olmasını bunu biz de isteriz ama Türkiye koşulları buna müsait değil.
    Gece saat 10da eğer benim önümü 20 tane şerefsiz çevirebiliyorsa ve benden para isteyebiliyorsa,ben de belime silahı koyarım kimse kusura bakmasın.Sonra gelip de vay burda silahlanmayın vay silah poliste olsunsiz ona güvenin gibi sözcükler kullanmayın.

Türk polisini de görüyoruz...Zamanında bizim dükkanı eli bıçaklı ayyaşın biri bastı camı çerçeveyi indirdi,önce polis çağırdık sonra gerekeni yaptık,karakol bize 150mt uzaklıkta ama gelmeleri 45dk sürdü.Gelince diyorum nerde kaldınız millet birbirini kesiyor burda diye,polisin verdiği cevap şu...Bizim de canımız var bizim de çoluğumuz çocuğumuz var...Yani biz birbirimizi kesip biçecez birimiz orda ölecez Türk Polisi ondan sonra gelip polisliğini yapacak.Gel sen bu ülkede bireysel savunma yapma öyle mi?Hayal dünyasında mı yaşıyorsunuz?

Ben size alın yanınıza 50 kalibre desert eagleyi,ters bakanı alnının çatından vurun demiyorum.Adam öldürmek öyle basit bir olay değil,ama kişinin kendi savunmasını sağlaması gerekir,hatta bu sünnettir.

• benim dediğimde o zaten devlet seni buna sürüklüyosa boyle devlete yazıklar olsun dedim ilk yazımda ama herkes istediği yere çekti
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.