Şimdi Ara

Devlet Bahçeli Star TV'de Konuşuyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkselEsEs -- 18 Mayıs 2015; 20:00:01 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• adam acayip samimi...
  • Konuşması sona erdi. İki not bırakayım.

Görmeyeli epey yaşlanmış
    AKP ile koalisyon kurmayacağını söyledi
  • 1 saate yakın sürdü tamamını izledim. Gerçekten samimi ve içtendi.

Tutarlılık konusunda çok iyi olduklarını düşünüyorum. Ekonomi konusunda ve toplumsal tahribatı onarma konusunda hazırlıklı ve istekli olduklarını yapılan her şeyi not aldıklarını ve ona göre yol haritası çizdiklerini anlattı.

Bence bunlar güzel oluyor bir de liderler hep beraber çıksalar canlı yayına. Sırayla güzel güzel konuşsalar.

Ayrıca, çözüm süreci için ''40 bin kişinin canisinin içinde bulunması söz konusu olamaz; bulunuyorsa amaç başkadır.'' gibi net söylemlerde bulundu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak Hcvl -- 18 Mayıs 2015; 19:27:40 >
  • "Halkın ağladığı yerde bizlerin gülmesi yakışık almaz." dedi!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dürüst, samimi, tutarlı bir konuşma yaptı.Çok yorgun bir hali vardı.Kendisinin bazı kararlarından hoslanmasamda türk siyasetindeki örnek alınabilecek bireylerden biri.

• Canlı yayında konuşamaz diye düşünürdüm hep ama yanılttı beni Bahçeli. Gayet güzel konuştu. Gülünce çok tatlı oluyormuş Belki oy vermeyeceğim ama şunu söylebilirim ki Bahçeli günümüzün en dürüst ve en güvenilir lideridir. Beğenmediğim siyasi yönleri var ama karekterinden hiç şüphem yok. Karekterli ve mert bir siyasetçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shepherd. -- 18 Mayıs 2015; 21:23:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

Canlı yayında konuşamaz diye düşünürdüm hep ama yanlıttı beni Bahçeli. Gayet güzel konuştu. Gülünce çok tatlı oluyormuş Belki oy vermeyeceğim ama şunu söylebilirim ki Bahçeli günümüzün en dürüst ve en güvenilir lideridir. Beğenmediğim siyasi yönleri var ama karekterinden hiç şüphem yok. Karekterli ve mert bir siyasetçi.

Kime oy vericen ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkselEsEs

quote:

Canlı yayında konuşamaz diye düşünürdüm hep ama yanlıttı beni Bahçeli. Gayet güzel konuştu. Gülünce çok tatlı oluyormuş Belki oy vermeyeceğim ama şunu söylebilirim ki Bahçeli günümüzün en dürüst ve en güvenilir lideridir. Beğenmediğim siyasi yönleri var ama karekterinden hiç şüphem yok. Karekterli ve mert bir siyasetçi.

Kime oy vericen ?

Chp

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AkselEsEs

quote:

Kime oy vericen ?

Chp

İyi bari ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.