Şimdi Ara

Devlet askerdeyken ssk primi yatırıyor mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, başlıkta yazdığım gibi askerlik süresince emeklilik primlerini devlet otomatik olarak ödüyor mu? 2012 de bununla ilgili görüşmelerin olduğu bir yasa dikkatimi çekti. Yürürlükte mi bu yasa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba stabwound öle bir yasa yok devlet seni 1 yıl askerde tutuyor ne sigorta yapıyor nede maaş veriyor askerliği kendin borçlanıyorsun yani devletin seni zorla tsk götürüyor çalış köle diyor üzerine bide senle işim biti defol git diyor zavalı garibim de asgeri ücretle yaşam mücadelesi veriyor 950 tl olan asgeri ucret ve bu maaşa çalışan insanlar 3 çocuk yapmaya kalkarsa yaptıgı şey yaşamak deyil tam bir hayvanlıktır sana deger vermiyen devletine kesinlikle köle yetiştirme yoksa ilerde senin çocuk larına da sömürcek bir çocuk tan fazla çocuk yapma insan gibi yaşa tatile git insanın yaşıca gibi standartlarda yaşa 3 çocuk yapıp 4 duvarın arasında köle yetiştirmeyinn
  • ödemiyor hirçbir şekilde. aksine askerden dönüyorsun bir bakıyorsun hoopp sana borç çıkartılmış. hayırlı uğurlu olsun. denedim yüzde yüz çalışıyor.
  • teşekkürler arkadaşlar. demek ki neymiş askere gitmemek gerekiyormuş ama malesef yaptım öyle bir saçmalık :(
  • askeriyeden sülüs alırken ben bu gss sordum oraya vermem içinde bir sülüs çıkardılar askere gitmeden sgkya verirsin diye
  • SSK Primi ödemiyor diye biliyorum ama GSS ödüyor galiba eğer 12 ay askere gidiyorsan 12 aylık gss borcu çıkacağı için devlet sanırsam bunu karşılıyor diye biliyorum sgk 'ya gidip öğrenmek gerek..

Ayrıca çok tuhaf başlık açmışsın devlet askerdeyken diye sanki devlet askere gitmiş gibi olmuş devlet, askerdeyken ile devlet askerdeyken arasında çok fark var oku, baban gibi eşek olma ile oku baban gibi eşek olma arasında dağlar kadar fark olduğu gibi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK borcu için maaşa haciz
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.