Şimdi Ara

Devirdaim pompası iyi niyet garantisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar,
    73000 km'de 2015 model skoda superb 1.6 TDI bir araç aldım. Km'si şuan 78000 de ve motor soğutma suyu uyarısı verdi. Soğutma suyunu kontrol ettim ve min seviyesinin altında olduğunu gördüm. Ayrıca araçtan sabah ilk çalıştırıldığında ve soğukken kuş sesi , ıslık sesine benzer bir ses geliyordu . Web'den yaptığım araştırmalara göre devirdaim pompasi arızası olabilir ve bu araçlarda kronik bir problemmiş bu sorun. Pazartesi servise randevu almıştım periyodik bakım için araç full servis bakımlı olası bir devirdaim pompası arızası durumunda iyi niyet garantisine sokabilir miyim ? Daha önceden böyle bir arıza yaşayıp iyi niyetten indirim alanlar da olunmuş iyi niyet talebi red edilenler de. Eğer ki talebim red edilirse ve ben bu arızayı özel bir serviste yaptırsam iyi niyet garantisi bozulur mu? Herkese sağlıklı günler diliyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın :)







  • 2016 model superb aracimda da devirdaim sikknti cikardi,Erel Bostancı dan iyi niyet garantisi ile değiştirdim.arac ful yetkili servis bakımlı bendeki,sizde ki de öyle ise değiştireceklerdir muhtemelen iyi niyetten
  • Hocam bizimkiler parçanın %50 sini iyi niyete soktular. Çok iyi niyetlilerdi😅 Allah razı olsun aydoganlar Ankara bu arada servis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wincheaster -- 28 Mayıs 2020; 9:10:54 >
  • Devri daim tün VAG grubunda sıkıntılı. 3 tane Octavia, 1 tane Rapid biliyorum arızalanan, hepsini de iyi niyetten ücretsiz değiştirdiler. Garanti sonrası isterler ama, ne kadar tuttuğunu bilmiyorum. Sadece devir daim pompasının tüm Superb, Octavia ve Rapid'lerde sıkıntılı olduğunu biliyorum.

  • orijinal devirdaimler sürekli arızalanıyor vw grubunda. Yan sanayi Alman malı devirdaim pompaları var özel servisler takıyor ve hiç sorun çıkmıyor. Tecrübemle sabittir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.