Bildirim
devir kesici
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Motorların fazla zorlanmaması için devir kesici (limitör) araçlarda bulunur.
Taktırmak yararlımı ? Zaten kendi üzerinde takılı ve yararlı bi sistem. İptal ettirilebiliyor bu da biraz zarar veriyor.
8000 değilde normal benzinli araçlarda ortalama 6500 - 7000 devir arası motor limitöre girer. Dizel motorlarda 4500-5000 dir bu rakam. -
hiç denedin mi kaçta kesiyor araban -
adam devir kesici nedir diye soruyo, sen dion kestirdinmi arabayı chık chık -
alper seni gebertip üst başlık niyetine asarım
ibreti alem olayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeandan -- 24 Aralık 2005 21:41:30 > -
quote:
Orjinalden alıntı: alper1001
adam devir kesici nedir diye soruyo, sen dion kestirdinmi arabayı chık chık
Alpercim sinirlenme bu kadar . Sakin olalım biraz , motorlarda devir kesici var bizdede sinir kesici var , değilmi ... -
andydark biz takılırız öle problem çıkmaz ama şu alperi üst başlık niyetine as created by jeandan yazarsan sana da nos gedie etcem -
vites boştayken 6100de devir kesen araba 2de 7500e 5te de 6800e kadar gidior(en son bu kadar götürebildim)..normal mi bu??en azından boşta daha fazla cevirmesi gerekmez mi?? -
quote:
Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN
vites boştayken 6100de devir kesen araba 2de 7500e 5te de 6800e kadar gidior(en son bu kadar götürebildim)..normal mi bu??en azından boşta daha fazla cevirmesi gerekmez mi??
çok enteresan hakkaten boşta en azından 100devir fln çevirmesi lazım yoqsam seat firması kullanıcılarla kafa yapmak için mi koymuş alla alla -
GÖRKEM SEN CİDDİ MİSİN?
HER VİTESTE AYNI DEVİRDE KESER.
quote:
vites boştayken 6100de devir kesen araba 2de 7500e 5te de 6800e kadar gidior(en son bu kadar götürebildim)..normal mi bu??en azından boşta daha fazla cevirmesi gerekmez mi??
-
quote:
Orjinalden alıntı: alper1001
quote:
çok enteresan hakkaten boşta en azından 100devir fln çevirmesi lazım yoqsam seat firması kullanıcılarla kafa yapmak için mi koymuş alla alla
100derken?? -
alper doğru yas olm 1000 mi demek istedin
@ akıncl birşeyler açıklamıştı sanırım haklıydı ecu ile ilgili imiş bunlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeandan -- 24 Aralık 2005 21:54:14 > -
100derken tahmini konuşuyom normalde 6200de fln kesiiyosa boşta 6300de kesiyo onu kastettim -
quote:
Orjinalden alıntı: roverci
GÖRKEM SEN CİDDİ MİSİN?
quote:
1)arabayı calıstrıorm..boşta...gaza asılıorm 6100de bitior
2)2.viteste 7500i görüorm
3)5.viteste 6800e kadar gitti düz yolda ise 6500de cakılı kalıor
-
Yaw yukarıda dediğim gibi ecu programlaması ile ilgili imiş bunlar -
BOŞ İÇİN BİR ŞEY DİYEMİYCEM. AMA, 7500 DEVİRİ 2. VİTESTE GÖRÜYOSAN SENİN ARABADA DEVİR KESİCİ YOK GİBİME GELİYOR. + BU DA BENİM SKODADA 7000 DEVRİ AÇIKLAR. MALUM VW + SKODA + SEAT KARDEŞLİĞİ.
AYRICA, 5. VİTESTE DÜZDE ANLADIĞIM KADARIYLA 6500 Ü GEÇEMEMENİN SEBEBİ DEVİR KESİCİ DEĞİL, MOTORUN GÜCÜNÜN YETMEMESİ. EĞER DEVİR KESSEYDİ EĞİMLİ YOLDA 6800 E DE ÇIKAMAZDIN.
BİR SORU DAHA. 2. VİTESTE 7500 DEN SONRA SEN Mİ BASMADIN, DEVİR Mİ KESTİ? YANİ BASTIN DA ARABAMI GİTMEDİ?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: roverci
GÖRKEM SEN CİDDİ MİSİN?
quote:
1)arabayı calıstrıorm..boşta...gaza asılıorm 6100de bitior
2)2.viteste 7500i görüorm
3)5.viteste 6800e kadar gitti düz yolda ise 6500de cakılı kalıor
-
tabi ki bastımben de R yok kardeş...7500de vites bitior titreme yapıor -
okadarda cahil değiliz canım ya 7000'i gördüm ama kesmedi daha bassam gider gibi gelio bana! -
OLAY BUDUR.
DEMEKKİ VW MOTORLAR 7500 DE KESİYOR... 7000 ÇEVİRMEZ DİYENLER GÖRSÜN BUNU.
quote:
tabi ki bastımben de R yok kardeş...7500de vites bitior titreme yapıor
-
ya ben soruma cevap alamadım....
Benzer içerikler
- zetec motor nedir
- araç üstünde eşya taşıma cezası
- strial lastik yorum
- at6 şanzıman nedir
- direksiyon açı sensörü sıfırlama
- pejo 3008 fiyat listesi 2024
- maxus fiyat
- c5 aircross 2025
- yeni bmw 5 serisi
- seagull byd
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X