Şimdi Ara

Devir daim pompası iyi niyet garantisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba, passat 1.6tdi 2016 highline sahibiyim, aracı sıfır aldım garantisi bitti ama tüm bakımlarım serviste yapıldı, 90.000kmye geldim. 1 haftadır 2 kez seyir halinde motor çok ısındı aracı durdurun uyarısı aldım, durur durmaz hararet düştü yola sorunsuz devam ettim. Galiba kronık sorun olan devir daim pompa arızası yaşıyorum. Aracı bugün servise bıraktım bakacaklarını söylediler ama konuşmalarından anladığım kadarıyla devir daim pompası arızasıysa iyi niyet garantisine sokmayacaklar ve 2bin tl civarı maliyeti var sanırım. Forumda okuduğum kadarıyla iyi niyet garantisinden bu parçayı değiştiren üyeler var, acaba servise emsal olarak göstermem için bana buradan yada özelden yardımcı olur musunuz ? Vaktinizi aldım hakkınızı helal edin teseklürler.



  • Her parça iyi niyet garantisine girmiyor. Bu tip parçaların zaten belirli bir km. de değişmesi gerekiyor. Genellikle de triger kayışı değişirken bunu da değiştiriyorlar. Siz uğraşın ama iyi niyet kapsamına alacaklarını sanmıyorum.

    Ben bir önceki arabamda iyi niyetten bobin ve buji kablo seti değiştirdim. 2000 liraya yakın işleme sadece 80 TL. tespit ücreti ödedim. İyi günler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: autotech1

    Her parça iyi niyet garantisine girmiyor. Bu tip parçaların zaten belirli bir km. de değişmesi gerekiyor. Genellikle de triger kayışı değişirken bunu da değiştiriyorlar. Siz uğraşın ama iyi niyet kapsamına alacaklarını sanmıyorum.

    Ben bir önceki arabamda iyi niyetten bobin ve buji kablo seti değiştirdim. 2000 liraya yakın işleme sadece 80 TL. tespit ücreti ödedim. İyi günler...
    Tesekkürler cevap için, bu parça genelde dediğiniz gibi 120bin bakımında trigerle değişiyormuş, hatta trigere de gerek yok tek başına bu arıza yaparsa sağ tekerin orda bi plastik koruma varmış oradan değiştirebiliyorlarmış. Diyeceğim o ki ömrü minimum 120bin km olan bi parçanın 90binde arıza vermesi garantiye girmez mi dersiniz ? Forumlarda çok sayıda mesaj okudum iyi niyet garantisinden bu parçayı değiştiren ama tabi onların araçları 30bin 60 bin km filanmış, benimki kadar 120bine yakın olan görmedim, haklı olabilirsiniz o yüzden.




  • Garantiye girmiyor. Zaten tüm VW grubunda kronik sorundur, özellikle Skoda'larda çok yaşanıyor. Benim araçta 70 binde arıza vermişti, aracın garantisi bitmediği için garantiden yapıldı, ama olmasaydı ödeyecektim, çünkü garantiye girmediğini biliyorum.

    Ayrıca yaptırdıktan sonra KM'den bağımsız olarak tekrardan 2 yıl garantisi olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.