Şimdi Ara

Devir daim degil.Kalici manyetikle stator rotor motoru. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
395
Cevap
9
Favori
96.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilim teknikte okumuştum 2 3 yıl önce paradokslar diye kapağı vardı araştır istersen..
    bir de ödül olayı da bay ..... nın matematikle hikayeleri gibi bir kitap vardı onda
    .... adamın adını hatırlayamadım komik bir şekilde bu tip problemleri ve bazı hesapları anlatıyordu...elimden gelen bu kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: HEXADECİMAL

Enerjinin korunumu:Enerji Yoktan var edilemez,Varolan Enerji Yokedilemez

Enerjinin sakınımı kanunu yazdığınız hali ile doğrudur.fakat enerjinin dönüşümü hali vardrı.dönüşüm yapılmaz diye bir kural da yoktur.
    dönüşüm yapılırken,fiziğin bilinen ve bu ana kadar uygulanmadan sadece ön yargı ile olmaz denilen deneyleri,deneyerek giren enerjinin güç olarak artırılması konusunda bi yasak varmıdır?
    Bunu deneyerek başaranlar suçlumudur?

• matrixi izleyenleriniz vardır elbet. birinci bölümde morpheus (sanırım böyle yazılıyordu) neo ile dövüş eğitimi programındaydılar, morpheus bişi demişti; 'buradaki kurallar gerçeklikle aynıdır. örneğin yerçekimi. anlaman gereken şey bu kuralların bilgisayar kuralarından farklı olmadığıdır. bazıları esneyebilir bazıları ise kırılabilir.'

sınırlar bence sadece zihinlerde vardır.
  • EEEeee;

olumlu yada olumsuzcular

1-)olumlular (olur bu, calışır diyenler);

Hadi ramak kaldı ama ben sıkıştım manevi desteğe teşekkürler ama fazlasıda lazım neler yapabiliriz onu tartışalım;Ortaya birşey koyalım...

2-)Olumsuzlar (olmazz çalışmazzz diyenler);

Hayatta olmaz dediğiniz bir şeyin ya haklılığını tadacaksınız yada ufkunuz açılacak...İkiside sizi güçlendirir.Siz bize nasıl yardımlarda bulunabilirsiniz olmaz deyip kesip atmaktan başka bize ispat fırsatı vermemek(sizlerin imkanlarınızla) sanki -olmasından korkmak yada gıpta gibi kalmaz mı....?

SONUÇ ; 1 ve 2. gruptakiler ; Bu konuda herkes nasıl yardımlaşabilir bunu tartışmanın zamanıdır.Sanırım,ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mekatronik

EEEeee;

olumlu yada olumsuzcular

1-)olumlular (olur bu, calışır diyenler);

Hadi ramak kaldı ama ben sıkıştım manevi desteğe teşekkürler ama fazlasıda lazım neler yapabiliriz onu tartışalım;Ortaya birşey koyalım...

2-)Olumsuzlar (olmazz çalışmazzz diyenler);

Hayatta olmaz dediğiniz bir şeyin ya haklılığını tadacaksınız yada ufkunuz açılacak...İkiside sizi güçlendirir.Siz bize nasıl yardımlarda bulunabilirsiniz olmaz deyip kesip atmaktan başka bize ispat fırsatı vermemek(sizlerin imkanlarınızla) sanki -olmasından korkmak yada gıpta gibi kalmaz mı....?

SONUÇ ; 1 ve 2. gruptakiler ; Bu konuda herkes nasıl yardımlaşabilir bunu tartışmanın zamanıdır.Sanırım,ne dersiniz?

Bu tür tanışma tartışma ve dayanışma fikriniz den dolayı sizi kutlarım.Tebrik ve teşekkür ederim.

Ben olumlu pozitif düşünen biriyim.olacağına kesin inancım tamdır.Fakat deneme imkanı için maddi bir birikime ihtiyaç olduğu kesindri.

Çünkü sizin durumunuzu tahmin edebiliyorum.Bende bu tür yenilikçi alternatif enerji üretimi kaynağı geliştirme üzerine bir çok projelerim vardır.En az 13 ayrı türde haretketi enerjiye çevirme metodu biliyorum.Benim bildiğimden başka Türkiyenin değişik yerlerinde bizim çalışmamıza benzer çalışanların olduğunu da biliyorum.

Benim fikrim bizim gibi insanların en büyük eksikliği,herkesin kendisini beğenip benim kimsenin yardımına ihtiyacım yok ben kendi işimi kendim hallederim havası içinde olunmasıdır.

Fakat gerçek öyle sanıldığı gibi kolay değildir.Bizi ancak bizim gibi ilim bilim aşkı ile yananlar anlayabilirler.Bizlerin tek yapacağımız iş aynı duygu düşünce inanç anlayış,başarı,çalışma,azim,kararlılık,dayanışma,anlaşma,uyumluluk,mucitlik,girişimcilik ruhu içinde olanların önce sanal olarak,sonra gerçek bir mekanda bir araya gelerek,resmi bir organizasyonda birleşebilmemizde çare çözüm vardır. çaresiz değiliz çare biziz.Ümitsiz değiliz ümit biziz.
    Bu kounda benim çağrımda şudur bizler iyi bir organizasyonda birleşelim derim.Bunun için ben üzerime düşeni yapmaya hazırım.

ilk önce hizmet organizasyon birliği HOBİ adı altında sanal birlik oluşturalım.

iyibirinsanbilgisi@gawab.com emailime bu düşüncede olanların mesajını beklerim.Bu yazışmalardan sonra kaliteli girişimci Mucit Müteşebbis Ortaklar Biriliği Bürosu oluşturalım.
    Kısa adı KAGİMOB bundan sonra bizler istediğimiz maddi desteği elde etme kolaylaşacaktır.Diye düşünüyorum.Çünkü ayrı ayrı bir hiç gibiyiz,birleşince büyük bir güç gibi olacağız.

bizim gibi düşünenlerin bize yazmalarını bekliyorum.
    Sizlere birlikte başarma duygusunu yaşamanızı diliyorum.
    Sizleri samimi sevgi saygı ile selamlıyorum.

• kagimob ilginç bi isim. bence ismi bile düşündüğünüze göre bu iş bitmiştir zaten :)

sanal ortam demişken bir siteniz var mı? mailleşmek iyi güzelde, kapalı bi ortam olmuş oluyor. eğer yoksa bir siteniz bi tavsiyem olacak. bi forum sayfası yapabilirsiniz kagimob için.

http://www.myfreebb.com bu adresten beleş forum sitesi yapmak mümkün.

çere biziz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sepsis

kagimob ilginç bi isim. bence ismi bile düşündüğünüze göre bu iş bitmiştir zaten :)

sanal ortam demişken bir siteniz var mı? mailleşmek iyi güzelde, kapalı bi ortam olmuş oluyor. eğer yoksa bir siteniz bi tavsiyem olacak. bi forum sayfası yapabilirsiniz kagimob için.

http://www.myfreebb.com bu adresten beleş forum sitesi yapmak mümkün.

çere biziz

İlginize çok teşekkür ederim.Saygıdeğer kıymetli karedşim.
    Benim yeni tanıştığım bir web sitesi webmasteri vardır.sitemizde hazırdır.
    Bende o sitede moderatör olarak yeni görev aldım.
    Sizleri bu forumda buluşmaya birleşmeye bütünleşmeye davet ediyorum.
    www.papatyam.org.
    forumlar kısmının en altında bilimsel bilgi birikimlerimizi paylaşalım adı altında forumumuz hazır.
    senin teklifin içinde çok sağolunuz.
    Bizim arkadaşlarımızın Türkçe dili ile olan bir siteye girişleri yazı yazmaları çok daha kolay olacaktır.
    Burda birbirimiz ile birebir sitede olunca birbirimizi online olarak görebilme imkanımız olacaktır.çünkü online üyeler görülüyor.Güzel ve yeni bir portaldır.
    Burayı birlikte güçlendirelim.Bilgimizi burda paylaşalım.Aynı anda yazılı mesajlaşma imkanının olması bizlerin aynı anda bilgi alışverişimizi kolaylaştıracaktır.
    Kaliteli Girişimci Mucit Müteşebbis Ortaklar Birliği Bürosu KAGİMOB
    oluşturacağız inşallah.Sonra projelerimiz için kaynak bulma projesini uygulamaya geçireceğiz.Tek tek her birimiz bir hiç gibiyiz.Birleşirsek büyük bir güç olacağız inşallah.Birimizin büyük para,zaman,emek,ümit vererek yaptığımız mafrafı bir diğer kardeşimizin boşuna israf etmemesi için yaşadığımız acı tecrübemizi ve başarımızı paylaşırız.Başarımız için zamanımızı kısaltmış oluruz.
    Sizleri hemenwww.papatyam.org sitemizin forumuna bekliyorum.Samimi sevgimle saygımla sizleri selamlıyorum.Çalışmalarımızda birlik idealimizde başarılar diliyorum.

• Herşey iyi de isim daha türkçe daha kısa ve akılda kalan olsa bide...

Eger yoksa buna da şükür.İtirazım yok
  • Bu arada hala ne bu üretime , ne bir diğerine halan bir maddi destek yok eveeettt.... pamuk eller cebe abilerim ablalarım.Hadiiii.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mekatronik

Herşey iyi de isim daha türkçe daha kısa ve akılda kalan olsa bide...

Eger yoksa buna da şükür.İtirazım yok

Saygıdeğer Kıtmetli Kardeşim

Siz isimie takıldı iseniz ismin açılımı şudur.

KALİTELİ GİRİŞİMCİ MUCİT MÜTEŞEBBİS ORTAKLAR BİRLİĞİDİR.

Buyurunuz bunu siz istediğiniz gibi kısaltın anlaşılır hale getirin.Sizde anlayın bizde anlayalım herkeste anlasın.
    İşte baaşkasında yardım destek beklemekten ziyaade çözüm yolu burdadır.
    Biz birbirimiz ile birleşmekten başka güzel çözüm yolu bilen varsa yazsın.
    Bu forumlar tanışmamıza aracılık etmesi için iyi bir fırsattır fakat bizim imkansızlıktan kurtulabilmemiz için yeterli değildir.Burda sanal alemde kim kime ne derece inanır güvenirde pamuk ellerini cebe atar biraz daha gerçekci olalım.

Bu forma sorun yazarak çözüm bulunması hayaldir.Biz ise bu hayalimizi gerçeğe çevirelim istiyoruz.

www.papatyam.org sitesinin forumla kısmında Teknik Tecrübe Paylaşmı kısmında bizim bu konularda yazdıklarımızı incelemenizi tavsiye ederim.
    İlginizi beklerim sizleri saygı ile selamlarım.

• OOFffff OFFF

Eylem yok hala !!!!

evet yok mu kendi kendine dönen bi pervaneyi masa süsü olarak bile isteyen
  • Mekatronik dostum, pm atmaya çalıştım ama, başaramadım. Nereden katıldığın ve projen konusunda detaylı bir pm atar mısın?

Din tüccarlarına da yanıt: Herkesin dini kendine. Kışkırtmalarınıza alet olup size ortam yaratmayacağım. Burası ilim değil bilim konuşulan bir site. Takiyyelerinizi gayet iyi biliriz. Gidin propagandanızı tekkenizde yapın!!!!
  • Her lafında olduğu gibi yine "error" verdin.

İlim kelimesi Kuranda geçtiği içinmi bu kadar irkiliyorsun yoksa))
    İlim ve Bilim farklımı yani?
    Eğer farklı diyorsan o zaman bu sözlerinin en büyük muhatabı Büyük önderimiz demektir.

HAYATTA EN HAKİKİ MÜRŞİD "İLİMDİR"

Bir ihtimal daha var, o da Atanın bu kelimelerin anlamlarını senin kadar iyi bilmemesidir.
    Aslında başka bir ihtimal daha var ama onu yazmamak daha iyi, zira İslam düşmanlığın o kasdar ileri düzeydeki şimdi kalkar Atatürkede hakaret edersin falan, neme lazım)))
  • Ben ne İslamın düşmanıyım ne de Atatürk'ün. Belirli kelimelerin belirli çevrelerce indikatör seçilmesine karşıyım. Başörtüsüne değil, türban'a karşıyım. Dindara değil, dinciye karşıyım.

Atatürk'ün zamanının ne kadar ilerisini gördüğünün farkındayım. Onun yolunda yürüyebilseydi Türkiye, şimdi AB kapılarında kuyruk sallar mıydık?

Amaç onun gösterdiği doğrultuda memleketi bir yere getirmek, bunun için kişisel çabayı esirgememek. Ama bir adım gidebilmek için çabalarken, en olmadık yerde din bezirganlığı yapılırsa ben itiraz ederim.

İslamı çok azınız benim kadar bilir. Bilerek diyorum ki, bunun sonunda bilim yok. Din tartışmak istiyorsanız yeri burası değil.

Kimseyi dışlamıyorum, herkes kabulüm, ama lafı da yerinde etmek gerek, her lafı İslam'a bağlamak değil.

Bilmem anlatabildim mi?

• enerji durup duruken ortaya çıkmaz. manyetik alan vektörünün yönünü değiştirmek için enerji lazım. boşuna kafanızı yoruyorsunuz... oldu olacak suyla çalışan motor yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jack Sparrow

enerji durup duruken ortaya çıkmaz. manyetik alan vektörünün yönünü değiştirmek için enerji lazım. boşuna kafanızı yoruyorsunuz... oldu olacak suyla çalışan motor yapalım

BU KONUDA BİRLİKTE ÇALIŞMAK İSTEYEN İYİ NİYETLİ CİDDİ DÜRÜST OLUMLU DÜŞÜNEBİLEN GÜVENİLİR ARKADAŞLAR İLE BİRLEŞİRSEK SU İLE ÇALIŞAN SİSTEMİN TEKNOLOJİSİDE VARDIR.FAKAT YETERLİ MADDİ İMKANSIZLIK NEDENİYLE BEKLEMEDEDİR.

www.papatyam.org sitesindeki Teknik Tecrübe Paylaşmı forumundaki yazılarımız incelenirse oluşturmayı arzu ettiğimiz birlik için gerekli yazılar ayrıntılı olarak açıklanmıştır.İlgilenenlerin ilgisine bilgisine sunulur.

• bana 05362132187 den ulaşabilirsiniz adım özgür
  • bana 05362132187 den ulaşabilirsiniz adım özgür msg atın mumkunse
  • arkadaşım dun 3saat boyunca bu proje hakkındakı tartışma ve ıdıalarınızı okudum çok hoşuma gıttı bu projen hakkında bıraz araştırma bırazda duşundum bu iş olur hemde yapılır 3 sıralı karsılıklı mıknatısların bırrbırını çekme ve itme gucu kullanılmıs 3sıralı sıstemde bır sıra ıtılırken dığer sıra çekıyo ve bu motor açıkta kalan teksıra manyetığin gucu ile donuyo pekı hala buna bışey ılave etsek ikı manyetığin arasına manyetık gucu azaltan veya absurbe eden bımadde varsa biz bu işi cok sağlıklı veduzenlı yaparız kolay gelsın
  • ben foruma yenı katıldım çokta zevk aldım am su ile çalışan motor var zaten 1976 yılında sudakı hıdrojen ayrılarak calıstırıldı bı turk tarafından ama ölduruldu bu haber gazetelerde yazmıstı
    quote:

Orjinalden alıntı: Jack Sparrow

enerji durup duruken ortaya çıkmaz. manyetik alan vektörünün yönünü değiştirmek için enerji lazım. boşuna kafanızı yoruyorsunuz... oldu olacak suyla çalışan motor yapalım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.