Şimdi Ara

Devil May Cry (DmC) Çıktı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.220
Cevap
13
Favori
52.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • görüntü olarak sanırım eski dante ve neo yu arayacak gibiyiz :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

http://shopto.net/ps3/PS3DM01-devil-may-cry-including-bone-pack-golden-pack-and-character-perk-dlc
    dmc nin de dlc leri var artık

2:32'ye dikkat...

Çok güzel hareketler bunlar...!!!

• oyunun videolarında görüntüler o kadar güzel değil(belki ben düşük seviyede izlediğim içindir) ama oyun 1080p olacak ve eminim çok iyi olacak
    http://uk.playstation.com/ps3/games/detail/item507505/DmC-Devil-May-Cry%E2%84%A2/
    not:ben ps3 e almayı düşünüyom

• Dua edinde PC ye de çıksın...
  • quote:

bu video da silahları sevmeyen vergilin elinde silah olduğunu görüyoruz

Vergil ateşli silahları sevmezdi ama bu videoda ateşli silah kullanıyor dediğin gibi. Hem de hedef alma dürbünü bile var lan silahta.

Vergil da Dante gibi olduğundan farklı olacak sanırım bu oyunda.

quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

Nedense 2.08 'den sonrası bana DMC 4 'ü andırdı..

Echidna kovalarken kırıyordu o platformu, oradan aklına gelmiştir.

quote:

black ops 2 kasım da dmc 5 ocakda çıkacak ben bu kadar kısa sürede her 2 sinide para yetiştiremeyeceğim için önce black ops 2 yi almayı düşünüyorum çünkü oyunun fiyatı pek değişmiyor dmc 5 in se fiyatı zamanla düşer gönlüm önce dmc 5 i al diyor ama karar veremedim sizce ne yapayım........

Önce Black OPS 2'yi al, onu bir oyna tadını al, daha sonra da kendini DmC'ye odaklarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 5 Kasım 2012; 18:13:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Ooo ben konuyu kaçırmışım. Hemen izleyeyim videoları.

ben de forum da tat yok tuz yok ne eksik diyordum
  • quote:

Günün bombası açıklandı.

"İlk oyundan tanıdığımız Mundus, DmC'de yer altı dünyasının yöneticisi olarak karşımıza çıkacak. Aslında beklenen, fakat yine de şok edici bir gelişme. Mundus'un insan formundaki resmi de ayrıca yayımlandı."

Video zaten devilkingcry'ın paylaştığı videodaki içeriğe sahip bu yüzden videoya yorum yapmayacağım.

Resme gelince, bu adamı daha önceden oyunun trailerlarından birinde görmüştük sanki. Alnında 3 tane çizgi vardı orbu belirten. Ama o adam sakallı falandı. O değil de bu Mundus'un iblis hali de tipsizdi, insan hali de tipsiz. Meymenet yok adamın suratında. Alnındaki 3 çizgiyi de farkettim bu arada. Ben Mundus'u falan beklemiyordum bu seride. Çünkü Mundus falan diğer oyunlarda işlenmişti. Yani oyun, Mundus'tan çok Dante'nin toy zamanlarını konu alır diye bekliyordum. Ne bileyim Dante'yle uğraşıyorlardır falan diye bekliyordum. Mundus'un bu oyunda olacağını duyunca şaşırdım. Ben Vergil'ın bile olmasını beklemiyordum halbuki. Ama NT sanırım oyunculara beklediklerini vermek istiyor. Herkes 5. oyunda Vergil'ı bekliyordu ve Vergil bu oyunda olacak. Bir de Mundus'u koymuşlar. Oyunun konusu güzel olacağa benziyor ama kendisini beğenmedim pek. Silahı düzgün kullanamıyor bu, sanki nunchaku sallıyor gibi kullanıyor. DMC3'te DMC4'te kılıç kullanımı çok iyiydi, bu oyunda olmamış. Ha trailer'daki müzikleri de beğenmedim bu arada, çok ruhsuz olmuş.

Edit: Şimdi gördüm Mundus'u. Şu trailerı kastediyordum. Sakallı falan değilmiş, resimdeki adam benim kastettiğim adam. Videosu da şu:http://www.youtube.com/watch?v=nuLfqGdWEXI&feature=related

O değil de en önemli kısmı atlamışım. Eğer karşımızda Mundus olacaksa Dante, Vergil, Nero, Trish gelse bile onunla başa çıkamayız. Sparda bile zor indiriyor Mundus'u Dante'yle Vergil kim. Ha gerçi daha Nero yok lan ortalıkta, onu atlamışım. Trish de yoktur. Dante ile Vergil kaldılar tek başlarına. Hiçbir şey yapamazlar Mundus'a. Ama görelim, belki Mundus'la savaşır ve onu alt ederiz. Ha bu arada gerçi Mundus'u bekliyorduk biz bu trailer'ı görünce. 3 tane çizgi var adamın alnında. Ama ben kesin gözüyle bakmıyordum olaya. Yani öylesine arka planda kalacağını sanıyordum ben o adamın. Ve zaten o adamın Mundus değil de, Mundusla ilgili bir piyon olduğunu sanıyordum ben. Yani küçük boss gibi falan.

quote:

Orijinalden alıntı: crossbred

resident evil retribution filmine gittim bunun fragmanını yayınladılar artık sinema sektöründe yeni gelişmemi acep ?

Yok bildiğin reklam yapmışlar. Sinemayla alakası yok bunun. Bazı oyunların reklamı falan yapılıyor, bilinsin diye DmC'nin de reklamını yapmışlardır da Türkiye'de oyun reklamı biraz ilginç geldi bana. Sonuçta bir ülkede reklam yaparsan onun dilinde reklam yaparsın. Ha şunu sormak lazım, reklam hangi dildeydi? İngilizce mi Türkçe mi? Türkçe'yse sıkıntı yok da, ben İngilizce'ymiş gibi düşündüm bir an. Yani Türkiye'de pek yaygın değildir oyun reklamı falan olayı. Ben Google Chrome'un reklamını görünce falan bayağı şaşırmıştım. Bu ülkede böyle şeyler oluyor mu diye falan.

quote:

http://shopto.net/ps3/PS3DM01-devil-may-cry-including-bone-pack-golden-pack-and-character-perk-dlc

DLC mi, hangi DLC? Ben o videoda bir DLC göremiyorum. Dante'nin önceden yayınlanan fragmanları gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 5 Kasım 2012; 19:32:28 >

• @ Doppelgangbanger

dmc nin de dlc leri var demek istedim o verdiğim adresdeki oyun özel basım içinde özel dlc de var belki her yerde öyledir ama günümüzdeki neredeyse her oyunda olduğu gibi dmc ye de dlc çıkarttılar sonun da yakışır dmc tye
    not:belki dantenin dmc 4 deki silahlarını kullana bilmemiz için gun pack falan olur(umarım hepsi bedava olur tabi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraSvari64 -- 6 Kasım 2012; 17:17:13 >
  • quote:

@ Doppelgangbanger

dmc nin de dlc leri var demek istedim o verdiğim adresdeki oyun özel basım içinde özel dlc de var belki her yerde öyledir ama günümüzdeki neredeyse her oyunda olduğu gibi dmc ye de dlc çıkarttılar sonun da yakışır dmc tye
    not:belki dantenin dmc 4 deki silahlarını kullana bilmemiz için gun pack falan olur(umarım hepsi bedava olur tabi)

Evet de, dlc ile alakalı bir şey yok o videoda. Sadece dlc olduğu ve isimleri yazmış.

Dlc'ler ücretsiz olmaz. Dante'nin eski görünümünün dlc'si olacaktır kesin.

Bu da oyunun 5 dakikalık videosu. Atmosferini çok beğendim oyunun.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Devil_May_Crydan_5_Dakikalik_Oynanis_Videosu-32340.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 8 Kasım 2012; 1:25:48 >

• Bu arada Dante'nin saçının beyazlığına yeni dikkat ettim. Ben bu beyazlığı ışık yansıması sanmıştım ve videoyu pek dikkatli izlememiştim. NT, "Dante'nin kafasındaki beyazlığı boşuna koymadık, boya o" deyince ben de saçın parlaklığına bakarak evet bu boya demiştim. Çünkü o beyazlığın ışık yansıması olduğunu sanmıştım ve doğal bir saç parlak olmadığı için saçın boya olduğu anlaşılıyor dedim. Meğerse o yansıma değil de saçın beyazlığıymış.

Devil May Cry (DmC) Çıktı

Aha burada da kabak gibi belli Dante'nin saçının beyaz kısmı. Önceden saçına odaklanmadığım için farketmemişim saçın beyazlığını. Zaten sonra da çok dikkatli bakmamıştım.

Bu arada oyunun Son of Sparda sürümü duyurulmuş.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-DMCnin_Son_of_Sparda_Surumu_Duyuruldu-32288.htm

Bu da 5 dakikalık yeni video
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Devil_May_Crydan_5_Dakikalik_Oynanis_Videosu-32340.htm

Oyunun atmosferini beğendim. Fakat eskisi kadar zevk vermeyecekmiş gibime geliyor bu oyun. Bu oyun her ne kadar da bildiğimiz DMC olmasa da, insan eski duyguları arıyor. Dövüş sistemi sıkıcı geldi bana, belki videoyu izleyince sıkıldığımdandır, bilmiyorum.

Ayrıca oyunun ilk trailer'ına baktım da, Dante'nin tipi harbiden elden geçirmişler. İlk zamanlar dikkat etmemiştim. İlk trailer'da Dante yüksek bir yere çıkmış sigara içiyordu. E şimdi bu adam kendi güçlerinden haberdar değil ki o yüksek yere çıkıp rahat rahat takılsın. DMC3'te Vergil'la savaştıktan sonra Dante, Temen-ni-gru'dan aşağı atlayamamıştı baştan. Heykele vurup gücünü farkedince korkmadan atladı. Burada bir çelişki var. Dante her ne kadar da güçlerinden haberdar olmasa da yarı iblis olmasının verdiği korkusuzlukla yaşıyor. DMC3'te Cerberus'la dalga geçen adamdan bahsediyoruz. Bossla dalga geçen adam yüksek yere de çıkar, yüksek yerden de atlar.

Kılıcın farklı formlarıa geçiş özelliğini sonradan kazanıyoruz galiba. Dante, Sparda'nın resminin altındaki yere dokununca kılıcı balta formuna bürünüyor. Sparda'nın resmindeki kılıcı Dante'nin kılıcına benziyor sanki. Orası biraz saçma olmuş. Hadi Dante neyse de Sparda'nın o tarz kılıcı yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 8 Kasım 2012; 2:16:32 >

• bu son of sparta ucuz olursa belki onu alırrım
  • Ucuz olacağını sanmıyorum. Olm Sparta demeyin şu adama. Adamın adı Sparda. Bazıları Vergil'a da Virgil diyor, sinir oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 8 Kasım 2012; 18:02:40 >
  • quote:

Ucuz olacağını sanmıyorum. Olm Sparta demeyin şu adama. Adamın adı Sparda. Bazıları Vergil'a da Virgil diyor, sinir oluyorum.

memleketi sparta olduğu için öyle diyoz vergilde türk bir zamanlar virgil diye bir yerimiz varmış
  • Birinci oyunun yarısı kadar iş yapmışlarsa oyun oynanır. Aksi taktirde işi zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

quote:

2:32'ye dikkat...

Çok güzel hareketler bunlar...!!!

Bir tek o hareketi bizim Dante'nin hareketiyle birebir uyuşuyor zaten. Bu videoyu ilk izlediğimde söylemiştim.

• quote:

Birinci oyunun yarısı kadar iş yapmışlarsa oyun oynanır. Aksi taktirde işi zor.

Bence oyun oynanır ama DMC'nin diğer serileri gibi 50 kere bitirilecek bir oyun olmayacak gibi duruyor.
  • quote:

Bence oyun oynanır ama DMC'nin diğer serileri gibi 50 kere bitirilecek bir oyun olmayacak gibi duruyor.

Oyun çıkınca belli olur. Dante 'nin yeni görünüşüne alıştım ama Vergil 'ın silah kullanmasına alışamadım. Aslında bir bakıma iyi birşey olabilir bu. Vergil 'ın belkide silah kullanmamasının başka bir sebebi vardır. Burada anlatılabilir.
  • quote:

quote:

Oyun çıkınca belli olur. Dante 'nin yeni görünüşüne alıştım ama Vergil 'ın silah kullanmasına alışamadım. Aslında bir bakıma iyi birşey olabilir bu. Vergil 'ın belkide silah kullanmamasının başka bir sebebi vardır. Burada anlatılabilir.

Valla bu yeni eleman hala bana Dante'ymiş gibi gelmiyor. Farklı biriymiş gibi geliyor. Adamın konuşma tarzı da eşcinsel gibi zaten. Vergil'ın ateşli silah kullanmamasının sebebi gerçek bir savaşçının ateşli silahlar kullanmaması gerektiğini düşündüğü için. Yani psikolojiksel bir şey. Zaten seri reboot oldu, eski DMC ile pek de alakası yok konunun.

Bu arada aklımdayken yazayım. DmC'nin senaryosu hakkında bir şeyler buldum.

quote:

Dante Kimdir?
    Capcom açıklıyor

Her DmC haberine yapılan yorumlarda konu ister istemez yeni Dante'nin yarattığı hayal kırıklığına geliyor. Capcom, Dante'nin kimliğini şekillendirerek bu tartışmaları bir nebze dindirebileceğini umuyor olmalı ki, yeni Dante'nin kişilik profilini çıkarmış:

"DmC'nin Dante'si otoriteye, hatta genel olarak topluma saygı duymayan genç bir adam. Dante insan olmadığını biliyor, ama hayatı boyunca kendine eziyet eden iblisler gibi olmadığının da farkında. Dünyalar arasına sıkışmış biri olarak dışlanmış hissediyor."

"Dante farklı kurumlarda, yetim yurtlarında, cezaevlerinde ve koruyucu ailelerin yanında yetişti, ama bunlar genelde iblisler tarafından yönetiliyordu ve dolayısıyla şiddet ile işkencenin hâkim olduğu yerlerdi."

"Dante bu yüzden iblislerden ve genel olarak otoriteden nefret ediyor, ancak kimliğini açık etmemeye çalışıyor. Adaletsiz bir toplumun kurbanları olarak gördüklerinden yana tavır alıyor."

Tameem Antoniades yeni Dante'ye kuşkulu yaklaşanların içten içe onu sevebilmeyi istediğini ve Devil May Cry özünü korduklarını kanıtlayacaklarını söylüyor.

Capcom kişilik profiliyle birlikte bir de yeni görseller yayınladı.

http://oyungezer.com.tr/haberler/1-yeni-oyunlar/8400-dante-kimdir

O değil de keşke Dante'nin tipini ellemeseylerdi. İlk tipi daha iyiydi, daha karizmatikti. Şimdiki tipi maymuna benziyor. Tabii oyunun içeriğini de DMC'ye uygun değiştirmeseylerdi. Bu oyunu DMC'ye alternatif olarak oynasaydık biz de. Çünkü zaten DMC ateşimizi söndürdü NT bu oyunun yapımına başlayarak. Zaten oyunda gerçek DMC'den eser yok. Bari biraz daha farklı yapsaylardı da, DMC değil de yeni oyun niyetine oynardık. Zaten Sparda'nın kılıcını görünce dumur oldum oyunda. Dante'nin Rebellion'ından farkı yok. Hani nerede Force Edge'li Sparda, hani nerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 10 Kasım 2012; 12:26:30 >

• aradaki farkları bulun

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.