Şimdi Ara

Devil May Cry 4'ten 10 Tane YepYeni ScreenShot!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün elimize ulaşan 10 tane yeni Devil May Cry 4 ekran görüntüsüne buradan bakabilirsiniz. Oyun ile ilgili çok screenshot çıkmıştı fakat kaynağa göre bu görüntüler 60 fps'de 1080p TV'de çekilmiş. İşte o görüntüler...

------------------------------------------------------------------------------------------------

Kaynak: http://www.nextgentr.com/viewtopic.php?t=111

• of of hergün videolarını izleyip ss lerine baka baka bitirmiş kadar oldum gelsin artık şu oyun
  • OFF YA,ne demeli,ninja gaiden ne oldu YALAN OLDUUUU
  • Yok abi ya! Olmuyor! Yine Ps2 gibi bir DMC yani. Açık olalım. Şu oyuna bakıp iki konsoldan hangisini ayırd edebilmemizi sağlayacak ne görüyorsunuz şu SS' lerde?

Sözde nextgen oyunlar furyası, Oyun no: 150 küsür...

Devam ediyor...

MGS4, Killzone2, FF13 çıkana kadar bu bu malesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldız Gemisi -- 11 Mayıs 2007; 23:15:49 >
  • eee,dur bi daha maksat motoru ısıtmak,amaçları sona saklamak!!!böbürlenmene gerek yok üstad
  • yanlış kaynak verip durma.

kaynak ne demektir? haberin ilk düştüğü sitedir.

kaynak:http://www.worthplaying.com/article.php?sid=42840&mode=thread&order=0

gerçek kaynak siteyi es geçip, kendi siteni kaynak göstermeye devam edersen şikayet edeceğim tekrar! yaptığın şey kaynak değil reklam! bu tür ucuz reklamları yapmaya devam ettikçe nefret ettiriyorsun sitenden herkesi bundan da haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Mayıs 2007; 23:25:53 >
  • tugy haklı mad skillz!!!

Artık cidden korku filmi gibi olmaya başladı bu yaptığın. Hangi linke tıklasak reklamını yapıyorsun. Bu son yaptığın çok yanlış. Gerek yok bu numaralara...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her geçen gün SS'lerde gördüğümüz grafikler kötüleşmeye başladı. Hadi hayırlası bakalım, oyundaki atmosferi korusunlar da varsın grafikler iyi olmasın.
  • Forum sitelerinden link vermeyelim, reklam şeklinde kabul ettiğimizden izin vermiyoruz. Bir dahaki sefere daha dikkatli olalım.
  • Tamam sakin olun, bundan sonra gerçek kaynağın linkini koyarım. Kimseyle tartışmaya girmek istemiyorum. Birşey denildiğinde yapılmazsa zaten, hep bir olay oluyor. Bundan sonra öyle yaparım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad skillz

Tamam sakin olun, bundan sonra gerçek kaynağın linkini koyarım. Kimseyle tartışmaya girmek istemiyorum. Birşey denildiğinde yapılmazsa zaten, hep bir olay oluyor. Bundan sonra öyle yaparım.

Haberin olmadığı bildiğimden uyarı filan vermiyorum zaten, bir dahaki sefere yapma yeter
  • Sondan 4. ve 5. hariç diğerleri pek yeni jenerasyon havasında değil.
  • Ben artık tüm oyunların grafiklerini falan direk geçtim MGS4, Kilzone2 ve FF13 çıkana kadar...
    Ciddi anlamda bir önce ki jenerasyon ile ya aynılar, ya da biraz daha iyiler. Devrim yaratacak cinstebir oyun çıkmadı hala piyasaya. Herşeye rağmen oynanışı iyi yapsalar da bari DMC oynamış gibi olsak. Yoksa bu grafiklerle aynı Ps2 de ki herhangi bir DMC' ı oynayacağız bu gidişle...
    Bu da ne kadar zevk verir artık düşünün. Szöde yeni, özünde eski jenerasyon olan bir oyun şu SS' leri ile...
  • Grafikler yerlerde ps2 oyunu gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafiQ_Shia -- 11 Mayıs 2007; 23:30:37 >
  • Arkadaşlar grafikler yeterli bence. 1080p @60FPS 'den bahsediyoruz.
  • Ne olursa olsun ciddi anlamda kötüler genel olarak baktığımızda. Yüz kişiden 90 tanesi Ps2 oyunu gibi diyorsa bu bu...
    İnternt' te insanların yorumlarının yarısından fazlası olumsuz. Hergün 3 saatimi insanların yorumlrını okumakla geçirdiğimden biliyorum artık şöyleböyle geneli...
    Olmadı Capcom, olmadı...
    Acaba RE5' i yetiştirelim derken, ona ağırlık verdiler de bunu da amatör bir gruba mı verdiler ne!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldız Gemisi -- 11 Mayıs 2007; 23:36:25 >
  • oyunun atmosferi yeter ya grafikler yeterli
  • 2 SS' te ki 2 detayı beğendim sadece...

1: Sondan 2. resim de ki şelalenin sağında ki mermer sütun' un kaplaması...
    2: 7. resim de ki mermer yerin kaplaması...
  • Bencede grafiklerde Next-Gen havası yok.Özellikle yayınlanan oyun içi videoları izleyin yani DMC3'ü almışlar çözünürlüğü arttırmışlar.

Oyundaki tek sevindiğim kısım Dante oldu.Hala karizma,hala cool gözüküyor.Grafikleri adam gibi yapsalar oyun tadından yenmezmiş.Böylede idare etçez artık
  • Grafik olarak iyi ama sizlerin tabiriyle nextgen kalitesinde değil. O bir gerçek.. Oyun zevkli olur mu? Olacağına inanıyorum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.